Hikaye Yarışması ( başvurular )

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Aslında haklısın kama, keşke sayfa limiti olmasa, jüri üyelerinin hepsi yazını sonuna kadar dikkatli bir şekilde okuyacaktır. Ancak Frpworld sakinleri O kadar uzun bir yazıyı gördükleri zaman -- genelleme yapıyorum belki ama bu inkar edilemez -- büyük ihtimalle okumadan geçeceklerdir. Kötü bir huy olsa da ben bile yaparım bunu bazem. İnternetten okumak çok zor oluyor sebebi de bu sanırım. Sen yazını olabildiğince kısalt. Zaten topu topu 1 günü anlatacak hikaye. Tabi 1 gün için roman bile yazılır ama istediğimiz bu değil. Jüri üyeleri puanlama yaparken üyelerin yorumlarına da bakacaktır çünkü.

Demek istediğim şu. Üst limit Word belgesinde times new roman karakterinde, 12 luk punto ile 2.5 sayfaya çıkarıldı. Bundan fazla yazmamanız önemle rica olunur. Ancak yazsanız bile yarışmaya dahil olacaksınız. Belki puanlamada az da olsa puan kırarız.

Saygılar.

Bu arada kama çok hızlısın :) Düzeltmelerini yapıp benim maila atabilirsin, fakat yarışma süresi 10 şubata kadar.
Been there. Seen that. Got the scars.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Hikaye tamamlandı. Bir kez daha üstünden geçerek yollayacağım. :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Aman diyim Gorath, hikayeyi buraya atma. alibati@gmail.com
Tebrik ederim. 10 şubata kadar zaman var, yolladıktan sonra düzelteceğin bir şey olursa veya tekrar yazmak istersen, tekrar atabilirsin.
Saygılarımla.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Vay, ilginç bir başlangıç, üzerine çok şey yazılabilir. Belli bir konu verilerek insanların yaratıcılıkları görülmek isteniyor, hem de hikâyenin geçeceği zaman dilimi 24 saat. Beğendim, beni de ekleyin ;) :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Zaten buraya atmak gibi bir niyetim yok. :D Hikaye vermiş olduğun mail adresine gönderilmiştir. :)

Eğlenceli oldu. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim. :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Yazından da anlayabileceğimiz gibi (senin ve benim :)), başlangıcın basit olması, hikayenin özgünlüğünü ne kadar arttırabiliyor. Benim devam ettirebileceğimi düşündüğüm 100lerce yoldan farklı bir tablo çizmişsin. Ellerine sağlık, çok güzel olmuş Gorath.

Daha pek çok yourm yapabilirim ama ne yeri nede zamanı, tekrar tebrik ederim.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Evet, hikâyenin başlangıcı çok hoş yazılmış aslında, istediğin yere çekilebilir. Yalnız en sevdiğim şey ise hikâye sadece 24 saat sürecek, bravo valla, ince ve güzel bir ayrıntı.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Bir-iki sorum olacak öncelikle; birincisi, jüride kimler olacak? =)

İkincisi de, şimdi ben başvuru yaparım ama katılamayabilirim, sağım solum belli olmaz. Yazıyı yazınca başvursam nasıl olur?

Bu arada, hikayenin girişi kısa olmasına rağmen çok hoş olmuş, sanırım ister istemez katılacağım; yine de söz vermeyeyim. =)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Ã?ncelikle gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim, gerçekten mutlu oldum :)
Jüride şu anda Efla ile ben varım, önümüzde uzun bir süre var, bu zaman iki kişi daha bulursak jüriye, diğer üyelerin yorumlarıyla beraber kazananı seçebiliriz diye düşünüyorum. Ã?dül içinse henüz birşey düşünmüş değilim, ama sırf 1. seçilmek ve bu konuda diğer insanlardan tebrikler almak herşeye değer emin olun :) Yinede jüri ve hediye bekleyebilen şeyler şu an için. Ã?nümüzde uzun zaman var.

Frontside, hikayesini merak edeceğim bir başka kişisin sende. İnşallah vakit bulabilir ve birşeyler yazarsın, zaten uzun birşey beklemiyoruz kimseden. Ben birkaç farklı senaryo yazdım kendi başlığımın üzerinden. Ve çok eğlenceli vakit geçirdim, :) zevkli oluyo hakkatten. Neyse, gölgeler senin olsun kardeş. Başvurular devam ediyor.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

şu anki katılımcılar.

Aredheliquas
Firble
Sufi
Kama
Esen
Lixer
Gorath
Possessed
Frontside_Air
Full_metal_alchemist (sürenin uzatıldığına dair cevabına göre başvurusu netleştirilecek)
-zaman-
Liste Güncellendi - Yilmax

-Değişen bazı kurallar-

Üst sayfa limiti kaldırıldı. Ancak 12lik punto ile wordde 3 sayfadan fazla yazmışsanız tekrar
gözden geçirip kısaltmanızı öneririm. Alt sayfa limiti yoktur. İsterseniz yarım sayfa olsun.
Başvurular 30 Ocak'a kadar devam ediyor. Bu vakitten sonra başka başvuru kabul edilmeyecek ve hikayenin yazılması için ekstradan 10 gün verilecek. Hikayelerin gönderilmesi için son tarih : 10 şubat.
Yazılmış hikayelerin alibati@gmail.com'a gönderilmesi rica olunur.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Eğer önümüzde o kadar zaman varsa yetiştirememeyi beceremem herhalde. Yakalandık zaten. =)
Artemis Entreri wrote:FrontsideAir (ekledim listeye, kaçmak yok:))
Ben de yazmayı çok istiyorum, umarım düzgün bir şeyler yazabilirim. Gölgeler hepimizle olsun. ^_^

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
full_metal_alchemist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by full_metal_alchemist »

Mail attım fakat birde burda dile getirmek isterimki yarışmaya katılmak istiyorum.Kuralların son halini ve yapılan değişiklikleri yeni bir cevap olarak atarsanız çok sevinirim.şimdiden herkses başarılar ve teşekkürler..

Emrecan
full_metal_alchemist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by full_metal_alchemist »

full_metal_alchemist wrote:Mail attım fakat birde burda dile getirmek isterimki yarışmaya katılmak istiyorum.Kuralların son halini ve yapılan değişiklikleri yeni bir cevap olarak atarsanız çok sevinirim.şimdiden herkses başarılar ve teşekkürler..

Emrecan

ÖZÃ?R DİLEYEREK şUNU BELİRTMEM LAZIM:

öNÃ?MDEKİ PROJE VE SINAV TARİHLERİNE BAKMADAN HEMEN KATILMA İSTEğİMİ SİZE DİKLE GETİRDİM ARKADAşLAR.ÇOK ÖZÃ?R DİLEYEREK YARIşMADAN Ã?EKİLDİğİMİ AÃ?IKLIYORUM(zati listede adım daha güncellenmemişti ama olsun)kATILAN TÃ?M ARKADAşLARA BAşARILAR

Emrecan
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Mail attım ama burda da belirtmek isterim ki yarışma süresi 10 şubata kadardır. Sınavlarınızın Ocağın sonuna doğru biteceğini düşünerek bu tarihe alınmıştır.
Bu koşullar altında çekilip çekilmediğinizi tekrar düşünüp bana bildiriniz.
-zaman-
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by -zaman- »

şimdi ben buraya mesaj yazmakla başvurmuş sayılabilir miyim?
Başvurmak istiyorum da...
Bu arada diyelim yetiştiremedik(malum,insanlık-öğrencilik hali).Bu kafamızı koparmanız için bir sebep oluşturabilir mi?:P
Özgür kalın...
Post Reply