Kara Toprak

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Corax açtığı büyülü kapı ile handan ayrılıp Karargahına vardı...
2 tane karanlık figür Corax'a yaklaştı ve kulağına ekolu derinden gelen sesleriyle bir şeyler fısıldadılar.

Corax başıyla onayladı ve öfkeyle odasına doğru ilerlerken "Geri gönderin o halde!" diye bağırdı... Zihninde scythe'in ihanetine anlam veremiyordu... Demek gerçekten lichle bir anlaşmaya varmaya çalışıyordu...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ve lich handan ayrılır. ölüm rahibiyle buluşması gerekmektedir. bu arada lich hanı gözetlemek için görünmez hizmetçilerinden birisini orada bırakır.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Quel-Shin üst kattan iner.Etrafta bir şeylerin varlığını fark eder.Konsantre olur ve görünmez bir hizmetkarın etrafta olduğunu hisseder.Yoğunlaşır ve zor da olsa bu büyüyü dispel eder.Bursaı onun hanıdır ve böyle şeylere müsadesi yoktur Vampir Lordun.

Bu aralar olan olayları kafasında tartmak için biraz duraksar.Diyarların geleceğini belirliyecek olaylar dönmektedir etrafta.Önemli ve sinsi.Ne yapması gerektiğini kestirmeye çalışır.Hala kafasında net bir şey yoktur.Karar verir,hırsızların tanrısı Mask ile irtbata gececektir.Adamlarına bir kaç talimat verdikten sonra handan ayrılır,doğruca Mask ile irtibata gecebilmesini sağlayacak ritüellere yönelir...[/u]
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

yeminer görünmez bekçisinin dispell edilmiş olduğunu fark eder ve bu hareketine pişman olur. bir ara quel den bu konuda özür dilerm diye geçirir aklından ve unutur gider. quel bundan alınmayacak kadar bilgedir ve yeminer in çok daha önemli işleri vardır.
güç amacın, k
Overseer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Overseer »

Diyarın üzerinde devamlı gözü olan ve görmekle lanetlenen Overseer lichin "gerçekten" ne yapmakta olduğunu bilip bilmediğini merak ederler.
Hissetmiş olabilir miydi? Zihnine girmeyi düşündüler, sonra varlıklarının bilgisini dışarı sızdırmamak için vazgeçtiler.

Bu "hissetme" eğer varsa sebep olabilecek kişileri düşündüler. Kimi cezalandıracaklardı?

Görmeye yoğunlaştılar, yeniden ve her zaman olduğu gibi, olması gerektiği gibi.

Vakit yakındı.
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Estebin »

Estebin konu her ne ise içinden gelen sesle uzak durmak istediğini farkeder. İçinden bir his göründüğünden büyük olaylar döndüğünü söylemektedir ona.
İlk defa bilgi elde etme şansı varken kaçacaktır.

Bundan hiçbir pişmanlık duymamaktadır.
İleride Kara Toprak'a daha "boyuna uygun" işler için geri dönmeye karar verir.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

gerçektende diyarların kaderi bir dönüm noktasına varmak üzeredir. artık beton blok kırıldı, şimdi ne tarafa düşeceğini merak edin.
güç amacın, k
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bu ara overseer varlığımızı açığa çıkarmadık sanmayın. neden bu mesajı aldığımı da tahmin edebiliyorum yanlızca kim olduğunuz, oda yakında olur herhalde.
güç amacın, k
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

daha sonra yeminer tekrar kara toprağa döndü. artık gizli işlerini yapmaya alıştığı bu oprtamın güvenliği konusunda bazı şüpheleri oluşmuştıu ama yine de daha uygun bir mekan yoktu.
quel e bi ara haber veririrm rahatsızlığımı diye düşündü ve hana girdi
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Aşşağıya indiğinde yeminerin hana girdiğini görür.Ve ona doğru ilerler.hem geçn gün hana bıraktığı izleme büyüsünü hatırlatmak istiyordur hem de ondan edinebileceği bilgiler varmı onu yoklamak istiyordu.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

*selamlar vampir lordu* der yeminer ve oturmak için bir yere gider.
quel shinin de diyecek şeyleri olduğu açıktır.
güç amacın, k
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Handan her zamankinden farklı birşey vardı bu sefer. hanın havası eskisi gibi değildi .. en rahat hissettikleri yer belli bir rahatsızlık veriyordu onlara...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

yeminer farklı bir varlığın olduğunu fark etmiştir ve bu yaratığın kudreti onu biraz endişelendirmiştir fakat yine de burada onu tehdit edbilecek bir güç olarak düşünmemektedir.
* geçende coraxın hana gelmesi sinirlerimi bozdu quel-shin. buranın şöhreti açısından bu hiç te hoş olmayacaktır.* dedi.
* şimdi birkaç arkadaşımı bekleyeceğim. diyarın kaderi yine hanında şekillenecek vampir fakat bu kez sana güvenimde biraz eksilme var. bunu sitem olarak alma fakat işin açısından bir uyarı olarak al.* der yeminer ve etraftaki diğer gücün varlığına odaklanır. varlığın kudreti büyüktür fakat varlığım yeminer tarafından malum değildir. sorar gibi vampir lorduna bakar.
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

"coraxın buraya gelmesinde de ne sakınca var?Verebilecfek bilgisi olan herkes buraya hoşgeglmiştir.Coraxın kimin düşmanı kimin dostu olduğu beni hiç ilgilendirmez.Tabii benim kimlerle ilgilendiğim seni de hiç ilgilendirmez.eğer istemiyorsan 'alışverişi' kesebilirsin benimle,tabii bunu göze alabileceksen.Ve işimde bana tavsiyede bulunma 'lich'.Hanıma sen de hoşgeldin coraxta. "
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

beni şaşırtan buraya gelmesi değildi beni şaşırtan buraya gelip scyte a tuzak kurabilmesiydi buna nasıl izin verdiğini merak ediyorum.eminim karşılığı iyi bir şekilde ödenmiştir fakat sana uyarım çıkarlarını her zamankin de de iyi tart
güç amacın, k
Post Reply