diyarlardaki tüm kahramanları kapıştırsak...

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Locked
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

diyarlardaki tüm kahramanları kapıştırsak...

Post by darkflarer »

evet diyarlardaki tüm kahramanları kapıştırsak mesela, sıra sıra savaş bitince tüm yaralar ve yorgunluk bitiyor dinç bir şekilde bi sonraki savaşa. Round round aynı Champions League hesabı. Kim kazanır, ben aklıma gelenleri yazdım listede olmayanları siz eklersiniz.
Ayrıca bazı tanrı olmuş kişileride ekledim onların tanrı olmadan önceki en güçlü hallerini ele alırsanız sevinirim.(genelde forgotten realms kullandım) Bu arada kavgalarda herşey serbest adam toplamak dışında (summonlamak değil) Bu arada aklıma gelen herşeyi yazamadım çok anket şıkkı oldu diye kabul etmedi. mesela Legolas'ı, Gimliyi, Imprisoned One'ı, Gorion'u, Sauron'u, Catti-Brie'yi Cadderly'yi Pharaun'u, Rai-Guy'ı, Kimmuriel'i, Bruenor'u, Danilo Thann, Arylin Moonblade'i falan ekleyemedim.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

İlk cevabı'da vereyim bence Abdel çünkü çok güçlü bir savaşçı, Bhaal çocuklarının çoğunu yani en güçlü olanlarını ayrıca Irenicus'u, Bodhi'yi, Sarevok'u, Cyric'i falan dize getirdi. Çok güçlü bence kazanma şansı çok yüksek.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Tabiki Imprisoned One'ın release olmuş hali, çünkü kendisi en büyük demon prensi. Ama burada plane'ler çok önemli, kimle kimin nerede savaştığı. Gandalf'ı da sayarım, Raistlin'i de Elminster'ı da. Tarafsız bir plane'de ise kimin kazanacağı belli olmaz. Ayrıca Imprisoned One'ı saymayalım isterseniz çünkü kendisi zaten yarı-tanrı kıvamında... :)
And i still wonder if you ever wonder the same!...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Aslında listede çok fazla yarı tanrı var ama burada senin yarı tanrıdan neyi kastettiğini anlayamadım yani adam tanrı gübü güçlü diyosun bana öyle geldi ama öbür türlüde Imprisoned One en güçlüyse Abdel onu nasıl yendi. Buda önemli bir plane meselesi içeriyor mesela Abdel onla cehennemde savaşsaydı (gerçi Watcher's Keep'in cehennemden farkı yoktu ama) mümkün değil kazanamazdı diyecem ama Abdel'de çok fazla cehenneme dalmış biri o yüzden kullanılan silaha görede bayağı bi değişim oluyor mesela Abdel sihirli cephanelik gibiydi o sırada. Ama Abdel'in onu yendiği sırada tam released olmamıştı Imprisoned One o yüzden belki durum değişir yine. Bu arada Abdel'in kazanmasının tek sebebi bence dövüşçü olmasıydı. Misal bir Elminister'in yada Raistlin'in Imprisoned One'i çok kasacağını zannetmiyorum. Sonuç olarak Imprisoned One'ın dövüş yeteneği var ama Abdel kadar çevik olmadığı için kaybetmiş olabilir kimbilir belki Abdel Slayer'a dönüştü ve Slayer'da Imprisoned One'dan daha güçlü. İhtimaller göz önünde ama hiçbirinden emin değilim Belki Abdel çok ballıydı.
Sir Alexis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sir Alexis »

Tarafsız plane isteyen buyursun Sigil'e ( ne dedim lan ben? :D ). Ama oraya ne Infernal ne de Celestial adam giremez tanrı bile giremiyor ne de olsa. Lady of Pain hepsini süz kuzusuna çevirir ne Elminster'ı kalır ne Gandalf ne de Raistlin!

şaka bir yana kanımca biraz spekülatif bir topic olmuş ne de olsa o karakterler birbiriyle kapışsın diye yaratılmadı. Ortada bir hikaye olmazsa bu karakterler de olmaz o yüzden biraz daha yaratıcı olalım lütfen.

Saygıyla.
"Et verba et arma vulnerant..."
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Evet yanlış bir başlık olmuş.

Kim kimi döver meselelerini geçelim arkadaşlar. Yok böyle birşey.

Başlık kilitlenmiştir :) ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Gandalf tek alır :D

Açıkçası böyle bir konu gayet hoş ve mantıklı.Her ne kadar kitaplardaki karakterleri yeterince tanıyor olmasakta basit bir şekilde kapıştırabiliriz.

Yazılan bazı karakterleri tanımamakla birlikte Gandalf ve Raistlin derim.İkisininde gücü ve kudreti mekanlarında ün salmış kişiler.Aragonda ün salmış ama Gandalf ve Raistlin çok farklı.Ya da diğer bir değişle büyü kahramanlarını sevdiğim için böyle yazıyorum.

İçimde ukte kalmıştı.Bir başlıkta Witch King ile Gandalf ı karşılaştırmıştım.O sahnede WitchKing Gandalf'ı yeniyordu bu başlık sayesinde ona lanet okuyorum!!! :D

Kahrolsun eviller!!!

Fazlamı ileri gittim :plotting:
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

raistlin bence.
adam tanrı oldu daha kimi yenecek... :schemes:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Darkflarer sana cevaben şöyle bir şey söyleyeyim, Imprisonment büyüsünden çıkıp da zart diye dövüşebilen birini düşünemiyorum çünkü çıkan kişi öncelikle etrafını kolaçan edecektir ya da savaş olacaksa stratejik konumlara bakacaktır ki bunu düşünmek bile Abdel ve grubu için yeterli. Ayrıca başka konudaki mesajlarımı dikkate almamışsın sanırım Imprisoned One aslında Demogorgon adlı büyük Demon Prensi'nin dünyadaki avatarı. Eğer Abysm'de çarpışmaya kalksalar Abdel ve grubunun sadece ölmeden önce son sigaralarını içmeleri gerekir çünkü hiçbir şansları yok kazanmak için. Evet ayrıca her kahraman ballıdır(yazarlar saolsun :wink: )
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Eldarin wrote:Evet yanlış bir başlık olmuş.

Kim kimi döver meselelerini geçelim arkadaşlar. Yok böyle birşey.

Başlık kilitlenmiştir :) ...
Açık hala başlık? :plotting:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Pardon ya :D Kitlemeyi unutmuşum :D
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Locked