BİR FRP OTEL PROJESİ
Açıkçası bana çok saçma geliyor Frp otel yerine bir Frp barındıran otel daha mantıklı yani tutup da duvarlar ejderha falan filan çok komik olur.Ancak içinde zarlar karakter kağıtları bulunan bir otel çok tutabilir
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

böyle bir yerin sağdece türkiyede değil, dünyanın herhangibiryerinde tutulacağını sanmam.
yani insanlar frp oynamak için otele gelmezler bence, düşünsenize sirk gbi olur hertaraf.
arkadasım. adaşım
alınma,sıkılma,kızma ama bence siz normal bir otel acarsanız cok daha basarılı bir işhayatına sahip olursunz.
yani insanlar frp oynamak için otele gelmezler bence, düşünsenize sirk gbi olur hertaraf.
arkadasım. adaşım
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Bütün bu fikirler güzel ama üstte bir arkadaşımın dediği öğrenci için pahalı olacak gibi. E öğrenci gitmez türkiye de kim frp ile ilgileniyor ki başka.ewet oryantiring tarzı bişey bahsettiğim ama dediğim gibi uzun soluklu haftalık 10 günlük paketler mesela!filmle bağlantısı da bu senaryo!sanki yaşıyomuşsun gibi!ama tabi bunun için profesyonel bir ekip gerekicektir!ne biliim mesela define avı gibi şeyler!
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
- batuhanilker
- Kullanıcı

Zaten tamamen FRP diye bağıran bi otel olmıycak!!!bahsettiğim şey içinde frp öğeleri barındıran bir yer!nostaljik dizayn gibi şeyler ilk sayfada yazdım zaten!yer olarak istanbula yakın ama dışında bi yer düşündük!!yazlık olsun deniz kum diyende oldu tabi!eğer yazlık olcaksa yeri zaten hazır bodruma yakın tam düşündüğümüz boyutlarda karaya küçük bi yolla bağlı bir ada!!Adaşım olay zaten otel ve dedim gibi amerika da var bi benzeri!!
Peki kardeş ben birkaç somut öneri getireyim. Ã?ncelikle İstanbul gibi bir mekanda böyle bir oteli önermem. şehirlerde insanlar genelde şehri gezmeye gelirler. Bir şehirde kalacağım en güzel otel sanırım şehrin dokusunun bir parçası olan oteldir. Eski bir İstanbul evine benzeyen ya da sarnıç meyhane veya İstanbul dokusunun her hangi bir parçası olan dekoru da buna uygun olan bir otel güzel olur. Müziklerin ve yemeğin de bunun bir parçası olması da güzel olur. Ama İstanbula gelen turistler bunun dışında ek etkinlikler özel geceleri falan pek İstemezler sanıyorum. Tabii yine ve yine hatırlatmak gerekirse bu etkinlik ve geceler İstanbul dokusunun bir parçası olmadıkça.
Özel bir ada tarzı bir yere gelince ya da yazlık bir mekana... Burada insanlar biraz daha bölgeyi gezmek yerine otelde kalmak amacıyla tatil yapabiliyorlar. O halde seçeneklerin daha geniş.
Ama öncelikle vampir ögesini kullanmamanı şiddetle öneriyorum. Otele gelenler ki çok ciddi bir bölümü turist olacaktır yine. Ya da olmalı çünkü en çok parayı onlar bırakacaklar. Bu nedenle de amaç gezmek olmasa da yine de onlara Türkiyeye özgü bir şeyler yaşatmalısın. Romanya da vampirlerin şarap sunduğu bir otel çok çekici olabilirdi. Hele hele Romanyanın Transilvanyasında... Ama Antalya ya da Bodrumda böyle bir otelin tutacağını sanmam. İlk başlarda gelenler olabilir ama sonra gelen olmaz bence...
Bence senin yapacağın en güzel şey Anadolu tarihinin değişik dönemlerini araştırıp oteli bunun üzerine kurman. Mitolojiyi de araştırabilirsin. Ama tarih daha fazla iş yapar bence... Hitit firgya Lidya ( özellikle Lidyayı öneririm) Pers İskender sonrası dönem ( Helenizm dönemi deniyo sanırım) Roma, Selçuklu, Osmanlı dönemlerini bi araştırabilirsin. Bunun dışında gerçek ögeler kullanırsan da sanırım daha çok ilgi çeker. Mesela gerçek Türkmen çadırları gerçek bir kale ( ama deniz kıyısında da olmalı zor beee) Gerçek bir han ( ? ? ? ? ) Ne olursa olsun dekorlar ilkokul müsamere dekorlarına benzememeli. O nedenle gerçeklerini bulamazsan ki birçoğununkini bulman zor. O zaman sen ya da oteli çizecek mimarların ve iç dizaynını yapacak olanların gerçeklerinin neye benzediği konusunda ciddi bir araştırma yapmalarını öneririm. Boşuna para vermiyorsun değil mi onlara? ? ? ?
Ne olursa olsun sonuçta şehirde veya deniz kıyısında insanların genelde tatile gitme amaçları sınırlı olduğu için ( denize girmek, İstanbulu gezmek) böyle bir nostaljik dekor için çok büyük yatırımlar da seni zor durumda bırakabilir. O nedenle belirlediğin tasarımlar içinde olabildiğince uygun fiyatlıyı seç. Hatta sadece belli gecelerde nostaljik ortamları da yaratabilirsin. Benim kaldığım bir otelde herkese beyaz çarşaf giydirip çok basit ama hoş dekorlarla bir Roma gecesi yapmışlardı. Ve hakkaten çok eğlenmiştim. Neden bir Türkmen gecesi de yaratılmasın? bence çok güzel olur. Kültürümüzün çok renkli çok hoş ama adeta unutulmuş bir ögesi...
Bunun dışında Türkiyenin ABD olmadığını sakın ama sakın unutma.... ABD de insanların paraları var. ABD de insanlar deli gibi para harcayacak yerler bulmaya çalışıyorlar. ABD de en tuhaf en acayip en işe yaramaz ürünler bile bir şekilde pazar bulabiliyor. Türkiyede ise en zengin ama en en zenginlerimiz bile parasını hesaplı harcamak zorunda hissediyor kendini. Bi de bir şeyin Türkiyede moda olmadan ABDde Japonya da ya da bilmem nerede moda olması gerekmesi gibi bir hastalık var.
Yani eğer çok masraflı bir otel açtığında. ABDden sonra Türkiyede diye bir reklam yaparsan belki ama çok çok az belki tutabilir diye düşünüyorum. Hatta ABD de oteli kuran şirketle ortaklık yaparsan. Çok çok küçük bir pay sahibi olsalar bile bu da belki yi biraz daha fazla belki yapabilir. Ama yine de çok yüksek paralar söz konusu olduğunda bile bu modalar ya tutmuyor. Ya da bir süre sonra parasızlıktan veya gelen yeni modalardan dolayı bu eski getirilenlerin modası geçiyor. O nedenle ben yine ısrarla bu paragraftakilerin dışındaki tavsiyelere dikkat etmeni öneririm.
Tabii ben işletmeci değil.. Bi mühendisim belki yanılıyorum. Belki senin düşüneceğin başka fikirler çok daha doğru ve gün gelecek vay beee olmaz dedim ama adam haklıymış diyecem. Ama işte bunca dersin ödevin raporların sınavların arasında, geçmiş tecrubelerimden yola çıkarak bu kadar tavsiye yazabildim. Umarım birkaç tanesi işine yarar. Yarın da otel zincirin olduğunda. Bu zincirin sahibine ben akıl vermiştim diye hava atarım. Tabii kimse de bana inanmaz. : )
Özel bir ada tarzı bir yere gelince ya da yazlık bir mekana... Burada insanlar biraz daha bölgeyi gezmek yerine otelde kalmak amacıyla tatil yapabiliyorlar. O halde seçeneklerin daha geniş.
Ama öncelikle vampir ögesini kullanmamanı şiddetle öneriyorum. Otele gelenler ki çok ciddi bir bölümü turist olacaktır yine. Ya da olmalı çünkü en çok parayı onlar bırakacaklar. Bu nedenle de amaç gezmek olmasa da yine de onlara Türkiyeye özgü bir şeyler yaşatmalısın. Romanya da vampirlerin şarap sunduğu bir otel çok çekici olabilirdi. Hele hele Romanyanın Transilvanyasında... Ama Antalya ya da Bodrumda böyle bir otelin tutacağını sanmam. İlk başlarda gelenler olabilir ama sonra gelen olmaz bence...
Bence senin yapacağın en güzel şey Anadolu tarihinin değişik dönemlerini araştırıp oteli bunun üzerine kurman. Mitolojiyi de araştırabilirsin. Ama tarih daha fazla iş yapar bence... Hitit firgya Lidya ( özellikle Lidyayı öneririm) Pers İskender sonrası dönem ( Helenizm dönemi deniyo sanırım) Roma, Selçuklu, Osmanlı dönemlerini bi araştırabilirsin. Bunun dışında gerçek ögeler kullanırsan da sanırım daha çok ilgi çeker. Mesela gerçek Türkmen çadırları gerçek bir kale ( ama deniz kıyısında da olmalı zor beee) Gerçek bir han ( ? ? ? ? ) Ne olursa olsun dekorlar ilkokul müsamere dekorlarına benzememeli. O nedenle gerçeklerini bulamazsan ki birçoğununkini bulman zor. O zaman sen ya da oteli çizecek mimarların ve iç dizaynını yapacak olanların gerçeklerinin neye benzediği konusunda ciddi bir araştırma yapmalarını öneririm. Boşuna para vermiyorsun değil mi onlara? ? ? ?
Ne olursa olsun sonuçta şehirde veya deniz kıyısında insanların genelde tatile gitme amaçları sınırlı olduğu için ( denize girmek, İstanbulu gezmek) böyle bir nostaljik dekor için çok büyük yatırımlar da seni zor durumda bırakabilir. O nedenle belirlediğin tasarımlar içinde olabildiğince uygun fiyatlıyı seç. Hatta sadece belli gecelerde nostaljik ortamları da yaratabilirsin. Benim kaldığım bir otelde herkese beyaz çarşaf giydirip çok basit ama hoş dekorlarla bir Roma gecesi yapmışlardı. Ve hakkaten çok eğlenmiştim. Neden bir Türkmen gecesi de yaratılmasın? bence çok güzel olur. Kültürümüzün çok renkli çok hoş ama adeta unutulmuş bir ögesi...
Bunun dışında Türkiyenin ABD olmadığını sakın ama sakın unutma.... ABD de insanların paraları var. ABD de insanlar deli gibi para harcayacak yerler bulmaya çalışıyorlar. ABD de en tuhaf en acayip en işe yaramaz ürünler bile bir şekilde pazar bulabiliyor. Türkiyede ise en zengin ama en en zenginlerimiz bile parasını hesaplı harcamak zorunda hissediyor kendini. Bi de bir şeyin Türkiyede moda olmadan ABDde Japonya da ya da bilmem nerede moda olması gerekmesi gibi bir hastalık var.
Yani eğer çok masraflı bir otel açtığında. ABDden sonra Türkiyede diye bir reklam yaparsan belki ama çok çok az belki tutabilir diye düşünüyorum. Hatta ABD de oteli kuran şirketle ortaklık yaparsan. Çok çok küçük bir pay sahibi olsalar bile bu da belki yi biraz daha fazla belki yapabilir. Ama yine de çok yüksek paralar söz konusu olduğunda bile bu modalar ya tutmuyor. Ya da bir süre sonra parasızlıktan veya gelen yeni modalardan dolayı bu eski getirilenlerin modası geçiyor. O nedenle ben yine ısrarla bu paragraftakilerin dışındaki tavsiyelere dikkat etmeni öneririm.
Tabii ben işletmeci değil.. Bi mühendisim belki yanılıyorum. Belki senin düşüneceğin başka fikirler çok daha doğru ve gün gelecek vay beee olmaz dedim ama adam haklıymış diyecem. Ama işte bunca dersin ödevin raporların sınavların arasında, geçmiş tecrubelerimden yola çıkarak bu kadar tavsiye yazabildim. Umarım birkaç tanesi işine yarar. Yarın da otel zincirin olduğunda. Bu zincirin sahibine ben akıl vermiştim diye hava atarım. Tabii kimse de bana inanmaz. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
- batuhanilker
- Kullanıcı

klasik girişimci mantığı risk almadan iş olmaz!bizim mantığımız bu!böyle birşey bırak türkiye yi avrupada yok!iyi reklam ve sağlam planlama ve stratejilerle olur diye düşündük!çünkü frp olsun gotizm olsun gerçekten fazla potansiyel var!sadece üniversite öğrencileri diosunuz!siz iş hayatına atılınca frpden vaz geçermisiniz!bu tamamen farklı bir alternatif!dinlenmenin yanında gerçek hayatta hiç yaşayamayacakları maceralar olacak!The game izlerken veya yüzüklerin efendisi izlerken acaba ben olsam diye hiç düşünmedinizmi?!
Mekan konusuna gelince haklısın firble!!daha çok turistik bir yer olabilir!!hem aksiyon kısmında denizi de kullanabiliriz...
ama açık konuşayım bu sitede bile çok fazla karamsar insan olması ürkütücü:(
Mekan konusuna gelince haklısın firble!!daha çok turistik bir yer olabilir!!hem aksiyon kısmında denizi de kullanabiliriz...
ama açık konuşayım bu sitede bile çok fazla karamsar insan olması ürkütücü:(
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Kardeş risk almadan yatırım olmaz ama dört küsür yıldır. FRPworld sitesinde ve başka noktalarda frp ile ilgilenenleri dikkatle gözlediğimde şu izlenimleri edindim.
FRP ile ilgilenen kitle genelde liseye ve üniversiteye giden kitledir. Son yıllarda bu kitleye daha alt yaş grupları eklense de daha üste çıktığı sanırım söylenemez.
Bunun nedeni nedir belki tartışılır. Ama bu sitenin üyelerinden de iş hayatına başladığında frp ile giderek daha az ilgilenen hatta bazen birden bile ilgisini çok alt düzeye çekenler gördüm.
Belki bunun nedeni gerçek dünya ile asıl yüzleşme anının yarattığı etkidir.
İş hayatına inşallah gecikmeli olarak gelecek yıl başlayacağım. Peki frp ile daha mı az ilgileneceğim. Muhtemelen. Bunun benim için nedeni de şu... FRP nin ana ögesini oluşturan fantastik Dünyaları fazlası ile basit buluyorum. Bir zamanlar deli gibi bu dünyaları takip etmiştim. Ama artık tüm kurguları ile ayrıntıları ile bu dünyaların gerçek dünyadaki bir kasaba kadar bile ayrıntılı olmadıklarını düşünüyorum. Bu nedenle bir süredir gerçek dünyanın RP için çok daha iyi bir taban olduğunu savunuyorum zaten aynı otelin konusunda da söz konusu olduğu gibi...
Gerçek dünyaya bir alternatif olarak hoşuma gidebilecek ne kadar basit de olsa benim de aralarında bulunduğum ve ticari amacı olmayan bir dünyada yapılacak bir oyun... Ama Fearunda veya Krynnde Raistlin Frodu vesaire ile olmayan tamamen bize özgü olan bir oyun... Ã?ünkü o zaman hayal basit de olsa aynı zamanda bana ait olur. ( Aslında bunun ana dekorun gelenlerin hayal gücü ile yaratılmasını ya da en azından onların ufak bir katkıda bulunmalarını sağlasan süper olurdu.)
Tüm bunları düşündüğümde eğer başka bir yolla tanışsaydım iş hayatına girince muhtemelen frp yi bırakırdım. Eğer bağlı kalacaksam beni frp ye tek bağlı tutacak olan frpworld olacak.
Sana tavsiyem oteli dekore ederken olduğu gibi frp ile ilgili etkinliklerde de hedefin frp kitlesi olmasın. Ã?yle bir şey yap ki oyun frpden taban alsa da frp ile ilgilenmeyenlerin ilgisini beğenisini kazanabilsin. Define avı bu şekilde bir etkinlik ama artık çok klasikleşti belki başka benzerlerini bulabilirsin.
FRP ile ilgilenen kitle genelde liseye ve üniversiteye giden kitledir. Son yıllarda bu kitleye daha alt yaş grupları eklense de daha üste çıktığı sanırım söylenemez.
Bunun nedeni nedir belki tartışılır. Ama bu sitenin üyelerinden de iş hayatına başladığında frp ile giderek daha az ilgilenen hatta bazen birden bile ilgisini çok alt düzeye çekenler gördüm.
Belki bunun nedeni gerçek dünya ile asıl yüzleşme anının yarattığı etkidir.
İş hayatına inşallah gecikmeli olarak gelecek yıl başlayacağım. Peki frp ile daha mı az ilgileneceğim. Muhtemelen. Bunun benim için nedeni de şu... FRP nin ana ögesini oluşturan fantastik Dünyaları fazlası ile basit buluyorum. Bir zamanlar deli gibi bu dünyaları takip etmiştim. Ama artık tüm kurguları ile ayrıntıları ile bu dünyaların gerçek dünyadaki bir kasaba kadar bile ayrıntılı olmadıklarını düşünüyorum. Bu nedenle bir süredir gerçek dünyanın RP için çok daha iyi bir taban olduğunu savunuyorum zaten aynı otelin konusunda da söz konusu olduğu gibi...
Gerçek dünyaya bir alternatif olarak hoşuma gidebilecek ne kadar basit de olsa benim de aralarında bulunduğum ve ticari amacı olmayan bir dünyada yapılacak bir oyun... Ama Fearunda veya Krynnde Raistlin Frodu vesaire ile olmayan tamamen bize özgü olan bir oyun... Ã?ünkü o zaman hayal basit de olsa aynı zamanda bana ait olur. ( Aslında bunun ana dekorun gelenlerin hayal gücü ile yaratılmasını ya da en azından onların ufak bir katkıda bulunmalarını sağlasan süper olurdu.)
Tüm bunları düşündüğümde eğer başka bir yolla tanışsaydım iş hayatına girince muhtemelen frp yi bırakırdım. Eğer bağlı kalacaksam beni frp ye tek bağlı tutacak olan frpworld olacak.
Sana tavsiyem oteli dekore ederken olduğu gibi frp ile ilgili etkinliklerde de hedefin frp kitlesi olmasın. Ã?yle bir şey yap ki oyun frpden taban alsa da frp ile ilgilenmeyenlerin ilgisini beğenisini kazanabilsin. Define avı bu şekilde bir etkinlik ama artık çok klasikleşti belki başka benzerlerini bulabilirsin.
HARBE GİDEN
- batuhanilker
- Kullanıcı

böyle bi yerin olmaması benim için artı bi durum!başlangıç noktam buz otel oldu aslında!sana buzdan otel yapçam desem aynı şeyi söylerdin muhtemelen!!Aredheliquas wrote:hiç düşündünmü böyle biyer niye yok?
acacak olan insan sensin ben nedersem diyim snn fikrin değişmiycektir.
ama senin yerinde olsam yapmam. bu küçük caplı bir yatırım değil cünkü.
FRP çok eskiye dayanmıyo tarihi bu kadar popüler olması!yani sadece magic kartlar ve arklar arası oyunlar dışında!!artık uluslar arası buluşmalar yapılıyor!!bunu içericek sürekli aktif ve çook farklı bi otelden bahsediyorum ben!!define avı sadece örnek tabiki okadar basit olmaz.dediğim gibi frp diye bağırmıycak otel!gotik öğeler frp ve basit açıklamasıyla maceralar!korku tüneli bile iş yapıyor!
duwarda ejderhalar vampirler hayaletler ve sadece frp diye düşünülürse çok dar olur ben daha geniş bi kurgudan bahsediyorum!!!hiç rastlamadınızmı nette şifre çözme odadan hapisten kaçma oyunlarıyla!?onları bile hevesle çözmeye çalışıyoruz!!kamp gibi hem ne olacağı belirsiz içinde silme merak olan bir macera hemde otel rahatlığı!?ayrıca mesela sadece ingilizce oynanacak ve belirli yaş grubuna hitap eden bir kamp!ekip oyunu!farklı ülkelerden arkadaşlar edinicek hemde sürekli konuşmak zorunda kalıcak!hemde deli gibi eğlenicek!oğlunuz olsa yollamazmısınız!?veya survivor düşünün!katılmak isteyen okadar çok insan varki?!?!?
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Efet arkadaşım aslında mekan kulağa hos geliyor bende bir mühendisim ve 3 yıldırda çalışıyorum ve halen frpden kopamadım...yani benim yaşıtlarımdanda frpciler var halen piyasada ma yinede frp üzerine açma güzel dekorlar hakkındaki düşüncelerin bence hoş ama gerçekten sana pahalıya patlayacaktır firble bu konuda katılıyorum..inan kimse gelmese ben gelirim ama bu yeterli değil..bence arkana pisikolojik eğitim kurumlarını alarak yada Tübitak bağlantılı eğitimlerle sistemini ayakta tutabilirsin ama frp dışı genel yapıda her türlü kesime ulaşacak ve öğretici yada rahatlatıcı etki gösterecek rolplay veya daha farklı şekilde oyunlarla zenginleştirebilirsin mesela eskrim kursları veya satranç haftaları gibi renklendirecek şeylerde olabilir ortamda.. ama tabiki hayalimdeki yer kale şeklinde bir otel ruhban okulları, büyü okulları, ozan akademileri ve savaşçı birlikleri felan tabi vampir clanları bile olabilir yapısında ama yinedeb bu çok fazla kişinin hoşuna gidecek ve üzcretini ödeyebileceği bir ortam olurmu bende bu konuda karamsarım...ama eğitim konusundan kazanırsın çünkü büyük holdinglerle ortaklaşa enteresan otellerde garip oyunlarla çalışanı nı eğitmek için tübitak-tüsside ve özel kuruluşlara iyi para ödüyolarbenden söylemesi...
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
- batuhanilker
- Kullanıcı

çok saolun leydim bunu dikkate alıcam.Gerçekten çok yararlı bir bilgi benim için!!araştırıcam bunu!!
Ayrıca arkadaşlar aranızda ben bahsettiğin gibi senaryolar yazabilirim veya bulabilirim diyen varsa bana ulaşabillirmi?!
plan az çok oturmaya başladı aslında haksızmıyım!?yapı olarak nostaljik feodal bir yapı ve aksiyon bölgesi o dönem ewlerine yakın ewler!sokak aksesuarları da bu doğrultuda olacak!mekan dediğim bodrumdaki yer olacak sanırsam zaten konuşuldu kamu hizmetine açılmaması için hiçbi sebep yok!!iç dizayn için zamanımız var ama bir kaç basit senaryoyu dosyalayıp patent fln halledilicek!!
dediğim gibi eğitim paketleri olabilir yaş grubu belirlenip onlara senaryo yazılabilir!!böylece o yaşa da hitap edilir
sonra gotik öğeler barındırabilir tabi abartmadan mesela müzikler ona göre seçilebilir!bu tarza hitaben bir otel yok sanırsam!!rapçiler gelmez belki ama
ayrıca frp içerecek oyunlar olacak ve firble ın dediği gibi conventionlara ew sahipliği yapılabilir!!
sürekli aktif bir mekandan bahsediyorum!!abartı olmayacak hiç bir tarz için!!yani frpci dışında kimse giremez pop dinliyosan giremezsin gibi kalıplar yok
Ayrıca arkadaşlar aranızda ben bahsettiğin gibi senaryolar yazabilirim veya bulabilirim diyen varsa bana ulaşabillirmi?!
plan az çok oturmaya başladı aslında haksızmıyım!?yapı olarak nostaljik feodal bir yapı ve aksiyon bölgesi o dönem ewlerine yakın ewler!sokak aksesuarları da bu doğrultuda olacak!mekan dediğim bodrumdaki yer olacak sanırsam zaten konuşuldu kamu hizmetine açılmaması için hiçbi sebep yok!!iç dizayn için zamanımız var ama bir kaç basit senaryoyu dosyalayıp patent fln halledilicek!!
dediğim gibi eğitim paketleri olabilir yaş grubu belirlenip onlara senaryo yazılabilir!!böylece o yaşa da hitap edilir
sonra gotik öğeler barındırabilir tabi abartmadan mesela müzikler ona göre seçilebilir!bu tarza hitaben bir otel yok sanırsam!!rapçiler gelmez belki ama
ayrıca frp içerecek oyunlar olacak ve firble ın dediği gibi conventionlara ew sahipliği yapılabilir!!
sürekli aktif bir mekandan bahsediyorum!!abartı olmayacak hiç bir tarz için!!yani frpci dışında kimse giremez pop dinliyosan giremezsin gibi kalıplar yok
Eh iyi o zaman kardeş kolay gelsin. Yalnız eğer çocuk kitle söz konus olacaksa gotik ögeler kullanma.. Yaa bence hakkaten gotik ögeler az olsun ya da hiç olmasın. Abicim bizim korkuya ihtiyacımız yok ki... Zaten yaşamımızın yeterince korkunç... Vallahi ben artık kabuslarımın yüzde yetmişinde örneğin bir sınavın son beş dakikasına yetiştiğimi, iş başvurusuna giderken traş olmayı unuttuğumu falan görüyorum. Aslında öle vampirli falan kabuslar önce biraz korkutuyor ama sonra gerçek olmadığını düşünüp rahatlıyorum. Ama öbür türlü kabuslarda bir saat ulan yarın sınav var bi de kalkmayı unutmayayım diye düşünüyorum. Adeta kabus devam ediyor.
HARBE GİDEN
- batuhanilker
- Kullanıcı