Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)
Ohoo olmazki böyle ama beni siteden uzaklaştırcaksınız
teker teker gelin bari,biriniz bir espiri yaptıktan sonra bir süre bekleyin önce onu hazmedelim
teker teker gelin bari,biriniz bir espiri yaptıktan sonra bir süre bekleyin önce onu hazmedelim
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
yavaş yerler yaş...
çok geyik olmuş burası... bilen bilir...-"bkz: bir üstteki mesajın sahibi"- adamı bayıltırım ...
kaşınmayın....
ayrııca burak efendi.... foreplay in tillanı yapıon... gene başiladın.... misbone tadında oyun oynamaya... ( sana dalaşmak sevgillerin en güzeli, o ayrı )
çok geyik olmuş burası... bilen bilir...-"bkz: bir üstteki mesajın sahibi"- adamı bayıltırım ...
kaşınmayın....
ayrııca burak efendi.... foreplay in tillanı yapıon... gene başiladın.... misbone tadında oyun oynamaya... ( sana dalaşmak sevgillerin en güzeli, o ayrı )
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Burak abi... RP'de durumu olabildiğince tasvirlemeye çalıştım ama Manipulation+ Empathy de elindeki 4 zarın üçünü botch getirmek nasıl tasvir edilir pek becerememiş olabilirim.
Yine de sen bil diye söyledim. 3 botch a göre bi RP yap abi
...
Azalin'den sıkı manipulation geldi bu arada. Aramızda
...
Bu arada Azalin'den önce Trulias'ın attığı RP de oldukça sıkı olmuş, ondan önce Beckett'in ki de öyle.
Süpersiniz!
Yine de sen bil diye söyledim. 3 botch a göre bi RP yap abi
Azalin'den sıkı manipulation geldi bu arada. Aramızda
Bu arada Azalin'den önce Trulias'ın attığı RP de oldukça sıkı olmuş, ondan önce Beckett'in ki de öyle.
Süpersiniz!
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
ben onu bunu bilmemde bana kaekleniyormuşuz gibi geliyor. şimdi biz iki kız bir çocuk bir iki gereksiz eleman ve bir et parçasıyla nasıl olacakta tzimische ayinini basacağız ? yoldada bir ton olay ve ayrıntı var. bence ekipten birileri birşeyi eksik söylüyor bizim kesin kuvvetlenmemiz lazım, yok yoksa bu iş yaş.
gerçi bir ihtimal dikkat çekmemek için ekiplere ayrılıp ormanı geçmey deneyebiliriz ama oda çoooookkkk zor yani. ruh filan yakar canınızı ona göre :evillaugh:
gerçi bir ihtimal dikkat çekmemek için ekiplere ayrılıp ormanı geçmey deneyebiliriz ama oda çoooookkkk zor yani. ruh filan yakar canınızı ona göre :evillaugh:
alla allaaa... ben annatamadım kendimi tam olarak. gidip niye yaşlıyla dövüşeyim ben? şiddete karşıyım diorum ya. hem yaşlılara el kalkar mı?trulias wrote:şanslıydın o kadarsençe ilk hamle bende olsaydı ne olurdu :schemes: ayrıca oda bir yana bile bile ormana girip kendimizi niye öldürtelim. illaki birinde bir ip ucu saklı kalmış. sen gidip bir yaşlıyla dövüşebileceğine inanıyormusun
War, war never changes...