Bir barbar...
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Bir barbar...
Bir barbar bir barbara, bre barbar gel bırak bu seçilmişlik ayaklarını da biraz barbarlık yapalım demiş... 
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Doğrudur.Ben kendi oynattığım oyunlarımda oyuncuları %100 özgür bırakıyorum.istediklerini yapabiliyorlar.İster aka ister karaya konabiliyorlar.Falan filan.
Ama ben bilmedik bi kasabaya atmadım pek oyuncularımı.Tersine gennellikle aşina oldukları kasabalarda oynattım.İstatistiksel olarak.
scythe'ın demek istediği ben şehirlerde geçen oyunları severim.Pek combat olmaz ama oldumu da tam olur.
Ama ben bilmedik bi kasabaya atmadım pek oyuncularımı.Tersine gennellikle aşina oldukları kasabalarda oynattım.İstatistiksel olarak.
scythe'ın demek istediği ben şehirlerde geçen oyunları severim.Pek combat olmaz ama oldumu da tam olur.
Hanıclarla özellikle çok iyi anlaşırım. Hemen bir iki savaş anısı anlatırım, deli gibi de içki isterim adam en az %25 indirim yapar muhabbet eder, dedikodulardan bahseder, şehirdeki kontakları söyler (böylece onlardan da indirim alırız ailece grubumuzla), yerleri tarif eder.
Ayrıca bir problem çıkarsa guardlık yapacağımın da garantisini veririm hancılara tabii öküz gibi savaşçıya bakınca adamlar her ne kadar karizma 12 olsa da yardımcı oluyorlar
Ayrıca bir problem çıkarsa guardlık yapacağımın da garantisini veririm hancılara tabii öküz gibi savaşçıya bakınca adamlar her ne kadar karizma 12 olsa da yardımcı oluyorlar
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Walla hancıların biçok yolu vardır, dedikodular, düzenli müşteriler, yolcular, sarhoşlar, şehir esnafı, şehir guardları... Bu insanlarla hep iletişim içindedir hancı. Bunun dışında handa kalan kulaa delik insanlar, ve içki içmeye gelen suç bağlantılı adamlar, ve yalın gözlem...
Sonuç: Zeki bi hancı tahmininizden çok daha fazla şey bilebilir...
Bilgi almak içinse genelde sorunu bir şekilde dolaylı-dolaysız ona bildirmen, ve yine genelde ardından bikaç ekstra içki, ve/veya değerli metal ile takip etmen gerekir... Ama hancıya bişey sorarsan genelde çok genel bilgiler dışındaki şeyleri kolay kolay alamazsın.
Özel bilgiler için doğru kişileri bulup beslemen gerekir genelde. Eger bir hancıda böle bi bilgi varsa bile, emin ol bu sana baya pahalıya patlar...
Sonuç: Zeki bi hancı tahmininizden çok daha fazla şey bilebilir...
Bilgi almak içinse genelde sorunu bir şekilde dolaylı-dolaysız ona bildirmen, ve yine genelde ardından bikaç ekstra içki, ve/veya değerli metal ile takip etmen gerekir... Ama hancıya bişey sorarsan genelde çok genel bilgiler dışındaki şeyleri kolay kolay alamazsın.
Özel bilgiler için doğru kişileri bulup beslemen gerekir genelde. Eger bir hancıda böle bi bilgi varsa bile, emin ol bu sana baya pahalıya patlar...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı