Fantastik Sinema

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Dragonlanca Animasyonu haberi ana sayfada var ama ayrıntılı bilgiler için teşekkür ederiz. :)

Sanırım Tonks'un foroğrafı da bu olsa gerek:
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... a-Tena.jpg[/img
]

Teşekkürler..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
jacklien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jacklien »

eragon diye bi filmde gelicekmis sanirim bi yerde okumusdum, iyi bi seye benzio, oyunculardan biride zindan ve ejderhadan tanidigimiz bi karktermis, daha fazla bilgisi olan varsa,bilemiyorum benim simdilik duydugum bu kadardir.
kitiaras
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kitiaras »

15 aralıkta fantastik edebiyatın genç Tolkien'i ilan edilen Christopher Paolini'nin miras üçlemesi adındaki eserinin ilk kitabı olan Eragon'un filmi Türkiye'de gösterime giricek filmin güzel olacağını düşünüyorum film hakkında daha fazla bilgi edinmek isteden olursa http://www.eragonmovie.com tıklayabilir yada serbest kürsüde eragon adında bi başlık açmıştım oradan da bilgi edinebilirler.[/url]
sustum genelde bazende gülümsedim nazikçe dinlemediğim belli olmasın diye
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

çok güzel yapamamışlar ama desteklemeye değer buldum ben...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bende bundan korkuyordum zaten. Çok güzel fragmanlardan sonra izleyenlerin büyük çoğunluğu tarafından beğenilmeyen bir film. Yine de az çıkan fantastik filmler e destek verilmeli ki Drizzt ya da başka seriler gelsin. Ama yapımcılarda biz sallama bişey çekelim insanlar nasıl olsa destek çıkıyorlar mantığıyla saçma filmler çıkarmaz umarım.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aransayes wrote:Bende bundan korkuyordum zaten. Çok güzel fragmanlardan sonra izleyenlerin büyük çoğunluğu tarafından beğenilmeyen bir film. Yine de az çıkan fantastik filmler e destek verilmeli ki Drizzt ya da başka seriler gelsin. Ama yapımcılarda biz sallama bişey çekelim insanlar nasıl olsa destek çıkıyorlar mantığıyla saçma filmler çıkarmaz umarım.
evet ya oda bnm canımı cok sıkıyor.
bi film yapıyorlar ama hiç özenmiyorlar nasılsa gidiyo diyip. olan filme oluo yazık oluo :???:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Yakın Zamanda Frank Millerın ''300'' Filmi Gösterime Girecek Bunuda Fantastik Sinema Dalında Sayabiliriz Kimine Göre Efsane Kimine Göre Yaşanmış Olay.Fragmanını İzledim Baya Güzele Benziyor.En Azından Kılıç Kalkan Mızrak Zırh Görür Mitolojiden Bir Kadeh Yudumlarız :king:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

hayır benim aklıma takılan christoper paolini durup başlarında kardeşim napıyorsun demimişmi hiç?
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ao wrote:Yakın Zamanda Frank Millerın ''300'' Filmi Gösterime Girecek Bunuda Fantastik Sinema Dalında Sayabiliriz Kimine Göre Efsane Kimine Göre Yaşanmış Olay.Fragmanını İzledim Baya Güzele Benziyor.En Azından Kılıç Kalkan Mızrak Zırh Görür Mitolojiden Bir Kadeh Yudumlarız :king:
Ao sen tam kafa dengi adamsın ya. "300" kaçırılmayacak film. ama daha gelmesine 2 aydan fazla zaman var. Fragmanıda çok güzel. defalarca izledim. Özellikle başroldeki adamın konuşmasına bayıldım.Fantastik film gibi çekilmiş zaten. Sabırla bekliyorum işte :)
vanaheim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by vanaheim »

abi 300 çizgiroman ya frank miller şaheseri bende iple cekiom :)
<div>SAVAş TANRILARI SİZE SESLENİYORUM<br>KILICIM YANIMDA<br>şEREFLİ BİR HAYAT SÃ?RERİM<br>TÃ?M SAHTE GURURDAN UZAK<br>KIRBACI SAVURACAğIM, GÃ?R VE KUDRETLİ BİR HAYKIRIşLA<br>EğER YENÄ
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

kimine gore efsane kimine gore yasanmis diyorsunda ao, tarihde bile var, 300 spartali asker walla daha oncede dedimdi, muzikler olsun, efectler olsun, kostumler olsun senaryo olsun superrrrrrrrr bence herkes gitmeli :ayyyy!:
vanaheim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by vanaheim »

bencede sıf bu film için oyuncular paso 4 ay hiç durmadan vücut calışmışlar ama yok ya kendime bir söz werdim gidecem ben bu filme kesin :)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Yalnız şöyle birşey var arkadaşlar. Spartadan yola çıkan bu 300 asker savaşa doğru giderken yollarına çıkan köylerden adam toplayarak gittiler. Yaklaşık benim hatırladığım 3000 den fazla adamla savaşa girdilerde onlarda zaten fazla dayanmadı. Savaştıkları o dar geçidi insan cesetlleriyle tıkadılar. :plotting:
vanaheim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by vanaheim »

:clap:
abi sabırsızlıkla beklioz ama ya ghost rider cephesinden ses yok ya film amerikada gösterime coktan girdi hatta johnny blaze karakleterini nicolas cage canlandırdı ilgilenen warsa bilgi wersin yaw :cry:
<div>SAVAş TANRILARI SİZE SESLENİYORUM<br>KILICIM YANIMDA<br>şEREFLİ BİR HAYAT SÃ?RERİM<br>TÃ?M SAHTE GURURDAN UZAK<br>KIRBACI SAVURACAğIM, GÃ?R VE KUDRETLİ BİR HAYKIRIşLA<br>EğER YENÄ
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

vanaheim wrote::clap:
abi sabırsızlıkla beklioz ama ya ghost rider cephesinden ses yok ya film amerikada gösterime coktan girdi hatta johnny blaze karakleterini nicolas cage canlandırdı ilgilenen warsa bilgi wersin yaw :cry:
Bende bekliyorum bu filmi. sen bi beyazperde. com a bi baksana. belki çıkış tarihi vardır türkiye için
Post Reply