Spider-Man 3 The Movie

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Spider-Man 3 The Movie

Post by Horcoel_Baator »

Arkadaşlar spidey in 3.cü filmi bu yaza çıkıyor ve bir spidey hayranı olarak uzun zamandır 3.cü filmde çıkacak olayları spoileri spoilerine takip ediyordum :D .. Ama sadece size şunu söyleyeyim..Bu filim dehşet olacak..Fragmanı izleyince anlıyorsunuz ki il ve ikinci filimdeki çocuksu hava tamamen ortadan kaldırılmış..Spiderman da olması gereken o gothik ve umutsuz atmosfer getirilmiş..

Ayriyetten spider fanlarına bir süprizim var ki bu filimde

Code: Select all

önceleri sadece bir söylenti olduğu,venom symbiote nin gelişi olsa bile venom un bu filimde görülmeyeceği söylense de alınan görüntüler bunu yalanlıyor..Gerçi filimin yönetmeni olan Sam Raimi de artık açık açık VENOM geliyor diye ortalıkta bağrınmaya başladı..Zaten San Fransisco da yapılan Comic Conda gösterilen tralier de Venom açık açık gösterilmişti (3 saniyeliğine).. 
Sam Raimi yi çok taşa tutan olsa da Stan Lee ve Stece Ditkovitch (Spider in yaratıcıları)in deyimleriyle ''O'' Spiderman ı kendilerinden sonra en iyi yere getiren ve üzerinde en orjinal değişiklikleri yapan adam..şahsen buna bende katılıyorum..Bizim bildiğimiz Spidey e farklı bir bakış getirdi..Güzel..Değişik bir bakış..Ã?yle ki ağı elinden çıkartması bile daha sonradan ''Evolve or die'' serisi altında Amazing Spiderman serisinde bildiğimiz Peter'a evrim geçirtilerek eklendi..Demek ki tutulmuş..

Adam ın Spider-Man ı böyle yansıtabilmesinin nedeni ise arkadaşlar Sam Raiminin küçüklüğünden beri bir spiderman hayranı olması..Odası Spider posterleri ile doluymuş..(Hatırlatıyım Spiderman 1958 yada 1967 de basılmaya başlanmış bir çizgiroman akıl karışıklıgı olmasın :) ) Sanırım o yüzden işini iyi yapıyor..Peter in ruh halini iyi yansıtıyor ve Spiderman ın yapabileceği tüm o egzantirik haraketleri zihninde canlandırabiliyor..

2,5 dakikalık son Fragmanı seyretmek isteyenler için

http://www.ifilm.com/presents/spiderman3

Kesinlikle izlemenizi öneririm :)
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Code: Select all

Symbiooootttt!!!
Kesin izleyecem :D
jacklien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jacklien »

sabirsizlikla bekliyoruz, muhtesem olacagina eminim
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

İlk 2 film özelliklede 1. film çok güzeldi bunuda izlerim.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Fragmanına bakmıştım daha önceden. Bu sefer gerçekten tam bir spiderman filmi olmuş. Beklemek çok zor......
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

İlk iki film beni gerçektende hayal kırıklığına uğratmıştı umarım üçüncü film daha iyi olur. Fragman fena değil esasında ümitliyim.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

3. filmde gerçektende kaotik bir hava var. Ayrıca iyi kahramanların kötüye dönüşmesi hoşuma gider. :schemes:
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Bu sefer durum daha güzel.Yani aransayes'in de dediği gibi kaotik ortam o filme kesinlikle daha çok yakışırdı.Hafiften sıkıcı bir gidişe sahipti sanki.Ama bu filmde umutlarım çok yüksek iyi olur umarım.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

1. film superdi hakikaten, haftalarca etkisinden kurtulamadım. Ama uzulerek ve utanarak soyluyorum 2. filmi yarım yamalak izledim, onu oturup bi tam izlemek istiyorum. 3 için de cok heyecanlıyım; cunku gercekten izlediğim en iyi filmlerden biriydi ilk film.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

kimseye söz vermedin dimi horki, bak birlikte gidecez :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Yanlız bu filmin ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi war mı ? :plotting:
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Mayıs 27 sanırm.
vanaheim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by vanaheim »

sonunda kahramanınmazı simbiot elbise içinde görücez ama kötü adam venom olsaydı daha güzel olurdu bu arada simbiyot fikri için todd mc farlane oyunculardan daha fazla para almış nede olsa simbiyot olayını o baslatmıştı bu arada aklınızda bulunsuz metal gear solid in cekimleri 2007 haziranında baslıycak sabırsızlıkla bekliorum tabi oyununu oynuyan warsa :) :w00t:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

bu arada aklınızda bulunsuz metal gear solid in cekimleri 2007 haziranında baslıycak sabırsızlıkla bekliorum tabi oyununu oynuyan warsa
bu oyunu oynamamak zaten hayatta bir eksiklik. ama film çekimleri çok geç başlıyormuş. bekle de bekle şimdi :(
vanaheim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by vanaheim »

gercektende iyi olur ama spawn cephesinden haberi olan warmı dewam filmi deilde film baştan cekilecek diye duydum ben belki bu filmde chapell i uzun soluklu görme fırsatımız olur ilk filimde hikaye violator üzerine kuruluyduda
Post Reply