ARAYIş (HAKKINDA)
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Marcus Sharpsabre (SacoKhan) ve Deschain (C_Deschain) de oyuna dahil oldular. Buyrun, girişlerinizi yaptım.
Bu vesileyle şu anki kadroyu sayayım.
- Efla (Efla)
- Shi'el'Elesia (Daeya)
- Raziel (Raziel_Zauvirr)
- Marcus Sharpsabre (SacoKhan)
- Deschain (C_Deschain)
Buyrunuz efendim.
- Efla (Efla)
- Shi'el'Elesia (Daeya)
- Raziel (Raziel_Zauvirr)
- Marcus Sharpsabre (SacoKhan)
- Deschain (C_Deschain)
Buyrunuz efendim.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
- C_Deschain
- Kullanıcı

-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Kıyamet RPsi Dm açıklamalarının güncellenmiş halini okuduktan sonra bir istekte bulunacağım;
Rplere atılan mesajların sıklığının çok düşük olması nedeniyle Arayış Rpsinin Dm tarafıldan bitirilmesini ve karakterlerin uygun bir şekilde yeni sisteme geçirilimesi talebinde bulunuyorum...
Saygılarımla...
Rplere atılan mesajların sıklığının çok düşük olması nedeniyle Arayış Rpsinin Dm tarafıldan bitirilmesini ve karakterlerin uygun bir şekilde yeni sisteme geçirilimesi talebinde bulunuyorum...
Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Ben de katılıyorum. Yeni sistemde açılacak mekanlardan birine ben de girmek isterim. Eskisi gibi tamamen kullanıcıların açtığı mekanları dört gözle bekliyorum. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
- C_Deschain
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

Eh ben de kendi diyar dışı oyunumu açtım. Oldukça da zevkli gidiyor. Kıskananlara artık bi şey demiyorum. Ama kıskanın bana ne? ? ?
Diyar içi de herkesi olmazsa yeni karakterlerle ortamlar oyunlar açmaya çağırıyorum. Diyar dışı oyunum olmasa vallahi ben de açardım. ( aslında bir akademim var kendi halinde) Ama açılan mekanlara yeni sürpriz bir karakterle katılabilirim. Hatta katılırım.
Diyar içi de herkesi olmazsa yeni karakterlerle ortamlar oyunlar açmaya çağırıyorum. Diyar dışı oyunum olmasa vallahi ben de açardım. ( aslında bir akademim var kendi halinde) Ama açılan mekanlara yeni sürpriz bir karakterle katılabilirim. Hatta katılırım.
HARBE GİDEN
- C_Deschain
- Kullanıcı