Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Bak bak bi de özellikle yazınki halimle şimdiki halimi [okul var saç yok.. ] altalta koymuş ki göriyim de moralim bozulsun.. Ehehehehe
Teşekkürler beyler.. :king:
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Biri sataşır, öbürü cevap verir...Ne zaman "normal şartlar" altında eğlenmeyi öğreneceksiniz çok merak ediyorum. Durumu Saray'a bildiriyorum..Gerekli işlemler yapılacaktır.
İyi eğlenceler..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Arkadaşlar. Birdaha böyle tartışmalay yaşanmaması umuduyla başlığı açıyorum tekrar. Benzer bir olay yaşanırsa bu tür başlıklara olan yaklaşımı tekrar gözden geçirmek gerekecek sanırım.
Umarım ters bi durum olmaz tekrar.
İyi eğlenceler...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Arvenx ve Findor
Eskişehir Grubu Bi Parçası hehe Bulanık biraz ama
Arvenx , Findor , Buzdaglarininleydisi
Findıor ve Buzdaglarininleydisi
Arvenx Findor
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
eheheheehheeh gerçekten de resme fazlasıyla uygun konuşmuşsun
efenim burada ombus beyfendiler bir stüdyo ziyaretimizde gitarla uğraşmaktadırlar...iyi de yapıp güze güzel döktürmektedir kendisi ayrıca gitar hocam olur
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
maksat baterinin çalması gereken yerlersessiz kalmasın kötü de olsa bir ses çıksın
Efendin böyle dediğine bakmayın.. Adam gibi 2. gitaristimiz olsa , daha doğrusu adam gibi bişeyler çalmaya başlasak, [2.gitarist arkadaş saolsun ] bizden aşaıya kalmaz bu hanımefendi.. Fotomu da hiç beğenmemiştim, hala da beğenmiyorum..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
SacoKhan'ın resim cidden harika.Tam bir çılgın profesör..Ayrıca Celeraen'nin resimlerine artık bir şey demiyorum çünkü sevdiğimi biliyorlar Sizde gayet iyi çıkmışsınız bence Ombuspider "bey!" belki biraz iki büklüm olma dışında.
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>