Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Fakat artık yürürken göbeğimdeki yağ tabakalarının sallanışını hissedebiliyorum. Oldukça sinir bozucu. Ancak yavaş yavaş olduğunda garipsememiştim. resimlerde görünce off off.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Walla ben hiçbi fotoda iyi çıkmadım saçlar artık başedilmez bir duruma geldi, kendi başlarına bir hakimiyet ilan edecekler üzerimde, en kısa zamanda kesmem lazım (evet KESMEM lazım)...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
daa kimseyi oldurmedi ,ama yaralama var elimizde hem kopekler saldirca zman bole bakmiolar , gozler bole kisilio bianda bi havalama hirlama sesi hersey bian olup bitio atos good boy good boy
calida wrote:daa kimseyi oldurmedi ,ama yaralama var elimizde hem kopekler saldirca zman bole bakmiolar , gozler bole kisilio bianda bi havalama hirlama sesi hersey bian olup bitio atos good boy good boy
Zaten böyle köpeklerden korkarım ben. masum görünüşlü canavarlar. Sen bunu gelde Kutlu ya anlat, Atos un ne kadar masum olduğunu
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Daeya`nin ayagandan terliklerini aliyo, pantolonun pacalari ni cekio hic bos birakmiyo ehehe ilk geldiginde tabi ilk sevmeye gelen o oldu, sevio onu cok
wizardcim sanada yeni resimler ceker yollarim burayi mesgul etmesn ama senin favori resmin tisortlu olan bana ole geliyo
bide kutlu olayini hic dusunemiom bile hahah daha bi buyusun kutlu o zmn gormeli bence izmiri terk eder kesin