Hobbit. Uzun bir zamandan sonra 2.defa okudum. Ã?ogu yeri unutmuşum. Yüzüklerin Efendisi'nden önce neler oldugunu, Bilbo'nun ve Gandalf'ın maceralrını okuyabilirisiniz. Gollum'uda bu kitapta ilk olarak görüyoruz. ( Ã?oğu kişi biliyodur ya gerçi. Okumadıysada duymuştur ama Yener'in önerisini göz önünde bulundurarak yazmam gerekti )
Yazar: J.R.R Tolkien
Not: Okumayan varsa Silmarillion ve Güç Yüzükleri'ne Dair i de okumasını tavsiye ederim. Kronolojik olarak;
1) Silmarillion
2) Güç Yüzükleri'ne Dair
3) Hobbit
4) Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi .. şeklinde.
Zamanın Kısa Tarihi (Büyük Patlamadan Karadeliklere) - Stephen W. Hawking
Ben çok beğendim. Evrenle ilgili merak ettiği şeyler olan herkesin okumasını tavsiye ederim...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
En son John Fante'nin Bunker Tepesi Düşleri'ni okudum.
Harikulade yazdığı sanırım son kitap ve inanılmazbir bitim. Harika gerçekten. Bütün kitapları okunası bu adamın
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
En son Richard Bach'tan Mavi Tüy'ü okudum. Genelde hep bildiğim şeyleri anlatmasına rağmen anlatış tarzına hayran kaldım, çok güzel bir kitaptı. Herkesin okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum.
Buradan benim bu kitabı okumamı sağlayan kişiye teşekkür ediyorum.
Belki inanmayacaksınız ama en son okuduğum kitap Serway Fizik 1. cilt. Matematiksel kısmıyla pek ilgilenmeden okudum. Çok fazla zamanımı aldı ama çok şey kazandırdı bana. Fırsat bulursam 2. ve 3. cildini de okumayı düşünüyorum.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Vallla Ders calismaktan kitap okumaya pek vakit bulamiyorum yani genelde ders kitaplari okuyorum ama suanda henuz bitiremedigim C.S. Lewis'in NARNIA var bitirimeye ugrasiyorum aslinca surukleyici gidiyor ama dedigim gibi pek vaktim olmuyor.Haa Unutmadan tabiki DragonBall Z ve X-men Cizgi roman serisinide unutmamak lazim
Fallout Rulebook ' u okudum bir kere daha, hem site rplerinede hazırlık babında bir okuyuş oldu bu .
Kitap Fallout tarihini ve oyunun hem masa üstü hemde PC versiyonunun kurallarını anlatan bir kitap. Aslında kitap dememe rağmen bu Rulebook kitap halinde bulmanız oldukça güç pdf olarak indirip okuyabilmeniz daha olası, fakat benim yaptığım gibi kitap halinede getirip okuyabilirsiniz sizde .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]