BURSA BURADA YAşIYOR...
Buluşma sabahı atacağım mesajı kim okuyabilecek bilemiyorum ama;
ChaoticEvil'ın dediği gibi 2 de zafer plazaya gelemeyecek arkadaşlar bana telefonla ulaşsınlar. Zaten herkese numaramı attım pm ile.
Yanısıra bende tam ikide yetişemeyebilirim(Yurtta öğle yemeği 1-1,5 arası verildiğinden ve yemek yer yemez üniversiteden şehre geçmek biraz zaman alabilir). Bunun için bi onbeş dakka kadar beklense fena olmaz.
Oldun un verdiği isimlerin dışında bikaç kişi daha gelecek tabi. Onlarda bizi portal cafe de bulabilirler...
ChaoticEvil'ın dediği gibi 2 de zafer plazaya gelemeyecek arkadaşlar bana telefonla ulaşsınlar. Zaten herkese numaramı attım pm ile.
Yanısıra bende tam ikide yetişemeyebilirim(Yurtta öğle yemeği 1-1,5 arası verildiğinden ve yemek yer yemez üniversiteden şehre geçmek biraz zaman alabilir). Bunun için bi onbeş dakka kadar beklense fena olmaz.
Oldun un verdiği isimlerin dışında bikaç kişi daha gelecek tabi. Onlarda bizi portal cafe de bulabilirler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
- Chaoticevil
- Kullanıcı

- Chaoticevil
- Kullanıcı

yağmurcum
zaten biz düzenli olarak portalda oynamaya başladık.
ben sana bi dahaki oyun gününü özel mesaj atarım
bu arada eldarin yağmur benim arkadaşım daha öncelerden hehe soradan anladık
ben sana bi dahaki oyun gününü özel mesaj atarım
bu arada eldarin yağmur benim arkadaşım daha öncelerden hehe soradan anladık
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Evet bende öyle tahmin etmiştim zaten.
Neyse, önümüzdeki hafta oyun yok bu arada, malum vizeler başlayacak bizim. Ondan sonraki haftaya oynayabiliriz...
Neyse, önümüzdeki hafta oyun yok bu arada, malum vizeler başlayacak bizim. Ondan sonraki haftaya oynayabiliriz...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
5 oyuncu var bu arada...
Audale katılmak isterse 6 olur.
Yani beklediğimden biraz daha az kalabalık diyelim
...
Audale katılmak isterse 6 olur.
Yani beklediğimden biraz daha az kalabalık diyelim