şaka da çantam olur benim kesin bööle çaprazlama.kirli sakallı küpel, bişiyim.sizde biraz anlatında milletin yanına gidip frpworld denmisin die sormiim:D
23 Aralık Ankara
-
Drakhan
- Kullanıcı

ben yakama kırmızı karanfil takarım 
şaka da çantam olur benim kesin bööle çaprazlama.kirli sakallı küpel, bişiyim.sizde biraz anlatında milletin yanına gidip frpworld denmisin die sormiim:D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
Drakhan
- Kullanıcı

ben yakama kırmızı karanfil takarım 
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Eveet buluştuk ve bittii...
Bence çok eğlenceliydi, Darkgnome, Arres, Artemis_Entreri, Rhonin, Drakhan geldiler buluşmaya...Ben gayet zevk aldım, zaten resimler şu an gnom'da o da bi ara bana yollayacak parasını verirsem
. Genel olarak frp dışı geyikler geçti, tabi bi ara Artemis ve arkadaşıyla epic tartışmaları başgösterdi, ben yine tekrarlıyorum monk alır
,sonra sitedeki tartışmalar konuşuldu gerçi allahtan fazla sürmedi...
Genel olarak çok zevkliydi, ben çok zevk aldım...
Gelen herkese teşekkürler...
Gelmeyenlere de niye gelmediniz diye soruyorum ve düzgün bi cevap bekliyorum ona göre :schemes: ...
Saygılarımla...
Bence çok eğlenceliydi, Darkgnome, Arres, Artemis_Entreri, Rhonin, Drakhan geldiler buluşmaya...Ben gayet zevk aldım, zaten resimler şu an gnom'da o da bi ara bana yollayacak parasını verirsem
Genel olarak çok zevkliydi, ben çok zevk aldım...
Gelen herkese teşekkürler...
Gelmeyenlere de niye gelmediniz diye soruyorum ve düzgün bi cevap bekliyorum ona göre :schemes: ...
Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Ben gelmeyi çok hem de muaazzam derecede çok istiyordum. Ama inadına tüm işler yığıldı. İşin kötü yanı işleri de yapamadım. Aklım buluşmada kaldı. Bi daha bu kadar anlatmayın yaa... İnsanın aklı kalıyo.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
YAv şimdi ben resim çektimde bilgisayarım cözüttü. Dün sadece bir başlığı okuyabildim sonrasında bilgisayarımı kapatabilmek için 10 dakika uğraştım. Ardından da b,ilgisayar kapanana kadar 30 dakika kasıldı. Anlayacağınız aşırı yavaşlama sebebiyle resimler şu anda sizlere ualştırılamıyor.
Bu XP muhabbetinden sonra yapay zeka yine başladı. Format attırmıyor bana. Dos ile başlatmak ve format atmak istiyorum ama dos windows altında çalışıyor. Oradan girip format c diyorum c içinde şu anda bir program çalışıyor diyor. (Evet kendisi çalışıyor
) Sonra aldım d altına bir kurayım dedim elimdeki 3 cdden birini kullandım yer seçmeme bile izin vermedi c ye kurdu anında. Ulen dedim başka bir cd ile denedim onda başardım d altında çalıştırıp format c dedim yine atmadı. Arkadaşlar bana bir yardım edin bilgisayarımda 3 tane windows kurulu şu anda ve bilgisayarımda herhangi bir iyileşme yok. Ben bu bilgisayara format atmazsam çıldırırım. Lanet lsun ilk önce inadı öğrenen yapay zekalara, lanet olsun kötü ebeveyn Bill Gates'e. 
Bu XP muhabbetinden sonra yapay zeka yine başladı. Format attırmıyor bana. Dos ile başlatmak ve format atmak istiyorum ama dos windows altında çalışıyor. Oradan girip format c diyorum c içinde şu anda bir program çalışıyor diyor. (Evet kendisi çalışıyor
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Saco yu da darkgnome u da tanıyamadım başta. Hatta yüzsüzlük yapıp darkgnome sitedeki ismini bile sordum o derece yani kendimden utanıyorum. Ama Gnome abimiz epey bi değişmiş hakkını vermek lazım.
Firble gelmeni bende isterdim hakkaten, neyse artık başka buluşmalara. Gelen tüm arkadaşlara teşekkürler olsun, hoş bi buluşmaydı. Ben futbol geyiklerinde fena koptum onu bilirim 
Been there. Seen that. Got the scars.