Dark Matter: The Room, the book. (Bilgilendirme ve Başvuru
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Dark Matter: The Room, the book. (Bilgilendirme ve Başvuru
Bir Dark Matter oyunu açmayı planlıyorum. Acep kimler katılır bu oyuna bir görelim istedim.
Kısaca şu an elimde kitap olmadan Dark Matter hakkında birazcık bilgi vereyim.
Sistem oalrak d20 kullanılmaktadır. DnD nin WoD'a en yakın settingidir denilebilinir.
Tek cümle ile özetlemek gerekirse bizim dünyamızda var olduğuna inanılan ne var ne yok hepsi Dark Matterde de mevcut. Cadısından ufosuna herşey burada var. Kısaca bir X-Files yada MiB oyunuda diyebiliriz ama tabiki oyuncu classları birazcık daha farklı. Dark Matter kitabı henüz inmediği için şimdilik standart d20'ye göre katılmak siteyenlerin karakterlerini oluşturacağım sonrasında Dark Mattere göre yeniden düzenleyeceğim.
Bu arada gerekli yerlerde Dark Matter'in sistemi ve işleyişine arada bir müdahalelerdede bulunacağım çünkü hatırladığım kadarı ile çelişen noktaları mevcuttu.
Zaman tabiki günümüz modern zamanı ama çeşili döngülere göre artıp eksilen etkileride düşünerekten (dolun ay v.s) tam tarihe karar vermedim henüz.
Kısaca bilgi verdikten sonra kimler katılıp bu oyununda bir tadına bakmak ister bir görelim bakalım =)
Not: Sistem ve dünya bilgisi gerekmemektedir.
Kısaca şu an elimde kitap olmadan Dark Matter hakkında birazcık bilgi vereyim.
Sistem oalrak d20 kullanılmaktadır. DnD nin WoD'a en yakın settingidir denilebilinir.
Tek cümle ile özetlemek gerekirse bizim dünyamızda var olduğuna inanılan ne var ne yok hepsi Dark Matterde de mevcut. Cadısından ufosuna herşey burada var. Kısaca bir X-Files yada MiB oyunuda diyebiliriz ama tabiki oyuncu classları birazcık daha farklı. Dark Matter kitabı henüz inmediği için şimdilik standart d20'ye göre katılmak siteyenlerin karakterlerini oluşturacağım sonrasında Dark Mattere göre yeniden düzenleyeceğim.
Bu arada gerekli yerlerde Dark Matter'in sistemi ve işleyişine arada bir müdahalelerdede bulunacağım çünkü hatırladığım kadarı ile çelişen noktaları mevcuttu.
Zaman tabiki günümüz modern zamanı ama çeşili döngülere göre artıp eksilen etkileride düşünerekten (dolun ay v.s) tam tarihe karar vermedim henüz.
Kısaca bilgi verdikten sonra kimler katılıp bu oyununda bir tadına bakmak ister bir görelim bakalım =)
Not: Sistem ve dünya bilgisi gerekmemektedir.
Last edited by Dragonfire on Fri Dec 15, 2006 11:23 am, edited 2 times in total.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

AA bende bi ısırık alsam dünyanızdan olurmu izin varmı 
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Hiç oynamadığım bir tür, denemeyi isterim. Ancak Drizzt romanlarına mı yakın olacak yoksa Lovercraft'ın kitaplarına mı? d20 sistemi beni biraz korkutuyorda Drizzt'e dönecek diye.
Birde işim gereği arasıra uzun süreli (1 hafta) cevap atamama durumum olabilir. Oyunun ilerleme temposu belli mi olacak (her hafta 1 tur gibi), herkes atana kadar bekleme mi olacak (Atmayanı 1 hata bekleme) yoksa durmuna göre zamanlama sistemimi olacak? (Ã?abuk geçmesi gereken olayar için 1 gün kritik oaylar için 1 hfta süre)
Ayrıca;
Ben pek televizyon izlemem uyum sağlamakta zorlanırmıyım?
Birde işim gereği arasıra uzun süreli (1 hafta) cevap atamama durumum olabilir. Oyunun ilerleme temposu belli mi olacak (her hafta 1 tur gibi), herkes atana kadar bekleme mi olacak (Atmayanı 1 hata bekleme) yoksa durmuna göre zamanlama sistemimi olacak? (Ã?abuk geçmesi gereken olayar için 1 gün kritik oaylar için 1 hfta süre)
Ayrıca;
Ben pek televizyon izlemem uyum sağlamakta zorlanırmıyım?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Kaçar mı!!!
Türkiye'de kaç kişi Dark Matter biliyor ve oynuyor söylesenize
.
FRPWorld yine müthiş bir ilke imza atıyor diyebilirim.
Bende oyundayım Ozan!
Türkiye'de kaç kişi Dark Matter biliyor ve oynuyor söylesenize
FRPWorld yine müthiş bir ilke imza atıyor diyebilirim.
Bende oyundayım Ozan!
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Tamam o zaman bu kadar oyuncu yeterli olur sanırım.
@Darkgnome: Açıkcası sistem d20 Modern olsada olabildiğince az sisteme gireceğim. Zaten Dark Matter eskiden alternty sistemi idi. Sistem bize sadece olursa combat esnasında lazım olacak.
Oyun genel anlamı ile hızlı bir tempoya sahip olmasada öyle haftalarca süreceğinide sanmıyorum. Oyunnda bol bol karşılıklı konuşma olacaktır ve işin temelide buna dayanmaktadır.
Herkesin günde en az 1 kere başlıklara bakmasını isterim. Gerektiği yerde mesaj atmanız lazımsa ve piyasada yoksanız o zaman yerinize ben mesaj atarım.
Bu koşullar altında karakterleri hazırlayıp sizlere yavaş yavaş yollamaya başlarım. Sonrada RP başlığını açarım.
@Darkgnome: Açıkcası sistem d20 Modern olsada olabildiğince az sisteme gireceğim. Zaten Dark Matter eskiden alternty sistemi idi. Sistem bize sadece olursa combat esnasında lazım olacak.
Oyun genel anlamı ile hızlı bir tempoya sahip olmasada öyle haftalarca süreceğinide sanmıyorum. Oyunnda bol bol karşılıklı konuşma olacaktır ve işin temelide buna dayanmaktadır.
Herkesin günde en az 1 kere başlıklara bakmasını isterim. Gerektiği yerde mesaj atmanız lazımsa ve piyasada yoksanız o zaman yerinize ben mesaj atarım.
Bu koşullar altında karakterleri hazırlayıp sizlere yavaş yavaş yollamaya başlarım. Sonrada RP başlığını açarım.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Hohahaha süper yav, son oyuncu girebildim oyuna.
Oyun açıldı, üstünden yarım gün geçmeden doldu.
Süperiz valla, buyuz biz ne diyim
...
Ozan bilyiosun benim karakteri, msn de ayrıca konuşuruz detayları...
Oyun açıldı, üstünden yarım gün geçmeden doldu.
Süperiz valla, buyuz biz ne diyim
Ozan bilyiosun benim karakteri, msn de ayrıca konuşuruz detayları...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı