Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
walla sacokhanın fotoları gördükten sonra ben de bi fotomu yoliim dedim.bu fotoda panayır sanat merkezinde animatörlük yapıyordum.ve o gece yılbaşı gecesi saat tahminen 22-23 suları yaklaşık 3 saattir iş başındayım ve çıldırmak üzereydim zaten suratımdan belli olur.ben spidermanım işte.Yer dedeman oteli herkez gülüyo eğleniyor ve ben çocuklarla oyunlar oynuyorum ve daha 2 saatim var.Hepsinden önemlisi 5 saat boyunca tayt giydim
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Abi walla sen örümcek adamdan şanslısın onu söyliyim, örümcek adam Mary Jane'le öpüşmek için önce maskesini çıkarmalı, senin öyle bi derdin yok... :schemes:
Ama komik foto...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Squan wrote:saco kedilerin biri benim
zuhahaha
Yanlız bana alerji yapmaya başladılar keretalar. Sanki özellikle üzerimde geziyorlar
Diğeri de benim zaten, ama şimdi çok büyümüşlerdir ben görmeyeli yaw, sevilcek halleri kalmaz pek ama bunlar bize iyi alıştı taşkınlık yapacaklarını zannetmiyorum...
celeraen wrote:yerim ben o kedicikleri ya çook severim kedilerı uuuvv Smile benim de var bir tane
Ama bizim kedilerimiz daha güzel :evillaugh: , ayrıca bizim kedimiz halk kedisi, halkın bağrından kopup da geldi hahaha hiç gülceğim yoktu walla, nası övdüm kedimi...
İşte diyorum ya sizinki sosyete ev kedisi, bizimki anası babası sokaklarda doğup büyümüş, bunlarda böyle arada bir çıkıyolar gezip geri geliyolar, bizim varoşların kedisi oldu...hahahahah