Mutluluk nedir?
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Mutluluk nedir?
Sizce mutlu olmak nedir? Mutluluk nerde aranmalıdır?
Güzel soru.Bence mutluluk aşktır yani biraz net kısa öz bilindik bir cevap ben aşığım karşılık bulamıyorum yine de mutluyum.Ã?ünkü yanlız hissetmiyorum kendimi.Onu düşünüğüm an bile kendimi mutlu hissediyorum.o bana küfretse bile yine de benimle konuştuğu için mutlu oluyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Aklıma Nazım ın dizeleri geldi. Mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? Aslında mutluluk her insan için farklıdır. Sabit bir tanım hakkaten çok zor. Ama buna rağmen paylaşılabilir. Mutluluğun paylaşılmasını sağlayan en önemli etken de sanırım iletişim. Gözlerimiz ve kulaklarımız.
Karıncalarda bir tür kokunun farklı duyguların başka karıncalarca da hissedilmesini sağladığını okumuştum. Sanırım insanlarda da bu işi sesler yapıyor. Duyguları yansıtan bir şarkı karşımızdakinin duygularını bizim de hissetmemizi sağlıyor mesela.
Mutluluk da aynı bana öyle geliyor ki mutluluk aranmaz. Belki beni mutlu edecek bir şeyleri arayabilirim ama mutluluğu arayamam. Sadece mutlu olurum. : )
Karıncalarda bir tür kokunun farklı duyguların başka karıncalarca da hissedilmesini sağladığını okumuştum. Sanırım insanlarda da bu işi sesler yapıyor. Duyguları yansıtan bir şarkı karşımızdakinin duygularını bizim de hissetmemizi sağlıyor mesela.
Mutluluk da aynı bana öyle geliyor ki mutluluk aranmaz. Belki beni mutlu edecek bir şeyleri arayabilirim ama mutluluğu arayamam. Sadece mutlu olurum. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Midesine direk yada dolaylı yoldan giren böğürtü,böcek,kus,bukalemun vb. hayvanların fuhus yapması sonucu olusan iç kanamadan mazoşist bi şekilde zevk almanızdır. Bu olayın sonucunda "mutluluk" dediğimiz duygu olusur.
bilmem anlatabildimmi

bilmem anlatabildimmi
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
- darkflarer
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
jacklien
- Kullanıcı

bence mutluluklardan biride bole tv karsisinda ki divanda yatmis yari uyuyarak yari uyanik bi sekilde film izlemekdir(bole sobanin veya isitan ne varsa onun dibinde)onunde bole ivir zivirlarin, tv orta sesde acik,bole bi aksiyon filmi izliyosun, missss
benim mutluluk kavramimda budur ,,,,,, belki daha vardir ama simdi aklima bu geldi hatta canim bile mutlu olmak istedi :plotting:
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı