23 Aralık 2006 saat 14:00 Yer Taksim heykel günün anlam ve önemi benim için büyük ama sanırım bu buluşma biraz daha farklı olacak yapılacak aktiviteler gelecek günlerde forma yazılacaktır. şimdiden her kezi beklediğimizi söylememe gerek yok sanırım
yeniden yeni yıl buluşmasında bir arada olmak istey
yeniden yeni yıl buluşmasında bir arada olmak istey
Evet uzun zaman sonra yeni bir buluşmayla sizleri tekrardan bir arada görmek ve yeni yılın gelişi şerefine bir kutlama yapmak isteyen diyardaki tüm doslar
23 Aralık 2006 saat 14:00 Yer Taksim heykel günün anlam ve önemi benim için büyük ama sanırım bu buluşma biraz daha farklı olacak yapılacak aktiviteler gelecek günlerde forma yazılacaktır. şimdiden her kezi beklediğimizi söylememe gerek yok sanırım
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Tamam o zaman Tarihi öne çekelim tabi isterseniz hatta Bu buluşmada doğum günümüde kutlayabiliriz
16/17 Aralık 2006 Saat 14 :00 Yer Taksim yapılacak etkinlikler arasında bir doğum günü kutlamasıda var eh artık gelmezseniz ayıp :schemes: eeee hadi ama kimse görüşmek , buluşmak, koklaşmak istemiyormu...? Bu arada etkinlik demişken o gün için bir kaç artarnatif aktivite oluşturdum tabi hepsi isteğe göre öncelikle Sinemaya gelecek olan Eragon Filmine topluca gidile bilir filim ilginizi çekecektir eminimki http://www.eragonfilm.net/ Sonrasında yemek yemek muhabbet etmek ve pasta kesme merasiminden sonra
( eh pasta alırsınız artık puhahhaha ) güzel hareketli ve eylenceli bir gün geçirmenin verdiği keyifle evlerinize gidebilirsiniz... EEEE hadi ne duruyrsunuz karar vermeyi beklemeyin ve bize katılın 
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Gelmek isterim arkadaşlar, önceden o güne birşeyim yoktur umarım
Kesin olmasa da gelebilirsem gelicem... Bu arada daha önce yüzyüze görüşmediğimiz için işim biraz zor olacak gibi ama neyse 
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Msnleri falan alalım o zaman haberleşelim daha kolay... demran5@hotmail.com enginle yeminer var zaten =)
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong