Seviyeli Takılın...

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Seviyeli Takılın...

Post by Sylvos »

Birkaç gündür sitede birşeyler dönüyor. Gerek dilek kuyusundaki başlıklar, gerek söylentiler..
Ve olanları öğrendiğimde hiçbiri hoşuma gitmedi.

Ben bu siteye Eldarin' in getirdiği adamlardan biriyim. Bu siteye geldiğimde frp yi az çok Eldarin sayesinde öğrenmiştim. Buradaki rp ler ve arkadaşlar sayesinde daha da ilerlettim. Zamanı geldiğinde sayısız kişiye katkıda bulundum. Ã?ünkü bilgi paylaştıkça büyür. İnsanların sorularına cevap verebilmek - daha da önemlisi bu siteye katkıda bulunabilmek benim vazgeçilmezlerimdendi.

Ve şimdi bazı duyumları öğrendim. Demek başından beri taht odasındaki adminler böyle düşünüyordu.. Tüm verilen emekler, siteye kazanılan onca seviyeli kullanıcılar...

Eğer Eldarin' i yok sayıyorsanız ve yaptığı onca şeyden sonra bu sözleri söylüyorsanız onun siteye kazandırdığı bir kullanıcı olarak bende yokum bundan sonra. Önem verilmediğim, sayılmadığım, daha da önemlisi YÖZÃ?ME SÃ?YLENMEYEN SÖZLERİN ARKAMDAN SÃ?YLENMESİNE katlanamam.

Kalan tüm sevdiğim kişilere hayatta başarılar.. Lakin şunu da söyleyeyim, artık buranın hiç tadı ve zevki kalmadı.

Ã?yeliğimin silinmesini istiyorum...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

sanada aynısını söylüorum Eldarin kovulmadı ayrıldı ama onun yarattığı boşluk daha çok çalışma gerektirecek o yüzden kimsenin arkasından yas tutamam .. gitmek isteyen gidebilir buraya mesaj atıp özel bir uğurlama beklemeyin..

Kalan sağlar bizimdir..

Bilip bilmeden konuşmak da laf kalabalığından başka birşey değildir..

iyi günler hayatta başarılar..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Post Reply