Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Arkadaşlar sağolun elimden geldiği kadar güzel çekmeye çalıştım ama asıl güzellik Setsuna arkadaşımıza ait... Onun içinin güzelliğinden başka birşey değil.
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş, doğrusu kendi resmimi çekmeyi ve resim çektirmeyi pek sevmiyorum ama resim koymak şart oldu. İşte ben...
Yorum sizin lütfen kırıcı olmayalım....
Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
Olur, kardeşim... Bu pazar kılıçlarınızı getirin bende kamerayı getireyim. :schemes:
Ã?ekerim. Erkan'la kapışırsınız...
Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
arkadaşlar kimse benim resmime yorum yapmamış, çok mu kötü çıkmışım....
tamam yakışıklı olmadığımı biliyorum ama insan bir tepki verir yaww,,,
peki peki hemen yapalım bi kere ilki bende yarım olarak gözüküyo ondna aps geçiyorum fakat 2.si gayet hoş uzaklara bakma falan güzel çıkmışsın ben beğendim
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Sağol Calaraen melek gibi yetiştin tam umutsuzluğa kapılmıştım. :king: