Edition Sorunu
Edition Sorunu
Arkadaşlar bende 3.5 ed monster manual ve DM's Guide var Bi de önceden aldığım 3rd ed players handbook var bi daha paraya kıyıp 3.5 edition PH almalı mıyım?
Kesinlikle almalısınız. Classları bir kenara bıraksak bile büyülerin pek çoğunun kullanışı ve levelları değişti. Tüm kaynaklarınız birbirini desteklemezse oyunda ciddi dengesizlikler (aşırı tecrübeli olmadığınızı düşünüyorum) oluşabilir.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
Bunises
- Site Yazarı

Netten indir, oradan gerekli incelikleri ve değişimleri kontrol et.Ona vermeyi düşündüğün parayı ise ...ne bileyim sadaka ver. "Bir şey" yap.
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
internetten 3 ten 3.5e geçiş sırasında değişen kuralları indirebilirsin. Ayrıca 3.5 PHBde bulamayacağın bazı başka bilgilere de ulaşabilisin. Sanırım wotc'un sitesi bu kouda sana gerekli kaynağı sağlayacaktır.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka