Bakın kendini nasıl tanıyor. Seni kim eğitti çocuğum
Birde Leo ayırdır sende kucaktan kucağa maşallah, eşin duymasın bak benden söylemesi sonun hayır değil senin yavrucuğum
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
wellaha isteyen istediğini desin. ben mis gibi kurulmuşum sıcacık (olmadı ) kucaa, boyun nahiyesine yakınım böle ılık ıl...ehem, yumuşak yumuşak. ayrıca çok sevimliyim, minik tombul parmaklarım var.
ahahah yukarıdan pörsümüş et iniyor afiyet olsun sizlere yavrucuklarım. Bu arada bende GM insiyatifini ve RP mesajıını bekliyorum. şatonun arkasına gidip sonra geri gelmem olaylarla eş zamanlımı oldu yoksa ben henüz gelemedimmi bunların açıklanmasını bekliyorum.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Yav o karakteri oynicak adam varda onu bekliyoruz şimdilik, merakta kalmayın siz ...
Sürpriz adamıyım ben...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
gelsin gelsin kılıçla gelsin, ne bu böyle iyice pub muhabbetibne döndü iş konuş konuş bekle bekle olmazki ama biraz heyecan lağzım ben de olmasan herkes sakin sakin sanki lordlar kamarasında alt yapı çalışmalarını tartışıyoruz