Ehheh acc ler yazıldığına göre gelmeme gibi bir lüksümüz kalmadı demektir efem... O gün işlerimi ayarlamak için elimden geleni yapıcam.. Eragon filminede gitmeyi düşünüyordum topluca izleme fikri isabet olur doğrusu
Yahu Eragon'a da gidicekmişiz İsabet oldu.. zaten buluşmaya gelicez, Cerelaenim de Eragon'a gitmek istiyodu falan, güzel oldu yahu .. Yalnız ben yukarıya geliriz yazdım direk, bana sinemaya gidiliceğini celeraenim söyledi sonradan
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Tamam o zaman Tarihi öne çekelim tabi isterseniz hatta Bu buluşmada doğum günümüde kutlayabiliriz 16/17 Aralık 2006 Saat 14 :00 Yer Taksim yapılacak etkinlikler arasında bir doğum günü kutlamasıda var eh artık gelmezseniz ayıp eeee hadi ama kimse görüşmek , buluşmak, koklaşmak istemiyormu...? Bu arada etkinlik demişken o gün için bir kaç artarnatif aktivite oluşturdum tabi hepsi isteğe göre öncelikle Sinemaya gelecek olan Eragon Filmine topluca gidile bilir filim ilginizi çekecektir eminimki http://www.eragonfilm.net/ Sonrasında yemek yemek muhabbet etmek ve pasta kesme merasiminden sonra ( eh pasta alırsınız artık puhahhaha ) güzel hareketli ve eylenceli bir gün geçirmenin verdiği keyifle evlerinize gidebilirsiniz
tahmini pan bu hala fakat organizatör olarak eseni bekliyoruz hala
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.