Sitemizin download kısmında bahsettiğin sözlük vardı diye hatırlıyorum ama bir daha kontrol edeyim. Daha koymamışsam şimdi koyarım son eklenen downloadlar menüsünde (solda) bakarsan şu sıralar görebilirsin.
Ah ben bunu görmemeiştim. Tam aradığım şey işte - uzun zamandır -. Yani çok sağol FRPworld. keşke bu siteyi erken keşfetmiş olsaydım. Sizlere başarlıar aynen devam çok süper siteniz...
iltifatlar için saol bencede öyleyiz yani sonuçta öylede olmamız gerektiğine inanan bir gurubuz muzzy malowan ben mask görünen kahramanlar olmamıza rağmen görünmeyek kahramanları war bu sitenin fazla ortada olmayan gandalf serina onlar görünmeyen kahramanlar!
Bu sözlük genel olarak kara elfçe dilinin gramer ve dil kurallarını anlatarak girizgahını yapan, peşinden de kara elfçe sözlerin bir sözlüğünü veren bir dosya. Aslında iki değişik sözlük dosyası var ama ikisinin birbirinden ayrılan az yönü bulunduğundan tek dosya dedim. Eğer arzularsanız sitemizin İndirilecekler kısmından bulabilirsiniz.
Daha detaylı bir şeyler biliyorsa diye konuyu kara elf uzmanımız Wuroldar'a bırakıyorum.
Kendinize iyi bakın.
Bu drow elfçesi bildiğimiz undercommon mı yazarı kimdir FR'ye mi ait yoksa unofficial mı ? Elaine Cunningham'ın bir yazısında FR'ye ait tamamlanmış bir drow lisanı olmadığını ama bazı kendi yarattıkları drow hissiyatına sahip kelimeleri drow lisanına aitmiş gibi yazdıklarını okumuştum.
Caspenar the Imp ;
''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''
slm millet elf sözlük arayanlar bostancı remzi kitap evinin yolunu tutsunlar arada hayal kırıklığına yer yok dilekleri hemen gerçekjleşir ))) tabe bi bedellle
Elfçe sözlük sitemizde de var. Aslında drow elfçesi de vardı. Ama Drow elfçesi sözlüğü Drowca ingilizce... : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>