cücelerle en iyi hengi class ta oynanır
- gunungahem
- Kullanıcı

Hemen hemen bütün ırklarda savaşçı ya favoridir ya da favorilerden biridir sanırım bilmiyorum yanılıyor muyum? En azından uzunlarda öyle... Ama ben ne bileyim savaşçı dışında seçenekleri düşündüğüm zaman daha hoşuma gidiyor. Cüce deyince aklıma en iyi gelen meslek hancı ya da tüccar....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
bence fighter
WHERE DO YOU RUN WHEN THE EARTH BECOMES YOUR ENEMY..<br><br><br><br>http://s7.bitefight.net/c.php?uid=79556
Değil. Ã?oğu ırkın favori (hadi türkçe olsun tercihli diyelim) sınıfı fighter değil. Bir çok farklılık var ancak doğal olarak hordegillerde fighter yada benzerleri çok çıkıyor.Firble wrote:Hemen hemen bütün ırklarda savaşçı ya favoridir ya da favorilerden biridir sanırım bilmiyorum yanılıyor muyum? En azından uzunlarda öyle... Ama ben ne bileyim savaşçı dışında seçenekleri düşündüğüm zaman daha hoşuma gidiyor. Cüce deyince aklıma en iyi gelen meslek hancı ya da tüccar....
Yine de cücelere hancı yada tüccar bence de çok yakışıyor
En yakışan sınıf ise tabii ki fighter. Ancak yeni sınıflardan warblade`in de çok yakıştığını düşünüyorum.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Selamlar Herkese.
Yapılan tartışmanın biraz daha içeriklendirilmesi ve kalitenin arttırılması taraftarıyım.
Bu noktada Dwarflara değiniceksek söze bi girişeyim dedim.
Bi kere zaten cüce her playerın oynatabileceği bi karakter değildir.
Herkes altından kalmamaz yada hakkını veremez.
Çok incelemek okumak hayal etmek gerek.
Bir cüce gibi düşünmek gerek bi yerde.
Onların düşüncelerine girebildikten sonra ne tür işler
becerip başarabileceğini zaten görürüz.
Bana kalırsa
1. olarak Fighter
2. olaral clerictir cüce için
Fighter 7 Level olduktan sonra Dwarven Defenderlığa yükselme için
çabalara girebilir gayet şık ve anlamlı bir prestigedir fr de felan
Ben ulaşamasamda hep hayallerim öyle idi.
Dwarf Fighter bi karakterim vardı.
Hem cüce rp si yapar
Hemde oyuna neşe katardım.
Akşam ormanda Grup çadırlarını kurmuştur.
Ateşin başında elinde ince işçilik malzemeleri
işledii bir war hammer olan
Çizgili pijamalı bi cüce düşünün
işte bu bendim..
Baharatlarım sucukları eşşekte biram da cabası
Yapılan tartışmanın biraz daha içeriklendirilmesi ve kalitenin arttırılması taraftarıyım.
Bu noktada Dwarflara değiniceksek söze bi girişeyim dedim.
Bi kere zaten cüce her playerın oynatabileceği bi karakter değildir.
Herkes altından kalmamaz yada hakkını veremez.
Çok incelemek okumak hayal etmek gerek.
Bir cüce gibi düşünmek gerek bi yerde.
Onların düşüncelerine girebildikten sonra ne tür işler
becerip başarabileceğini zaten görürüz.
Bana kalırsa
1. olarak Fighter
2. olaral clerictir cüce için
Fighter 7 Level olduktan sonra Dwarven Defenderlığa yükselme için
çabalara girebilir gayet şık ve anlamlı bir prestigedir fr de felan
Ben ulaşamasamda hep hayallerim öyle idi.
Dwarf Fighter bi karakterim vardı.
Hem cüce rp si yapar
Hemde oyuna neşe katardım.
Akşam ormanda Grup çadırlarını kurmuştur.
Ateşin başında elinde ince işçilik malzemeleri
işledii bir war hammer olan
Çizgili pijamalı bi cüce düşünün
işte bu bendim..
Baharatlarım sucukları eşşekte biram da cabası
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Findor kardeş ben de sana tartışmaların içeriklendirilmesi ile ilgili konuların ilgisiz konu başlıklarında tartışılmaması taraftarıyım. İlgili başlıklarda bu konuyu tartışmak sorun olmasa ayrıca benim kişisel fikrim daha içerikli başlıkları yaratmanın yolu onların açılmasını istemek değil onları açmak.
Cücelere gelince de savaşçı.. Cüce savaşçı hakkaten de en klasik sınıf neredeyse ancak.. Cüce ve savaşçı da bile oturmayan bir şey var...
Ancak rahip tamamen olanaksız gibi. Bir buçukluk bile daha güzel oturuyor rahipliğe bence. Aslında buçukluk baya güzel oturuyor.
