Kaliteli rock vede metal

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

şöyle damr bişi dersen tak my dying bride nin turn loose the swans albümünü al bi kadeh şarabını ohhh mis gibi...
coşacam diyorsan da tak sepultura dan arise albümünü coş coş dur...
yok ben çok sinirliyim şuan diyosan tak gorefest ten la murte yi yada exhumed den gore metal albümünü bitir çileni...
karanlığım bastı bu gün diyosan dark throne dan transilvanian hunger albümü tavsiyemdir...
ama farklı tatlar diyosan shining veya forgotten tomb dinle derim...(suicidal black metal)
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Grup diyl de albüm öneririm ben, daha isabetli oluyo böyle;

ManOwaR - Triumph of Steel
Blind Guardian - Nightfall in Middle-earth
In Flames - Whoracle
Opeth - Damnation
Annihilator - Alison Hell
Judas Priest - Painkiller
Bathory - Hammerheart
The Vision Bleak - The Deathship Has a New Captain

beğenirsen devam ederiz ; )
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Anathema-Judgement
Overkill-Horroscope
Metallica-And Justice For All Favori 3 albümümdür :evil:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

bethlehem-dictius de naccare
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
sanguis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sanguis »

sanırım forumda thrash metal dinleyen birileri yok. slayer öneririm hepinize, alıştıktan sonra kreator ve sodom la devam edebilirsiniz. yine de slayer benim için her zaman 1. sıradadır.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

sanguis wrote:sanırım forumda thrash metal dinleyen birileri yok. slayer öneririm hepinize, alıştıktan sonra kreator ve sodom la devam edebilirsiniz. yine de slayer benim için her zaman 1. sıradadır.
Ayıp Ediyorsun Ben Sıkı Bir Overkill Fan ıyım. Slayer Eskiden Dinlerdim Kreatorda Güzeldir Özellikle ''extreme agression'' albümü yalnız izmirde bir olay yaşanmış ayıp etmişler doğru ise.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

sepultura arise :D
Post Reply