yeniden yeni yıl buluşmasında bir arada olmak istey
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
arkadaşlar ombuspider bizdeydi onun hesabı açık kalmış bilgisayarımda bi de bişiler yazmışım kendi kendime konuşur gibi
şizofren değilim ben merak etmeyin,kusuruma d abakmayın :king:
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Eragon filmine gideceğiz onun için Taksim Beyoğlunda iki sinemada oynadığını buldum bunlar
Beyoğlu Beyoğlu Sineması
seansları : 15:30 17:30 19:30 21:30
Beyoğlu Sinepop Sineması
Seanslar : 14:15 16:30 18:45 21:15
itiraf etmeliyimki bu iki sinemayada gitmedim yani salonları hakkında bir fikrim yok ama aranızda bu iki sinemadan her hangi birisine giden varsa ve tercih ettiği sinemanın salonu iyiyse ortaklaşa bir seansa karar verip gidelim derim cevaplarınızı yazarsanız bu gün bu sinema olayını kesinlik kazandıracağım çünkü
Beyoğlu Beyoğlu Sineması
seansları : 15:30 17:30 19:30 21:30
Beyoğlu Sinepop Sineması
Seanslar : 14:15 16:30 18:45 21:15
itiraf etmeliyimki bu iki sinemayada gitmedim yani salonları hakkında bir fikrim yok ama aranızda bu iki sinemadan her hangi birisine giden varsa ve tercih ettiği sinemanın salonu iyiyse ortaklaşa bir seansa karar verip gidelim derim cevaplarınızı yazarsanız bu gün bu sinema olayını kesinlik kazandıracağım çünkü
Esen iş başında.. her zaman oldugu gibi..
Organizasyonların değişilmez ismi esen yine yapmış yapacağını ama bu buluşmayada gelemiyorum ne yazık ki
ama bundan bir sonraki buluşmanın yaklaşık 4 ay sonra olacağını varsayarsak sanırım ona gelebilirim. hem askerlik görevimin bitişini hem de frpworld camiasının büyük bir buluşmayla yeniden biraraya gelmesini kutlarız. Bu mesaj aracılığıyla tüm eski dostları selamlıyorum. Yeni üyelere de ilk buluşmamızda tanışmak dileğiyle diyorum. şimdilik hoşçakalın..
Symbol Of Justice... (İz bırakır...
Symbol Of Justice... (İz bırakır...
Only God can Judge me!
arkadaşlar buluşma yarın fakat sinema saatini belirlememişiz hala eğer yarına kadar belirlenmezse ombusla ben gelemiyoruz malesef....malum en erken 5.15 gibi aranızda olabileceğiz 
eeeeeeee orada 16/17 aralık denmiş buluşma için deeeee bugün değildi değil mi buluşma?????kaçırmadık değil mi?????biri bunun doğru olmadığını söyleyin!!!!!!!!!

-
ombuspider
- Kullanıcı

Buluşamama cumartesi oldu arkadaşlar, buluşamadık, sadece 5 kişiydik. Buluşmanın geneli benim ve diğer buluşamama madurlarının esene takılmaları, doğum günü kutlamamamaları ve de Eregon adlı fantastik filme gitme işiyle geçti. Ama yine de eğlenceliydi, eski tanıdıklarla hasret giderdik 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
nayıırrrrr o zaman bu sizin suçunuz işteBuluşamama cumartesi oldu arkadaşlar, buluşamadık, sadece 5 kişiydik. Buluşmanın geneli benim ve diğer buluşamama madurlarının esene takılmaları, doğum günü kutlamamamaları ve de Eregon adlı fantastik filme gitme işiyle geçti. Ama yine de eğlenceliydi, eski tanıdıklarla hasret giderdik
Arkadaslar bazı insanların haberi dahi olmadı boyle bir aktiviteden. 1000000000000000000 kere soyledim su aktivite baslıgına gelen baslıkları mail olarak gonderin uyelere ama herzamanki gibi duymazdan geliniyor. Mesela benim haberim olmadı. ombusla prensesi de gelememis bakın insanlar madur oluyor ve organizasyonu yapan kisilere sesleniyorum en azından haber olarak falan duyurun sunları...
Alakası yok, ben bile olayın cumartesi olduğunu bir gün önce öğrendim. Suçlu esendir ( Nasılda kaçtım
)
şaka bi yana arkadaşlar artık guruplar oluşturma işini ciddi ciddi düşünüyorum. Yoksa tüm kullanıcılara mail göndermek sorun olacak. Çalışmalarımız devam ediyo bu konuda
Bu arada musti, sen de azcık kontrol et canım başlıkları
Arada seni de bekleriz, engin bilgilerinden faydalanalım diye forumlarda takıl 
şaka bi yana arkadaşlar artık guruplar oluşturma işini ciddi ciddi düşünüyorum. Yoksa tüm kullanıcılara mail göndermek sorun olacak. Çalışmalarımız devam ediyo bu konuda
Bu arada musti, sen de azcık kontrol et canım başlıkları
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k