eragon
-
Ao
- Kullanıcı

Bence Filmde Jeremy İrons ve John Malkovich Gibi Üstadların Oynaması Güzel Bir Yan Katmış Ayrıca Yazarın Bu Kitabı 15 Yaşında Yazması İnsanı Hayrete Düşürüyor Ama Bence Ã?ocuk Yaşta Yazmasının Kötü Yanıda şu O Dönem Okuduğu Tüm Kitaplardan Etkilenip Birer Parça Sunmuş Kendi Kitabında Çok Klasik Ã?ğeler Var Ayrıca Eragon Karakterinin Adı Kesinlikle Aragorn Dan Etkilendiğinin Görüntüsü Gerçi Kendide En Beğendiği Kitabın Yüzüklerin Efendisi Serisi Olduğunu Söylemişti Zamanında.
Filim benim beklentilerimi karşılamadı üstelik cok yuzeysel ve sıradandı. şimdiye kadar oynamış nerdeyse tüm fantastik filimleri izlemişimdir en kötülerini bile bir bakıma beyendim ama Eragon bende koca bir boşluk hissi uyandırdı. Yani tam bir fiyasko idi benim için neyse umarım Biri çıkar ve Zaman Ã?arkı serisini çekmeye başlayaağını açıklar gerçekten iyi kurgulanmış ve iyi oyuncularla adam gibi fantastik bir film izlemek istiyorum :ayyyy!:
Nerde o günler ya. Adam gibi çekilmiş bir zaman Ã?arkı filmi defalarca seyredilir.Zaman Ã?arkı serisini çekmeye başlayaağını açıklar gerçekten iyi kurgulanmış ve iyi oyuncularla adam gibi fantastik bir film izlemek istiyorum
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Haklısın büyüsü bozulur. Fakat ben Beyaz perdede Mat'in zar atışını, Perrinin Kurt gözlerini, Rand'ın öfkelenmesini, Kılıç Olmayan Kılıcı savurmasını görmek istiyorum. Hepsi hayalimde zaten var ama birde gözlerimle görmenin tadına varmak isterim.
Tipten kesin bir falso verecektir. Ama ana karakterlerde bir saçmalık yapmazlarsa, yönetmen çok iyi olursa, senaristte en iyilerinden olursa film bana ümit verir. Fakat 11 kitaptaki olayları 3 filme sığdırmaya kalkarlarsa işte o zaman çok acayip bir film ortaya çıkar. En az 7 filmle kurtarır kendini ama o kadar filmde zor çekilir. :plotting:
Ben bir sitede Zaman Ã?arkının animasyonunun çekileceğini okumuştum. Belki animasyon çok daha iyi olur. Ejderha M. da görecez bunu.
Ben bir sitede Zaman Ã?arkının animasyonunun çekileceğini okumuştum. Belki animasyon çok daha iyi olur. Ejderha M. da görecez bunu.
-
Ao
- Kullanıcı

Yaw Ben Zamanında Fan Clubların Birleşerek Yaptığı Ejderha Mızrağı Kısa Filmini İzlemiştim Çok Komikti Bariz Dwarf Ve Gnome Oynayan Arkadaşlar Ã?ömelmiş Belli :ayyyy!: He Niyet Önemli Dersek Hoştu Genede
Bana Kalırsa Uyarlanabilecek En İyi Karakter Drizzt Ve Onun İlk 3 Kitabıdır Sebebide Okumuşsan Bilirsin O Tam Amerikan Piyasasına Uyar.Salvatoreun Hakkını Yemiyim Ama Maalesef Biraz Ã?yle 
-
Ao
- Kullanıcı

Bak Çok Güzel Biryere Değindin Türk Korku Filmleri Diyerek Tamam Ã?oğu Kötü Ama İmkanları Yokki Kim Rezil Olmak İster Veya O Kadar Filme Harcanan Emeğinin Ve Parasının Boşa Gitmesini İsterk. Biz Gitmez ve Onlarla Sadece Alay Edersek Abi Ne Komik Film Dİye Olmaz.Sonra Böyle Oturduğumuz Yerden Anca Başka Film Endüstrilerini İzleriz Ve Gavur Yapıyor Diye Tabir Edilen Lafı Deriz.