ejderha osuruğu fena kokar

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

ejderha osuruğu fena kokar

Post by darkflarer »

bizim standart kadro frp oynuyoduk yine. Kocaman bir siyah ejder. Müthiş bir kavga. Herkes ciddi falan böyle. Sonra dm bi anda "ejder osurdu Arda'ya 5 hasar" dedi. Hepimiz koptuk sonra dedim "işese kaç hasar yapar?" diye herif direkt "üzerine kurufasülye pilav s.çtı 10 hasar" dedi. Biz yine koptuk. Sonra bende dedim "uzaktan üzerine visky'li çiş yapıyorum kaç vurur" diye bayaa güldük. Sonra sapıtmayalım diye devam ettik ama sonraki 5 gün boyunca "ejder b.ku" konuştuk. Süperdi ya.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Benim yönettiğim bir oyundu... adamlar gayet güzel ilerliyordu... herkese sataşan kendini bişey sana bir arkadaşın kafasına bir anda havadan her ne hikmetse ejderha b.ku düşmüştü... tabi o kütlenin altında ezilerek can vermiş bir dahada oyuna alınmamıstı...

Bir arkadaş anlatmıstı. Bizim manyak DMmiz bir arkadaşın kafasına havadan 1960 model Chevrolet araba düşürmüş...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

dua etsinde kafasına mercedes sl55 amg düşmemiş. :D
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
jacklien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jacklien »

ah ah bayilirim ben bole eglenceli adamlarla oynamayada oynamadim hic, ortam olamadi malum gezdigim icin surenkli, insallah birgun benimde kafama ejder pohu duser :ayyyy!:
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

aslında o diil de biz dragonu ya hep böle hazinesi üzerinde uyurken yada böle ucar ken düşünüyoruz adamın inine girdigimizde söle bi scarken yakalasak ne olur acaba

-abi kabız olmusun heralde
-buralarda cok dwarf varya ondan kabız olmustur
-olabilir abime yardım edelim dut getirdim yesin acılır
-olum bi avuc dut ne işe yarar adam senin kadar scyor bi seferde
-soguk soguk su içsin gerci ozmanda cırcır olur

dragon- susun la bi bütün karizma dagıldı zaten hatta ölün
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

ah ah bayilirim ben bole eglenceli adamlarla oynamayada oynamadim hic, ortam olamadi malum gezdigim icin surenkli, insallah birgun benimde kafama ejder pohu duser
İnşallah Jacky. :schemes:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bizim standart kadro frp oynuyoduk yine. Kocaman bir siyah ejder. Müthiş bir kavga. Herkes ciddi falan böyle. Sonra dm bi anda "ejder osurdu Arda'ya 5 hasar" dedi. Hepimiz koptuk sonra dedim "işese kaç hasar yapar?" diye herif direkt "üzerine kurufasülye pilav s.çtı 10 hasar" dedi. Biz yine koptuk. Sonra bende dedim "uzaktan üzerine visky'li çiş yapıyorum kaç vurur" diye bayaa güldük. Sonra sapıtmayalım diye devam ettik ama sonraki 5 gün boyunca "ejder b.ku" konuştuk. Süperdi ya.
ahahaa gerçekten baya komikmiş yahu :) yalnız dm in ardaya bi garezi mi varmış yoksa eğlence için mi yapmış tam olarak çözemedim :D

bu arada oldun un yazdığı durum da baya komik ehehe
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Post Reply