Sana ismimi söylemedim, nerden biliyorsun benim kim olduğumu bakiyimElessarTelemnar wrote:...hancinin arkasindan felnall inmisti ...
---
"Hey, kahvaltı..." diye yardımcıya seslenecek oldu Felnall, ama adam hızla dışarı fırlayınca sözleri havada asılı kaldı.
Berbat bir koku burnuna geldiğinde hafifçe küfretti ve sayısız ceplerinden birinden bir mendil çıkartıp burnunu kapadı. Adam geri döndüğünde yemeğin ne zaman hazır olacağını sormaya yeltendi fakat garson kimseye bakmadan direk mutfağa daldı.
Ã?fkeli bir an boyunca adamın peşinden gidip bu umursamaz tavrını ona ödetmeyi düşündü, ama öfkesini çabucak yatıştırdı. Bu ani irade değişiminde köşede oturan tiefling de etkili olmuştu. Felnall bu küçük boyutdışı yaratığın cüssesinin aldatıcı olduğunu çoktan farketmişti.
Berbat koku geçince mendilini burnundan çekip ceplerinden birine geri tıktı, ve keskin gözleri merdivenlerden inen kişiyi görünce kurnazca parıldadı.
Kadını bir süre izledi, düşünceli ve rahatsız görünüyordu. Elbette ki böyle olmalıydı, beş parasız bir halde ortada kalmıştı ve Felnall bu kasabada ona yardım edebilecek hiçbir elf arkadaşı olmadığına, hatta bütün diyarda hiçbir elf-olmayan arkadaşı olmadığına neredeyse emindi. şu an herhangi birinden gelebilecek her türlü yardımı umutsuzca kabul edecek bir konumdaydı.celeraen wrote:...?başka çaresi olmadan,ona yardıma gelen fakat kendisi gibi kesesini çaldıran yabancının aşağıya inmesinin umarak beklemeye koyuldu
Yani Felnall'in tam istediği konumda.
Genç hırsız zarifçe ayağa kalktı ve elf hanımın masasına gelip eğilerek reverans yaptı, "Günaydın, hanımım." dedi içten bir gülümsemeyle. "Yanlış anlamayın, ama sizinle biraz sohbet etmek istiyorum. Kahvaltıda size katılmak istesem beni kabul eder misiniz?"