Elbette cüceler cüce tanrısının rahibi olabilirler. Bu da gayet mantıklı olur. Ama bir ırkın rahipliğe yatkınlığı bana göre farklı tanrıların rahipliği söz konusu olduğunda ne kadar fazlası için daha içe sinen rahipler çıkarabildikleri.
Bir cüce doğa rahibi ya da güzellik tanrısının rahibi ya da büyü tanrısının rahibi olarak pek hayal edilebilir.
Her şeyden önce bir rahip bence anlayışlı ve sabırlı olmalı... Cüceler gerektiğinde sabırlı olsalar da son derece aksidirler. İnançlarını inanmayanları döverek yaymaya çalışmaları muhtemel.
Cücelere gelince de savaşçı.. Cüce savaşçı hakkaten de en klasik sınıf neredeyse ancak.. Cüce ve savaşçı da bile oturmayan bir şey var...
Ancak rahip tamamen olanaksız gibi. Bir buçukluk bile daha güzel oturuyor rahipliğe bence. Aslında buçukluk baya güzel oturuyor.
Elbette cüceler cüce tanrısının rahibi olabilirler. Bu da gayet mantıklı olur. Ama bir ırkın rahipliğe yatkınlığı bana göre farklı tanrıların rahipliği söz konusu olduğunda ne kadar fazlası için daha içe sinen rahipler çıkarabildikleri.
Bir cüce doğa rahibi ya da güzellik tanrısının rahibi ya da büyü tanrısının rahibi olarak pek hayal edilebilir.
Her şeyden önce bir rahip bence anlayışlı ve sabırlı olmalı... Cüceler gerektiğinde sabırlı olsalar da son derece aksidirler. İnançlarını inanmayanları döverek yaymaya çalışmaları muhtemel.
HARBE GİDEN
Hiç bir Cüce Rahiple tanıştınmı bilmiyorum firblecim.
Sahip oldukları bilgi. Sahip oldukları ışık . Sahip oldukları büyü ne kadar etkileyici.
Olgun karakterlidirler. Moradinin yolunda ışık saçmaya önlerinde çıkan engelleri çekiçleri ile ezmeye ant içmişlerdir. Cüce ırkının biricik temsilcileridir onlar.
Bir buçukluk ve rahiplik çok uzak şeylerdir.
Ama cüce ve rahiplik süper giden bir kombinasyondur
Sahip oldukları bilgi. Sahip oldukları ışık . Sahip oldukları büyü ne kadar etkileyici.
Olgun karakterlidirler. Moradinin yolunda ışık saçmaya önlerinde çıkan engelleri çekiçleri ile ezmeye ant içmişlerdir. Cüce ırkının biricik temsilcileridir onlar.
Bir buçukluk ve rahiplik çok uzak şeylerdir.
Ama cüce ve rahiplik süper giden bir kombinasyondur
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Vallahi hiç cüce rahiple karşılaşmadım. Ama Moradin dışında bir tanrının cüce rahibi olduğunu duymadım da aynı zamanda. İlginç başka bir tesadüf de Moradin in cüceler dışında hiç inanı yok. Bu da doğal olarak acaba cüce rahipler sadece cüceleri mi ikna edebiliyorlar diye düşündürüyor. Oysa diğer ırkların rahiplerinin kendi ırkları dışındakileri de belli inançlara girmeye ikna edebildiklerini hem duydum hem gördüm. Hatta bu konuda başarılı olan bir gnomun hikayesini bile duydum. Bir cüceyi bile tanrısının yanına çekebilmişti hatta bu gnom. Savaşçı bir cüceyi. Adı Gorath tı sanırım. Oysa gnomlar da bu konuda çok başarılı sayılmazlardı. Ama biraz daha öndeler mi ne? : )
HARBE GİDEN
Ben cüce rahipler herkesi kendilerine çekiyorlar demedim ki.
Ã?ğretilerini inançlarını Moradin yolunda ilerleyen cücelerle paylaşıp
kendi ırkları içindeki inanç bağını kuvvetlendiriyorlar.
Ki zaten cücelerin çoğu bağlıdır moradine.
Moradin kadar babacan bi tanrı görmedim ben severim çok.
Rahipliği illa adamları tutup kendi dinine ikna etme uyarlama diye görmemek gerek yanlış bi düşünce. Fikirlerini söyleyip bişeyler adına yoldaş toplarsın ama
rahibin görevi bu değildir.
Ã?ğretilerini inançlarını Moradin yolunda ilerleyen cücelerle paylaşıp
kendi ırkları içindeki inanç bağını kuvvetlendiriyorlar.
Ki zaten cücelerin çoğu bağlıdır moradine.
Moradin kadar babacan bi tanrı görmedim ben severim çok.
Rahipliği illa adamları tutup kendi dinine ikna etme uyarlama diye görmemek gerek yanlış bi düşünce. Fikirlerini söyleyip bişeyler adına yoldaş toplarsın ama
rahibin görevi bu değildir.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...