FRP Acemiliği

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
roninxx
Kullanıcı
Kullanıcı

FRP Acemiliği

Post by roninxx »

Siteden karakter oluşturmak için programı indirdim.
açıkcası ben frppeyi 2-3 defa oynama fırsatım oldu.
şimdi ben bir karakter oluşturmak istiyorum ama ilk sorum nasıl bir karakter oluşturmalıyım?
kıyaslamak gerekirse hangi karakter daha avantajlı?
benim aklımdan geçen ya büyücü yada hırsız...!
bunlardan birini seçersem karakterimi nasıl oluşturmalıyım?

Bu arada inşallah dogru yere başlık açmışımdır :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kardeş ilk oluşturduğun karakterde hangisini oynatmak sana daha uygunsa o avantajlıdır. FRP oyunu genelde oynattığı karakteri içinde iyi hissedebilme ve oynattığı karakteri olabildiğince güçlendirme gibi iki farklı amaç taşır. Hatta ilkinin fanatikleri ikinciye rol yapma oyunu değilde güç oyunu derler.

Ama hangisini amaçlarsan amaçla sana ilk tavsiyem o olduğunu hayal ederken en fazla zevk alacağını düşündüğün karakteri seçmek. Sonuçta frp eğlence için oynanan bir oyun... Ve aslına bakarsan frpde iyi oynama ve kötü oynama görece olabilse de kazanma diye bir şey yok. Basit bir örnek vermek gerekirse hayatta kalmak için tapınağını satan çok çok iyi yürekli bir rahibi oynayan kişi kazanmış mıdır? Bence hayır. FRP yi iyi oynuyor mudur? Kesinlikle hayır.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
roninxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by roninxx »

:) çok saol usta.
yaa bende bakacaktım yine cevap olmasaydı kalldırılmasını istiyecektim konunun.
en iyi oynıyabilecegim hırsız olurdu herhalde.
tavsiyen için saol tekrardan.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?yleyse ilk olarak hırsız oynat kardeş.. Benim de ilk oynattığım karakter hırsızdı. Ama ozanlık bambaşka bir şey.. O nedenle artık ozanlığı daha çok seviyorum. Arada bir rahip karakter deneyimim de oldu. : ) O da bana bir şeyler kattı doğrusu... Aslında hissettiğin her karakter insanın hayata bakışına bir iki şey ekliyor. : ) Yeni bir insanla tanışmak gibi biraz. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply