Haklısın Tarih Bilenlerde Var Aramızda Antik Roma Ve Yunan Tarihini Hobi Amaçlı Görende Var(bkz. ben) Calida öyle dedim çünkü rakamlar uymuyor filmde 300 e 1 milyon diyor ama tarih kitaplarında rakamlar değişiyor.calida wrote:kimine gore efsane kimine gore yasanmis diyorsunda ao, tarihde bile var, 300 spartali asker walla daha oncede dedimdi, muzikler olsun, efectler olsun, kostumler olsun senaryo olsun superrrrrrrrr bence herkes gitmeli :ayyyy!:
Fantastik Sinema
-
Ao
- Kullanıcı

-
Ao
- Kullanıcı

Dediğin Doğru Aransayes Hatta Umarım Filmde Yapmışlardır O Dar Alanda Persliler Spartalıları Avlamak İçin şu Methodu Kullanıyorlar Öldürdükleri Spartalıların Cesetlerini Almaya Çalışıyorlar Spartalılar İzin Vermemek İçin Ã?ne Atlıyor Persli Mızrak Birlikleride Onların Ã?oğunu Öldürüyor.aransayes wrote:Yalnız şöyle birşey var arkadaşlar. Spartadan yola çıkan bu 300 asker savaşa doğru giderken yollarına çıkan köylerden adam toplayarak gittiler. Yaklaşık benim hatırladığım 3000 den fazla adamla savaşa girdilerde onlarda zaten fazla dayanmadı. Savaştıkları o dar geçidi insan cesetlleriyle tıkadılar. :plotting: