Lancelot kimdir?

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
cepkin
Kullanıcı
Kullanıcı

Lancelot kimdir?

Post by cepkin »

şovalye Lancelot un hayat hikayesini benimle paylaşcak olan bir arkadaş warmı acaba
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Mists of Avalonda yanlış bilmiyorsam Lancelotun en gerçekçi hayat hikayesi geçmektedir.
Bunun dışında pek çok değişik hikayesi olsada Lancelot Kral Arthurun ve tüm yuvarlak masa şövalyelerinin en iyisidir.
Sir Morgan(bunda yanılıyor olabilirim) ve Sir Lancelot Arthur adalet şehrinin hayalini kurarken ve bunun için çalışırken daima yanında yer almışlardır.
Pek çok farklı şekli mevcut deidğim gibi bu hikayenin ama en uygunu bu olsa gerek.
Tarihi olarak Sir Lancelotlar olsada aslında hiç birisi bu kadar yükselememiş sanırsam.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
jacklien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jacklien »

Lancelot rules, en iyi bilgiyi mist of avalon u ızlersen alırsın dıyecekdım bende kı dragonfire arkadasımız da elınden gelenı yapmıs. ktabıda mevcuttur ayrıca mısts of avalonun onuda okursan ıyı olur,bır suru farklı bılgı mezcut lancelot hakkında hangı bırını soylıyelım. bence hem kıtabı hem fılmı edın dıyorum
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bernard Cornwell in yazdığı Savaş Lordu Yıllıkları serisi var. Lancelot çok farklı anlatılmış o seride. Benim çok hoşuma giden bir seridir. Ayrıca herkese de tavsiye ederim.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ben zaten kitabını kast etmiştim. Bir ara mists of avalon diye settingde görmüştüm ben ama tek kitaptan ibaretti.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Lancelot kimdir?

Post by Lixer »

cepkin wrote:şovalye Lancelot un hayat hikayesini benimle paylaşcak olan bir arkadaş warmı acaba
Hayali bir karakter ve hayaliden de öte çok işlenen bir mite ait olması nedeniyle çok farklı senaryolar bulmakla birlikte google`dan bile pek çok sonuca ulaşabilirsin, bence bir google`u dene ;)
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
cepkin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cepkin »

google lancelot yazınca karal artur yada ilk şovelye filmi çıkıy:D

mists of avalon adında araştırrcam bide..

ilginiz için teşekkürşer
jacklien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jacklien »

o zmnda ya filmi çıkar yada kitabı. ayrııca bende Lancelot diye arattım.senın su dedıgın uzerıne. geytte mis gibi efsanesine kadar herşeyi çıktı. sen bi daha dene.. bende çıkıosa sendede çıkar google herkese ayrı davranıyosa bilemicem.
Kullanıcı mantar zehirlenmesi sonucu geçici olarak dünyadan soyutlanmıştır.
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Lancelot

Lake of Layd Viviane olarak bilinen hanımın evlatlığıdır.Aslen bir kralın oğluydu;ama unuttum. Kral Arthur'un en yakın silah arkadaşlarından biridir. Avalonda (yuvarlak masa) sandalyesi vardır. Arthur'u eşine beslediği gizli aşkından dolayı(kadının adını unuttum) önce kendi değerlerini, sonra şövalyelik değerlerini gizliden gizliye yokeden ve en sonunda tüm düzenin yokolmasında rol oynayacaktır. Sonracığıma, asıl ismi "lancelet"dir...alman saxonlarla yaptıkları savaşta düşman tarafından "elf oku" anlamına gelen bu isim verilmiştir.

İyi adamdır...velakin duygularının esiri olmuştur. Buna başka şeylerinden sebebiyet verdiğini düşünmekteyim;ama karıştırmayalım orayı.
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Post Reply