Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
arres wrote:ya şirin adamlar aslında ama...bilemiyorum...var bişey...onları izlerken kendimi sapık gibi hissediyorum ben...acaba bende mi var bişey? :plotting:
Güzel bir itiraf İyi ki Ankara'da değilim
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Teenage Mutant Ninja Turtles , ama gerisi yook niye çünkü o kadar garip söylüyor ki adam muhtemelen kendisi bile bilmiyordur.
Sözleri baya güzel ama. Ev arkadaşım ezbere biliyordu, arada bir söyler, oradan biliyorum
Sen hatırlattın netten indirip dinliyorum kaç seferdir. Garip söylüyorlar, sanki dilleri yokmuş gibi ama benim hoşuma gidiyor
Ayrıca sabitin resmi çok güzel olmuş. Celerean ve Ombuspider dan sonra ki favorimdir
OO Saco'yu ittin bir kenara Aransayes..Olmadı hani ikinci gözden oydu ha?Sabit'i görünce hemen seni seni Bu arada ben göndermiştim sana sanırım o şarkıyı?
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
OO Saco'yu ittin bir kenara Aransayes..Olmadı hani ikinci gözden oydu ha?Sabit'i görünce hemen seni seni Bu arada ben göndermiştim sana sanırım o şarkıyı?
Seco kusura bakmasın artık. Sabit daha bir karizma Seco nun resimlerinin ayrı bir yeri vardır ama sabit artık 2 numara
Senin gönderdiğin şarkıyı bulamadım, netten indirdim. bir daha gönder sen o şarkıyı.
buda atos, resimdende belli olduu gibi deli, evde ayni bu sekil gezen bi kopekdir kendisi, suan 3 aylik 14 kilo, bildiiniz kopeklerdende deildir , mesela sokaa cikdimi bilinen kopekler gibi gezmez kendisi direk oturur ve milleti izlemeye baslar, evdeki halilari yer, sanirim ruhunda bi farelik var, ve tv izler bariz bi sekilde kucuk cocuklar gibi tv nin onune oturup izlio bu aralar, yarin oburgun kumandalarida ele geciricek gibi gorunuo