Ağlayan Kadın Hanı ( RP BAşLIğI)
"Çok acelecisin" dedi yabancı. "Ders almamışa benziyorsun".ashqueendranın kızarmasına aldırmayarak devam etti: "önce biraz dinlenmelisin kraliçe.karşılarına çıktığnda ayakta durabiliyor olman gerekecek."
Hancıya dönen yabancı "bana verecek bir odan varmı hobbit?" diye sordu.kendisi de uzun yoldan gelmişti.Pek çok kişinin ömrünün yetmeyeceği bir yol...
Hancıya dönen yabancı "bana verecek bir odan varmı hobbit?" diye sordu.kendisi de uzun yoldan gelmişti.Pek çok kişinin ömrünün yetmeyeceği bir yol...
- QuEeNofASHes
- Kullanıcı

anlaşılan anlattıklarından tek etkilenmiş olan kendisiydi. yabancının çelik sinirlere sahip oluşu onu şaşırtmıştı. kül kraliçenin de dinlenmeye ihtiyacı vardı. ancak halkını daha fazla o halde bırakmak onun canını sıkıyordu, yine uyuyamaycaktı...
en azından bugün yaşananları kafasında toparlamalıydı. masadakilerden müsade istedi, hafif hareketlerle masadan kalktı.
çantasındaki mızraktan destek alıyordu...
en azından bugün yaşananları kafasında toparlamalıydı. masadakilerden müsade istedi, hafif hareketlerle masadan kalktı.
çantasındaki mızraktan destek alıyordu...
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Hobbit hanım etkilenmişti sözlerden ama tedirgin kalkan hanımın derdini anlamak için yeterliydi sözler büyüktü yarası belli onunda kafasında sorular vardı kendi gibi,
"elbet dinlenmek hakkınız hanımım bende sizi içten buldum dinlendikten sonra paylaşırsanız hikayemi belki bulursunuz bitmeyen şarkımın çaresini belki sizsinizdir anahtar kim bilir hikayemin bitişini.." diyerek yolundan çekilir hanımın hobiitcik hanım.
"elbet dinlenmek hakkınız hanımım bende sizi içten buldum dinlendikten sonra paylaşırsanız hikayemi belki bulursunuz bitmeyen şarkımın çaresini belki sizsinizdir anahtar kim bilir hikayemin bitişini.." diyerek yolundan çekilir hanımın hobiitcik hanım.
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
Celeraen'a bakarak gülümsedi " üzülmek pek bir şey değiştirmiyor.Ama artık hiç kimsenin bu boş dünya için göz yaşı dökmesini istemiyorum.. " dedi manalı sözlerle karşısındaki hanıma baktı..
Çok acılar görmüştü ve çok şeyler çekmişti.Artık ne acı ne de üzüntü görmek istiyordu..
" Bu bölge hakkında bir bilginiz var mı ? Nereler güzel veya bir nehiri falan? " dedi gülümser yüzle soru dolu bakışları ona bakıyordu.
Çok acılar görmüştü ve çok şeyler çekmişti.Artık ne acı ne de üzüntü görmek istiyordu..
" Bu bölge hakkında bir bilginiz var mı ? Nereler güzel veya bir nehiri falan? " dedi gülümser yüzle soru dolu bakışları ona bakıyordu.
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Ek olarak: Arkasındaki topluluğu gösterdi.Bir kaç hobit ve hararetli konuşan bir hanımı gördü. " Celeraen..Acaba.şey ee şuradakileri tanıyor musun?" dedi sorularla Celeraen'ı yormadığını umuyordu..
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
--açıkcası söylediğim gibi ben geleli daha 1 hafta olmadı zaten uzun b,r yolculuktan geldim fazla kalma niyetim yoktu fakat biraz uzadı ve burada kalmaya karar verdim...yani buraları hiç bilmiyorum dedi gülümseyerek
--hmmmm oradaki hobbitlerden biri hanın sahibi dier bayan da bıurada kalıyor bir kaç gecedir oldukça iyi birine benziyor diğer kişi ise burada çalışıyor iş ortağım....hararetli konuşan bayanı ise tanımıyorum daha yeni geldi,ziyaretçi sanırsam...fakat öncede tanışıyor gibi duruyorlar belki de hemen katnaşıvermişlerdir kim bilir dedi
--hmmmm oradaki hobbitlerden biri hanın sahibi dier bayan da bıurada kalıyor bir kaç gecedir oldukça iyi birine benziyor diğer kişi ise burada çalışıyor iş ortağım....hararetli konuşan bayanı ise tanımıyorum daha yeni geldi,ziyaretçi sanırsam...fakat öncede tanışıyor gibi duruyorlar belki de hemen katnaşıvermişlerdir kim bilir dedi
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
"Sanki.." dedi " uzun zamandır süregelen bir asilliği var gibi görünüyor.. Demek istediğim ona davranma şekilleri böyle.Sanırım asil birisi.Ya da onunla dalga geçiyorlar.." dedi kendi saçma sapan cümlesini tekrar düşünürken salaklaştı.
" Sanırım saçmalıyorum azıcık. " dedi Celeraen'a "buraları gezmeyi isterdim.Ama sanırım daha sonra olması daha iyi olacak gibi.Bu hanın sahibinin bir hobbit olacağını düşünmemiştim." dedi hafifçe gülerek.
Sormaya cesaret etmelimiyim?Yoksa çenemi tutmalımıyım.Hadi paladin düşün eğer onu üzersen o çenenin üzerinde bir yumruk izi görmek için dua etmelisin.Aptalca davranışlarda bulunma sakın.Sakın onu üzmee!
"Ailen?.. " dedi sessizce neredeyse duyulamayacak bir sesle sonra dediğinden vazgeçti ve cümlesinin devamını getirmedi.
" Geldiğin yeri nereydi Celeraen?..Eğer sorularımla seni boğuyorsam üzgünüm..Susabilirim. " dedi utangaç bir edayla.
" Sanırım saçmalıyorum azıcık. " dedi Celeraen'a "buraları gezmeyi isterdim.Ama sanırım daha sonra olması daha iyi olacak gibi.Bu hanın sahibinin bir hobbit olacağını düşünmemiştim." dedi hafifçe gülerek.
Sormaya cesaret etmelimiyim?Yoksa çenemi tutmalımıyım.Hadi paladin düşün eğer onu üzersen o çenenin üzerinde bir yumruk izi görmek için dua etmelisin.Aptalca davranışlarda bulunma sakın.Sakın onu üzmee!
"Ailen?.. " dedi sessizce neredeyse duyulamayacak bir sesle sonra dediğinden vazgeçti ve cümlesinin devamını getirmedi.
" Geldiğin yeri nereydi Celeraen?..Eğer sorularımla seni boğuyorsam üzgünüm..Susabilirim. " dedi utangaç bir edayla.
--yok kesinlikle bir sakıncası yok,istediğin kadar konuşabiliriz.aslında geçmişimden ne kadar az bahsedersem o kadar iyi olacağını,daha çabuk unutacağımı düşünmüşütm ama sonsuza kadar saklayamazdım zaten,hem sana güvenebilirmişim gibi geliyordedi ve ekledi"Ailen?.. " dedi sessizce neredeyse duyulamayacak bir sesle sonra dediğinden vazgeçti ve cümlesinin devamını getirmedi.
--babam bir savaşçıydı benim bir gün savaştan sonra çok kötü geri döndü...fazla dayanamadı kısa sürede kaybettik onu dha sonra öğrendim ki bana bıraktığı tek şey bir ziynet ve görevmiş...çok bi iblgim yoktu fakat bu ziyneti taa diyarın öbür ucunda olan birine götürmem gerekiyordu fakat dinlenmek ve plan kurmak için bureaya geldiğimde ziynet çalındı ben de geçmişimden sıyrılmak için en iyi waktin bu olduğunu düşündüm,bu ben,m ilk maceramdı kaldırabileceğim isanmıyordum hem zaten ailemden çoğu kişi yaşamak için daha güvenli topraklar aramaya başlamışlardı bile...kaybedecek bir şeyim yok gibi şimdilik fakat [iyice yaklaşarakj] kaybolan ziynetim buradaki diğer elfin kolundaki bilekliğe çok değişiyor sanki biraz değiştirilmiş hali gibi dedi
--hem nereden geldiğimi boşver şu ana kadar unutulmuş bile olmuş olabilen topraklar diyerek sözlerini bitirdi
There'll be war, there'll be peace.
"Hmm..." dedi gnom, keçi sakalını okşayarak. "Demek bu handaki alış-veriş sistemi bu şekilde işliyor. Self servis benzeri, ancak yemeği kendin hazırlıyorsun."celeraen wrote:--mutfağa koştu,bu akşam yahni yapmıştı yanına da şarap aldı ve masaya geri döndü...gerçekten çok acıkmıştı
Dindimilis üzerinde "Hangi İksir Hangi Kaba Konulmalı" yazan kalın kitabı kapatıp çantasının içine attı ve koşturarak elfin girmiş olduğu mutfağa girdi.
---
RP Dışı: Sanırım şu anda mutfakta kimsenin yok. Hemen herkes de biriyle konuştuğu için kimsenin beni farketmediğini düşünerek rpyi buna göre yazıyorum.
---
Dindimilis mutfaktan çıkarken kapısıyı ayağıyla savurup açtı, çünkü bir elinde yahni dolu bir tabak, diğerinde de ucunu kemirdiği bir somun ekmek vardı. Masasına dönerken gözüne tuhaf bir ikili çarptı; demin gördüğü elf kızı ile kara zırhlı bir savaşçı bir masada oturmuş, sohbet ediyordu. Dindimilis durup savaşçıya daha dikkatli baktı, bu adamda ona tanıdık gelen bir şey vardı.
Dindimilis'in ağzı adamı tanıdığı zaman şaşkınlıkla açıldı, bir an sonra da yüzünü kaplayan bir gülümsemeye dönüştü.
"Zaramoth!" diye seslendi, eski paladin dostunun yanına aceleyle koştururken. Bir anda ayakları birbirine dolandı ve yüzüstü düşerek bütün yahniyi yere döktü.
"Böyle olmasından nefret ediyorum." diye homurdandı, yüzünü yerden kaldıramayacak kadar utanmış gnom.
Celeraen'nın hikayesini dinlerken hafiften hüzünlendi.Daha sonra elfin duruluğuna baktı " Eğer elimden gelirse size yardım etmek istiyorum.Benden bir şey çıkmayacağını bilmelisin ve bileziğini bulmak istersen eğer.... Celeraen gerçekten yardımım dokunursa..." derken sözlerini kesen bir çift laf duydu birisi adını haykırmıştı.
Zaramoth şaşkınlıkla bu ses aklında şekillenirken duraksadı "Olamaz..." dedi kendi kendine "Dindimilis?" diye döndü arkasına ve arkadaşının heyecandan ayaklarının dolandığını gördü gülümseyerek hemen oturduğu yerden kalktı.
"Eskii dostumm. " dedi onun kalkmasına yardım ederek ve sarılarak. " Buralarda seni görmek çok mutluluk verici dostum. " dedi kara zırhlar içindeki paladin.
Eskilerin sana dönmeye başladı Zaramoth..Onları geriye itemezsin.Hepsi seni kovalayacak kaçma savaş ve yanında duru elfe yardım et.Dostunu karşıla.."Doğru.." dedi kendi kendine sonra arkadaşını masaya davet etti o sırada üstünü temizliyordu " biraz dikkatli olmalısın " dedi güler yüzlülükle...
Celeraen'e baktı arkadaşını gösterdi "Eski dostum Dindimilis..Çok eski bir dost.. " dedi hala inanamayarak daha sonra " Elf hanımı Celeraen.. " dedi karşındaki hanımın ismini dostuna verdiği için kızmayacağını umarak.
" Nasıl geldin buraya? " dedi hayretler içerisinde..Geçmişindeki kopan parçalar zihninde buluşuyordu..
Zaramoth şaşkınlıkla bu ses aklında şekillenirken duraksadı "Olamaz..." dedi kendi kendine "Dindimilis?" diye döndü arkasına ve arkadaşının heyecandan ayaklarının dolandığını gördü gülümseyerek hemen oturduğu yerden kalktı.
"Eskii dostumm. " dedi onun kalkmasına yardım ederek ve sarılarak. " Buralarda seni görmek çok mutluluk verici dostum. " dedi kara zırhlar içindeki paladin.
Eskilerin sana dönmeye başladı Zaramoth..Onları geriye itemezsin.Hepsi seni kovalayacak kaçma savaş ve yanında duru elfe yardım et.Dostunu karşıla.."Doğru.." dedi kendi kendine sonra arkadaşını masaya davet etti o sırada üstünü temizliyordu " biraz dikkatli olmalısın " dedi güler yüzlülükle...
Celeraen'e baktı arkadaşını gösterdi "Eski dostum Dindimilis..Çok eski bir dost.. " dedi hala inanamayarak daha sonra " Elf hanımı Celeraen.. " dedi karşındaki hanımın ismini dostuna verdiği için kızmayacağını umarak.
" Nasıl geldin buraya? " dedi hayretler içerisinde..Geçmişindeki kopan parçalar zihninde buluşuyordu..
Eski dostu ona sarılırken Dindimilis çaktırmadan gözyaşlarını cüppesinin koluna silmeyi becerdi. "Ben de seni gördüğüme sevindim." demek istedi, ama boğazına bir yumru takılmış gibiydi, konuşamıyordu. Bunun yerine tanıştırıldığı hanıma başıyla selam verip masadaki bir sandalyeye oturdu.
"Senle ayrıldıktan sonra diyarı gezmeye başladım, ne zamandır yapmak istiyordum, biliyorsun." dedi konuşabilecek duruma geldiğinde, "Gittiğim her şehir hakkında notlar tuttum. Sıra buraya gelince de bir süre dinlenip notlarımı temize çekebileceğimi düşündüm.".
Gnomun gözleri adamın kara zırhına takıldı. "şeyy, siyah sana yakışmış." dedi titrek bir gülümsemeyle.
"Senle ayrıldıktan sonra diyarı gezmeye başladım, ne zamandır yapmak istiyordum, biliyorsun." dedi konuşabilecek duruma geldiğinde, "Gittiğim her şehir hakkında notlar tuttum. Sıra buraya gelince de bir süre dinlenip notlarımı temize çekebileceğimi düşündüm.".
Gnomun gözleri adamın kara zırhına takıldı. "şeyy, siyah sana yakışmış." dedi titrek bir gülümsemeyle.
Küçük Koruma oturduğu yerden Yanındaki devasa adamın ayağına bi şapaşille geçiriverdi. " Seni Sevdim koca oğlan " dedi ve kahkahayı bastı...
İlk defa hana gelen bir adama bu kadar yakın hissediyordu kendini...
İlk defa hana gelen bir adama bu kadar yakın hissediyordu kendini...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Hobbit güzel hanımefendiyi saygıyla selamladı. Bayan müşterimi yukarı taşır taşımaz geliyom hemen bekleyin beni diyip uzun kadına döndü. Üst katta size hemn bir yer ayarlıyorum. Bayanı üst kata çıkararak koridorun en başındaki soldaki odaya götürdü. Burada daha önce biri kalmıştı. Ama yeni göreve gelen kadın bu odayı toparlamış gibiydi. Oda sizindir bayan. Günlüğü iki gmüş yanlız. Umarım iyi dinlenirsiniz.
Gece ilerliyordu. Hobbit yorgundu. Yine de aşağıda biraz daha oturabilirdi. Hem de güzel hobbit hanımı oradaydı. Bunu da düşünerek aşığıya inmeye başladı.
Gece ilerliyordu. Hobbit yorgundu. Yine de aşağıda biraz daha oturabilirdi. Hem de güzel hobbit hanımı oradaydı. Bunu da düşünerek aşığıya inmeye başladı.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Oakshadow bir an garipçe bakındı..Ardından gülümseyerek yabancı yaratıga bakındı..
''Bende sizinle t--tanıştıgıma sevindim''dedi..Aklından diğer adam uçup gitmişti bile..
''Uzunzamandır bi..Bir arkadaşım yoktu..Sizinle tanışmak büyük bir zevktir..''
''Bende sizinle t--tanıştıgıma sevindim''dedi..Aklından diğer adam uçup gitmişti bile..
''Uzunzamandır bi..Bir arkadaşım yoktu..Sizinle tanışmak büyük bir zevktir..''
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
"hehehe " diye gülümsedi hafif orta bir sesle...
"Tanışmak iyidir yeni kişiler iyidir her zaman ama dikkatli olmak gerekir."
dedi ve şöle bi süzdü...
"pirinç tarlalarındamı büyüdün sen yiğidim " dedi
"Tanışmak iyidir yeni kişiler iyidir her zaman ama dikkatli olmak gerekir."
dedi ve şöle bi süzdü...
"pirinç tarlalarındamı büyüdün sen yiğidim " dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...