Bırakılmış olmama rağmen.şu an tek dileğim ve dileyeceğim şey onun bana geri dönmesi olacaktır.Onu o kadar özlemişken hiç bir şeyi umursayamıyorum ve onun bana geri dönmesini istiyorum.Tek dileğim bu ama gerçekleşmiyor.Gerçekleşmesini istiyorum!!:(
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Rhonin wrote:Bırakılmış olmama rağmen.şu an tek dileğim ve dileyeceğim şey onun bana geri dönmesi olacaktır.Onu o kadar özlemişken hiç bir şeyi umursayamıyorum ve onun bana geri dönmesini istiyorum.Tek dileğim bu ama gerçekleşmiyor.Gerçekleşmesini istiyorum!!:(
Bırakılmış olmama rağmen.şu an tek dileğim ve dileyeceğim şey onun bana geri dönmesi olacaktır.Onu o kadar özlemişken hiç bir şeyi umursayamıyorum ve onun bana geri dönmesini istiyorum.Tek dileğim bu ama gerçekleşmiyor.Gerçekleşmesini istiyorum!!
Rhonin demiş ki:
Bırakılmış olmama rağmen.şu an tek dileğim ve dileyeceğim şey onun bana geri dönmesi olacaktır.Onu o kadar özlemişken hiç bir şeyi umursayamıyorum ve onun bana geri dönmesini istiyorum.Tek dileğim bu ama gerçekleşmiyor.Gerçekleşmesini istiyorum!!
3 ay her gece aynen böyle dua ettim. Hiçbir zaman sevgimin bitmesine izin vermedim. ta ki bazı gerçekleri gözüm görmeye başlayıncaya dek... Ve şimdi belki de iyi ki böyle olmuş diyebilecek kadar da rahatım.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...