hangi müzik türünü dinliyorsunuz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
vanaheim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by vanaheim »

ya abi amip gibi cogalıyoz :) tmm dır bide venom fanı buldukmu bizden iyisi yoktur varmı venom dinliyen ?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hey bee, ölmüşüz arkamızdan ağlayan yok.Var mı Orhan Hakalmaz, Yavuz Bingöl, Fatih Kısaparmak, Zeki Müren, Muazzes Ersoy, Sezen Aksu vb. hey gidi günler hey.Geçmişimden öğrendiğim şarkıları geçmişime anlatmak istemezdim ama ne çare?????
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
vanaheim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by vanaheim »

abi istersen ibrahim tatlısese te dinliyek acılı urfa acılı antep falan :ayyyy!:
<div>SAVAş TANRILARI SİZE SESLENİYORUM<br>KILICIM YANIMDA<br>şEREFLİ BİR HAYAT SÃ?RERİM<br>TÃ?M SAHTE GURURDAN UZAK<br>KIRBACI SAVURACAğIM, GÃ?R VE KUDRETLİ BİR HAYKIRIşLA<br>EğER YENÄ
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Oldum olası İbrahim Tatlıses'ten tiksinmişimdir.Çok yapmacık bir adam.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
vanaheim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by vanaheim »

abi ne dion şappey dioya abi uyuz oluom ya abi dellendim dur damageplan dinleyip etrafa tehditler yagdıracam bugün yada dur taverna basmaya gidiom gelen warmı ?
<div>SAVAş TANRILARI SİZE SESLENİYORUM<br>KILICIM YANIMDA<br>şEREFLİ BİR HAYAT SÃ?RERİM<br>TÃ?M SAHTE GURURDAN UZAK<br>KIRBACI SAVURACAğIM, GÃ?R VE KUDRETLİ BİR HAYKIRIşLA<br>EğER YENÄ
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hö?????

Abi ben ciddi ciddi söylüyom ama haa, gençlik gidiyor.Türkü'den sanat müziğinden koptuk yaa

-Freddie Mercury
vanaheim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by vanaheim »

abi haklısında ya napacazki 2 kişiyle dünya kurtulsaydı ne bilim ozaman kırmızı gömlekli krolar olmazdı ya boswer neyse bu yazdıklarımız millete ders olsun bol bol sener senin muhsin beyini izlesinler :-P
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bu arada kırmızı gömlekli krolar lafının anlamını biliyor musun.Hiç olmassa kro lafının anlamını biliyor musun?

kro Kürtçe-Türkçe sözlükte Kürt demek

-Freddie Mercury
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

biri venom dedi sanki :D Var mı black metal albümünün üstüne
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Metal RULEZZZZZZZZZZ :evil:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Her türlü..
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Frp Oynarken Klasik Müzik Güzel Gidiyor. :plotting:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

O zaman Venom'dan Lady Venom, Die Hard; White Snake'den de Sweet Cheryy Pie, Is this Love, Here I go Again On My Own ve Dark Seed'den de Astral Adventures diyorum..

Edmond arkadaşım senin dediklerini unutan yok. Yada önemini yitirmişliği yok. Türk Sanat Musikisi öyle her yerde dinlenmez. Oturucaksın sakin sakin, yavaş yavaş yiyeceksin yemeğini bırakacaksın kendini musikiye o alıp götürecek seni.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
iNCe-MEmeD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by iNCe-MEmeD »

Ben Genellikle Metal müzik ve ya Blackmore's Night dinlerim
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Daeya wrote:O zaman Venom'dan Lady Venom, Die Hard; White Snake'den de Sweet Cheryy Pie, Is this Love, Here I go Again On My Own ve Dark Seed'den de Astral Adventures diyorum..

Edmond arkadaşım senin dediklerini unutan yok. Yada önemini yitirmişliği yok. Türk Sanat Musikisi öyle her yerde dinlenmez. Oturucaksın sakin sakin, yavaş yavaş yiyeceksin yemeğini bırakacaksın kendini musikiye o alıp götürecek seni.
yaw umarım musuki severler taşlamaz beni ben genelde musukiyi moralim bozuk içmeye yakın veya içerken dinliyorum harbi güzel gidiyor.
Post Reply