Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
SacoKhan wrote:Yalnız Horcoel'de ben bi rogue'luk sezdim. Öle bi imaj verdi gerçi biraz yapılı gibi duruyo daha az yapılı olsa iyi olurdu gibime geldi...
Sorma..Aldıgım ilaçlar yüzünden 25-30 kilo almıştım şimdi bu gene 15 ini vermiş halim..
Aha birde arkadaşların Arthas a benzettiği bir foto daha geçin dalganızı bakayım..
Ben kısaca Arthas ın yandan ''koklamışı'' demiştim kendime..Artık yorumu siz yaparsınız..
Ha bencede en yakışıklı fotoyu Aransayes koymuş şu anda benim daha iddalı olmam için kalan 15 kiloyu da vermem gerekiyor..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Aransayes , SacoKhan veeeeeeeeee Horcoel efendiler güzel çıkmışlar kendi foto mu koymak isterdim ama hiç adam akıllı çektirdiğim fotoğraf yok hepsi bir değişik
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
abi yanlışlıkla başka bi posta attım şu an gülmekten ölüyom çok alaksız bi yere attım yaw. Bu hatırlamadığım bi foto kafam iyiyken, yüz yayılmış tabi...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Abi 3 gün saç yıkanmayınca yağdan birbirine yapısıp böyle görünüyor saçlar..Yoksa yeni yıkanmış hali peruk gibi.. Adsl eve bağlandıgında yıkayıp yollarım
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''