evet belki raistlin caramona baskı yapailirdi doğru.. ama bence caramon da kitapta ki zamana göre liderliği alacak cesaret yok. o yüzden strum diyorum. raistlinde bir yolunu bulurdu nasılsa. o hırs ve azimle
tanis olmasa o grup olmazdi bi kere ama bazen tanis gittiginde onderligi sturma veriyodu bence o yuzden sturm yada flint olurdu(yas ve tecrube bakimindan)
Bana kalırsa Altınay lider olmasa da, bazı kararlar ona bakardı.. Yani grupta tam anlamıyla misyonu olan bi tek Altınay vardı. Diğerlerinin amaçları kendileri hakkındaydı. Ayrıca Altınay kabilesinde liderlik yapan birisi oldugu için bana göre lider konumuna en yakın kişi o olurdu.
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Yok be abi pek zannetmiyorum Altınay'ın o kadar baskın olabileceğini, şahsen Raistlin'in Tanis'in liderliğine nasıl dayandığına şaşıryorum, belki ilk zamanlar kendini güçsüz hissediyordu olabilir...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Raistlin kendi çıkarlarına [bi bakıma] hizmet ettikleri ve bi bakıma onların sırtından yükseliceği için sesini çıkarmadı.. Bi kitapta diyodu zaten "Tanisin liderliğinde ilerlemiyorum, sadece yollarımız kesişiyo" diye..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Gerçi orası öyle ama grubun yaptıklarını yaptı, bi şekilde amacına bu grup sayesinde ulaşacaktı bu yüzden grubun içindeydi, ki bana göre hazır gruptayken istediği şekilde yönlendirmesi için liderliği devralmamasına şaşıyorum ben...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
ya raistlin olamaz bence cünkü lider, yanındakileri öenmseyen kişidir ve raistlinin kişiliğini hepimiz biliyoruz.
sturm en güzel secenek olabilr.
kender. asssla olmaz
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>