Drizzt'in filmi???
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

thief dodo helal olsun valla drizzt ve entreri hariç diğer oyuncular gerçektende cok uymuslar... Özellikle Haluk Bilginer'i ruenor olarak düşününce "gerçekten olabilir" dedim...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Benim görüşüme göre Bruenor'u her türlü Haluk Bilginer oynasın, holywood versiyonun da bile, mükemmel olacağına inanıyorum. Bu arada drow erkeklerden herhangi birini oynayabileceğim düşünüyorum, hem yüz ifadesi hem de vücut bakımından, zaten boyum 1.74 falan uzun değilim gayet uygun olabilirim
...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
- Thief_dodo
- Kullanıcı

Arkadaşlar aslında biraz düşününce Artemis Entreri'yi Sagopa Kajmer oynayabilir diye düşündüm. Hem psikopat tavırları da benziyor.. Sagopa'nın psiko şarkılarını bilirsiniz... :king:
Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- Thief_dodo
- Kullanıcı

Merak eden arkadaşlar eğer Mehmet Günsür Drizzt olsaydı neye benzerdi?
Baştan savma oldu biliyorum, affedin...

Peki Haluk Piyes Drizzt olsaydı nasıl olurdu?
Yine baştan savma ama bu resimler bizim gerçek Drizzt i oyunayacak kişiyi seçmemize yardımcı olacaklardır

Baştan savma oldu biliyorum, affedin...

Peki Haluk Piyes Drizzt olsaydı nasıl olurdu?
Yine baştan savma ama bu resimler bizim gerçek Drizzt i oyunayacak kişiyi seçmemize yardımcı olacaklardır

Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
hiç fena değil :plotting:
WHERE DO YOU RUN WHEN THE EARTH BECOMES YOUR ENEMY..<br><br><br><br>http://s7.bitefight.net/c.php?uid=79556
- Thief_dodo
- Kullanıcı

Ayrıca yeni verdiğim bir kararı açıklamak istiyorum...
FİLMDE ARTEMİS ENTRERİ'Yİ OYNAMAK İÃ?İN horcoel_baator ADLI ARKADAşIMIZI Ã?NERİYORUM. ONUN KILIÃ? KULLANMAKTAKİ YETENEğİ VE MÃ?TEVAZI TAVRI BU KANIYA VARMAM İÃ?İN YETERLİ OLDU..
CEVAP BEKLİYORUZ...
horcoel_baator
SÖZ SENDE...
FİLMDE ARTEMİS ENTRERİ'Yİ OYNAMAK İÃ?İN horcoel_baator ADLI ARKADAşIMIZI Ã?NERİYORUM. ONUN KILIÃ? KULLANMAKTAKİ YETENEğİ VE MÃ?TEVAZI TAVRI BU KANIYA VARMAM İÃ?İN YETERLİ OLDU..
CEVAP BEKLİYORUZ...
horcoel_baator
SÖZ SENDE...
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Valla abi keşke level 12 fighter kadar iyi olabilsem ama bi level 2-3 fighter kadar anca kapısabilirim..4 sene falandır uğraşmama rağmen gidip uzakdoğu eğitimi falan almışlığım yok..Freestyle takılıyoruz işte..Zaten ilaçlarımdan aldıgım kilolar beni çok hantallaştırdı..
Bu sırada arkadaşım küçük harfle yazsaymışsın keşke..Bak bir moderatör olarak hemen gözüme çarptı hmm hmm hmm..
Bu sırada arkadaşım küçük harfle yazsaymışsın keşke..Bak bir moderatör olarak hemen gözüme çarptı hmm hmm hmm..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
drizzt'in bütün serilerini okudum ve umarım böyle bi proje vardır ya da düşünülüyodur...ama nasıl çekerler çok merak ediyorum...en çok da şu yeraltını nasıl yansıtırlar bize onu merak ediyorum... ilk kitabın tamamı zifiri bi karanlıkta geçiyo biliyosunuz,hatta zifiriden bile karanlık...ama eminim bi yolunu bulurlar.onların gözünden bakmamızı sağlayabilirler heralde...kitaba da sadık kalırlarsa süper bi film olur ya...ahhh,keşke...keşke... 
<div>ölüm, zaferin elinde tükendi gitti...hazır ol, şimdi kutsal sırrı açıklıyorum..."Hepiniz ölüm uykusuna yatmayacaksınız..."</div>
- Thief_dodo
- Kullanıcı

İşte beklenen olay...
Artık filmimizin bir Catti-Brei ı var...
Bu kızımız türk televizyonunun yeni tatlılarından ve güzellerinden biri olan
Naz Elmas'tan başkası değil..
Fazla söze gerek yok... Ayrıca lütfen aslımayın kişisel duygular beslediğim bir hatun kendisi....
Not: yukarıda bir bayandan bahsederken "hatun" dediğim için bütün kız üyelerimizden özür dilerim...

Ayrıca arkadaşlar bu işi ben siz yalnızca bakın diye yapmadım hem bakın hemde fikrinizi söyleyin diye yaptım..herkesten bu kişi olmuş şu kişi olmamış, Dodo biraz daha düşün falan demesini bekliyorum.. Lütfen bakın belki ileride gerçekten böyle bir proje olur ve yaptıklarımızın yararını görürüz...
Artık filmimizin bir Catti-Brei ı var...
Bu kızımız türk televizyonunun yeni tatlılarından ve güzellerinden biri olan
Naz Elmas'tan başkası değil..
Fazla söze gerek yok... Ayrıca lütfen aslımayın kişisel duygular beslediğim bir hatun kendisi....
Not: yukarıda bir bayandan bahsederken "hatun" dediğim için bütün kız üyelerimizden özür dilerim...

Ayrıca arkadaşlar bu işi ben siz yalnızca bakın diye yapmadım hem bakın hemde fikrinizi söyleyin diye yaptım..herkesten bu kişi olmuş şu kişi olmamış, Dodo biraz daha düşün falan demesini bekliyorum.. Lütfen bakın belki ileride gerçekten böyle bir proje olur ve yaptıklarımızın yararını görürüz...