yalnız kalınca ilk neyi dusunursunuz
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Fiziksel olarak tek başına olduğum durumlar yerine tanıdık kişilerin olmadığı durumları yalnızlık olarak değerlendirirsek o kadar yalnız kalıyorum ki bu aralar. Düşündüğüm çoğu şeyi yalnızken düşünüyorum. Aslında belki de çoğu şeyi yalnızken düşünüyoruz. Ã?ünkü yalnızken yaşanmıyor. Ve yaşamaya ara verdiğimizde düşünüyoruz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Drakhan
- Kullanıcı

Yalnız kaldığımda,ya onu düşünürüm,yada dostları düşünürüm.
sonra onu kaybetmeme sebep olan şeylerin muhakemesini yaparım.Eğer hala yalnızsam dostlarımın benden ne yaparsam nefret edeceğini düşünür ve onları yapmaktan kaçınırım...
sonra onu kaybetmeme sebep olan şeylerin muhakemesini yaparım.Eğer hala yalnızsam dostlarımın benden ne yaparsam nefret edeceğini düşünür ve onları yapmaktan kaçınırım...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Yalnız kalmaktan korkarım ben. Ama genellikle yalnız olmayı tercih ederim. Ã?ünkü birlikte zaman geçirmek istediğim kişiler ne yazık ki benden çok uzakta...
Yalnız kaldığım zaman kendimi sorgularım, hayatımın değerlendirmesini yaparım. Ondan sonra bunları yapmaktan sıkılırım ve hayali arkadaşlar yaratıp onlarla sohbet etmeye başlarım...
Yalnız kaldığım zaman kendimi sorgularım, hayatımın değerlendirmesini yaparım. Ondan sonra bunları yapmaktan sıkılırım ve hayali arkadaşlar yaratıp onlarla sohbet etmeye başlarım...
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Ã?nce geçmişte yaşadığım kötü ve güzel anları, sonra ne kadar değişip değişmediğimi, beni nasıl bir geleceğin beklediğini ve dostlarımla paylaştığım tüm anları..Ve paylaşacağımız günleri...Bütün bunlar sanki dün yaşanmışçasına geçiyor gözlerimin önünden..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Biliyordum benim gibi insanların olduğunu biliyordum.Yanlız değilmişim...Drakhan demiş ki:
Alıntı:
hayali arkadaşlar yaratıp onlarla sohbet etmeye başlarım...
aynen...Ã?ocukluğumdan beri varlar...
Demek sadece ben değilmişim
Bir de o gün yaptıklarımı, daha önce yaptıklarımı, yapacaklarımı, olmasını ve olmamasını istediklerimi vs vs vs
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!