~İstanbul Anime Gösterimi~

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Hayııır :( tam da işim olduğu zaman almışsınız ya :(
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Aan Yeminer. :) Bir şeyler ayarlarsın sen. Aramızda görmek isteriz. ;)

Image

Her şey bir yana güzel bir buluşma ortamı olacak ve süpriz bir animemiz daha var. ;)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Eğer unutmazsam ben de gelebilirim büyük ihtimalle. :)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

birde böyle bişi gördüm ben kimle alakalıdır bilmem ama belki ilgi duyan olur;
Image
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Birde az önce bu arkadaşşlardan biri ile görüştüm. Galatasaray Ã?niversitesi herhafta düzenli olarak ve ücretsiz bir şekilde bu gösterileri düzenliyormuş. Okulun salonunu da olduğu için yer problemi yok yani.
Ancak katılmak isteyen arkadaşların hem o haftaki gösteri hakkında bilgi için hemde kapıda sorun çıkmaması için arin21@gmail.com adresine anime başlıklı bir mail atması oldukça iyi olacaktır.
Bu hafta için ise Ghost in the Shell
Image
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

//Düzeltme:
Bu arada ilgi ve alakasından dolayı Arin'a da teşekür etmek isterim.
Image
a-twentyone
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by a-twentyone »

bahsedilen arın ben oluyorum ama teknik bir problemden dolayı mesaj atamadım şimdi düzeldi sanırım. Animasyon gösterimlerimize(1 hafta anime-1hafta diğer animasyonlar olarak gidiyor genelde, bazen üst üste anime olabiliyor) herkes davetli yalnız geleceginizi belirten ad ve soyad ile bir mail atarsanız sorun yasamassınız girerken.
Bir de animasyon hakkında teknik bilgiler ve çeşitli uygulamalar hakkında bilgilenmek isterseniz de 4-5 Aralık'taki Animasyon Günleri'mize de davetlisiniz.
İlgili afisleri dragonfire koymus zaten
gorusmek uzere... :wink:
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Bu arada Arın söylede bende göremedim şu ilanı anime.gen.tr ye verseniz katılım biraz daha artacaktır.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bir hayli kalabalık geliyor arkadaşlar. Frpworld dan gelmek isteyen herkesi de bekliyoruz gösterime. :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Arkadaşlar üzülerek belirtmeliyim ki yaşadığımız çeşitli problemler nedeniyle gösterimi iptal etmemiz gerekti. Hepinizden bu durum nedeniyle özür diliyoruz ama eğer ki bir anime severler buluşması olsun derseniz aynı gün ve aynı saatte bu buluşmayı gerçekleştirebiliriz. Bakırköy meydanında buluşur ve yoğun bir sohbet havası yaşayabiliriz. Bakırköy doğup büyüdüğümüz yer olduğu içingidicek yer bulmakta, bize uygunkafe bulmakta da zorlanmayız. Hatta Taksim de bile yapabiliriz buluşmayı o zaman daha güzel seçeneklerimiz olur. :)

Goku
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Goku »

Merhaba arkadaşlar,ben aranıza başka bi forumdan arkadaşın verdiği haber doğrultusunda böyle bi organizasyon yaptığınızı öğrendim(güzel cümle oldu :ayyyy!: ) ve bende gelicem büyük bi ihtimalle,bu günleride gördüm :cry: yalnız tam adresi verirseniz iyi olur :plotting:
Post Reply