ZAR SETİ..
ZAR SETİ..
Arkadaşlar koskoca taksimde frp için zar seti bulamadık.. eğer nerde bulabileceğimizi bilenler varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim:)
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Nişantaşında Gerekli vardı ama sürekli kapalı cumartesi bende baktım açmamışlar mekanı.
Bi ara robinsonda mevcuttu. DnR da da starter kit gibi bişi vardı. Ama bu soruya yine en güzel cevap ;"internetten sipariş" etmek olur.
Bi ara robinsonda mevcuttu. DnR da da starter kit gibi bişi vardı. Ama bu soruya yine en güzel cevap ;"internetten sipariş" etmek olur.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

1. Soruyu ben sormadım... Cevaplayan benim ve daha bugun arkadasa set aldık...
2. Sen piyango mu cıktın kardeşim böyle bi gunun ardından...
2. Sen piyango mu cıktın kardeşim böyle bi gunun ardından...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Haldor her ne kadar milli piyango anadolu lisesi ilk mezunlarından olsamda uzatmayıp direk acıklamaya girecegim.
Soruyu soran arkadasla aynı sehirde aynı okulda ve hatta aynı klupteyiz. Sitemim sana ya da ona(dolayısı ile bize ) degil. istanbula zar seti getirmeyenleredir. soruyu sorana da cevaplayanada bir saldırı soz konusu degil yanlıs anlasılmalara mahal vermeyelim...
Soruyu soran arkadasla aynı sehirde aynı okulda ve hatta aynı klupteyiz. Sitemim sana ya da ona(dolayısı ile bize ) degil. istanbula zar seti getirmeyenleredir. soruyu sorana da cevaplayanada bir saldırı soz konusu degil yanlıs anlasılmalara mahal vermeyelim...
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

üzgünüm sylvius biraz sert cıkmısım, o gun sinirlerim baya bozuktu...
fakat eğer arayan varsa nezihte zar seti var suan...
fakat eğer arayan varsa nezihte zar seti var suan...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
BU arada Sylvius sen Ã?anakkale limisin? ya da çanakkale demi oturuyorsun?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury