İçini Dök Ey Diyar Gezgini !!
Vallahi çok iyi yazmışsın Gnome..Resmen gerçekleri böyle rahat rahat dökmüşsün.Bu dünyadaki sakat kurallardan sakat düşüncelerden ve beklemekten , sabırlı olsam dahi bekleyip görememekten rahatsız oluyor ve nefret ediyorum.
Düşüncelerimi kısıtlamaya çalışanlardan nefret ediyorum.Bir şey sorduğumda cevabını vermeyenlere sinirim bozuluyor.
Düşüncelerimi kısıtlamaya çalışanlardan nefret ediyorum.Bir şey sorduğumda cevabını vermeyenlere sinirim bozuluyor.
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Drakhan
- Kullanıcı

kesinlikle katılıyorum Hildorien.Aşık olamamış insanların bana gelipte ''Boşver,salla,başka bulursun,önüne bak'' gibi şeyleri gayet rahat bir şekilde söylemesinden nefret ediyorum
şunuda eklemek istiyorum,eğer bu lafı söyleyen bir arkadaşımsa yani bana yakınsa gözünün üstüne bi tene patlatamamak çok kötü oluyor.Çok mu sert çıktım.
Yok walla az bile
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
bunu yeni gördümde. Al bende de o kadar.Ne kadar kolay başkasına bırak demek. seven adam çeker acısını. Geçen bir fragmanda görmüştüm. Aşk bazen onunla mutlu olmaktır, bazende gidenin arkasında ağıt söylemek.Aşık olamamış insanların bana gelipte ''Boşver,salla,başka bulursun,önüne bak'' gibi şeyleri gayet rahat bir şekilde söylemesinden nefret ediyorum
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
bende böyle düşünüyorum bu aralar. Madem bitecek ilişki neden başlayım. Ama çok sevdiğim biri bana "hiçbir ilişkiye biter diye başlanmaz ki" demişti.Alın o zaman bana sövün, çünkü sevmek denen şey yalan, nasıl olsa bir iki sene içinde bitecek bir şeye niye başlayayımki.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Biteceğini bile bile başlanır ama ölümüne sevilmez karşıdaki kişi o kadar. Bana göre böyle, en azından artık böyle davranacam, hayatım 3 tane kızı sevmekle geçti, ne varki bi çok kızla birlikte oldum ama yine de onlar ıseviyodum, hatta bi tanesini 7 sene boyunca sevdiğim ta küçüklüğümden beri ama neymiş, her sevgi bitermiş, çünkü yalanmış. O yüzden istemesenizde söylüyorum;
"Boşver, salla, başka bulursun, önüne bak!"
Saygılarımla...
"Boşver, salla, başka bulursun, önüne bak!"
Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...