Ne düşünüyorum biliyomusunuz.Mesajı okuyup komikse komik olduğunu değilse olmadığını söylemek yada amacını aşan bir mesaj ise direkt silmek yerine.Site yöneticilerinin teker teker gelip acizce konuyu kızıştırma çabaları gerçekten benim yazıda berlittiğim türden kişiliklere sahip olduğunuz anlamına gelebilir mi ?
Bu başlığa tekrar mesaj atmamayı çünkü Eldarin ile birbirimizi anladığımızı düşünürken.ARkasından blişsizlikle suçlanmak hoşuma gitmedi.Pekii bu sitenin yöneticisi olarak mesaj atıldaktan iki gün sonra zaten adminlerden biri bu konu hakkında görüşünü belirtmiş ve başlığı silmeme kararı vermişken bu konuyu alevlendirip tartışma çıkarmak ve yetkileriniz sayesinde her zamanki gibi haklı çıkmak ..Size ne kazandırır..Bravo ...
Eğer gerçekten mesaj maksatını aşmış ise yapılacak doğru şey mesajı silmek yada dondurup site kurallarına uymadığını belirtmek doğru davranış değil mi ? Atılan her yalnış yada doğru mesaj da Ortaya çıkıp yaptığınız şu şu şu şu ve ben buna hem izin veriyor hemde sizin üzerinizde dominant tip olmak için baskı kuruyorum türü davranışlar ..Sizi o listede sayılan tiplerden birinin içine sokabilir mi ki ?.Ama bunun kararını ben değil okuyanlar versin..
---------------------------------------------------
Birincisi bu yazılanları kendi kişiliğime bir hakaret olarak algılıyorum ve site yönetiminden ki bu açıklamayı yapan kişinin site yönetiminde yetkili olduğunu göz alarak sözlerinin yönetim adına olduğunu düşünüyorum .Neyse site yönetiminden kişiliğime edilen hakaret yüzünden özür bekliyorum..
Mesaj tamamen geyik amaçlı yazılmış olup kimseyi hedef altına almamıştır.Mesajl da yazanları komik yada etik bulmamak sizin özgürlüğünüzde olan bir şey.Kendinizi de ordaki tiplerden biri olarak görüp görmemek te.
Eğer MEsaj yalnışsa silin.Forum kurallarına eklemek istediğiniz bir şey varsa da bildiğim kadarıyla forum kuralları diye bir başlık var oradan yapın.Zamanında bende sitede yönetimde bulunduğum için moderatörlerin nasıl davranması gerektiğini normal kullanıcılardan iyi bildiğimi düşünüyorum.TAbiki benim bulunmadığım süre içinde hakaret etmek site kurallarında normal sayılmaya başlanmışsa ayrı.
Ama Moderatör yada sitede kıdemli olup fazla takılmak.Zırt pırt her mesajın içine girip.Zaten adminlerden biri yönetimin görüşünü belirtmişken çıkıp geyiğe dönmüş bir mesajı tartışmaya çevirmek ve bunun Bilişsellik ten yoksunluğu konusunda hiç bir yorumda bulunmayacağım..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Dragonfire mesajını yalnış anlamış ve yalnış yorumlamışım Senden çok özür diliyorum..Söylediğin gibi bu olay kişilerle sitede görüşürken kafanızda yarattığınız hali gerçek hayattaki halinden çok farklı oluyor.Ama mesajda ben bundan sikayet etmiyorum ki.Bu tipler neden var yada neden yok da demiyorum.Bu tipleri siteden atalım yada kullanalım da demiyorumm.SAdece arada denk gelirseniz aklınıza ben geleyim hem gülümseyin diye yazılmış.Bu mesaj ın altındaki tartışmalar malesef sitenin geyik bölümünde ve gene bu aşlığın altında yapılacak tartışmalar değil.Herkesin Mesaj atma hakkı saklı olsada normal forumlarda yapıldığı gibi .Komikse altına mesaj gülüp eğlenmek .DEğilse hiç mesaj atmamak ve yalnışsa hiç bir şey demeden moderatörlere bildirmek Doğru davranış değil mi..şimdi sen bana diiyeceksin ki madem öyle sen neden mesajın altındaki bu kötü tartışmaya bir daha yazmayacağını söylediiğin halde yazıyorsun durmadan.Bu da güzel bir soru ve bana kapak olabilirdi ama bende kaçmak için yöneticiler bile bunu yaptıktan sonra diye cevap verebilirdim...
Bu arada Firble tebrik ediyorum baba

.En büyük erdem insanın kendiyle barışık olmasıdır derler.Baştan beri nasıl davrandıysan davran kim olduysan ol.şimdi çemkirmek yerine kendi içini bakmışsın ve görüldüğü gibi kimse dalga geçmemiş..
Herkese SAygılarımla....