Bu Dunyadan Fantaziye Gecsem????
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Yok ya ne çıplaklığı. Olay ne kadar karışmış
Ã?ıplak kalan bendim başta sonra giyindim. Herşey şuandan itibaren normaldir. korkmanıza ve utanmanıza gerek yoktur. saygılarımla :plotting:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Valla seçenekler az cidden,ama içlerinden bir tek sevgilimi alırım heralde--en azından dişi düşmanları parçalar :schemes:
Erkek gelirse ve yenemiyeceğimi anlarsam onu da sevgilimle konuştururum.Ağlar,duygu sömürüsü yapar vs yapar ben de o sırada kaçarım.nasil olsa elbet beni ormandan gelmiş olarak görmeyecek bi kiz bulurum orada da :evillaugh:
Erkek gelirse ve yenemiyeceğimi anlarsam onu da sevgilimle konuştururum.Ağlar,duygu sömürüsü yapar vs yapar ben de o sırada kaçarım.nasil olsa elbet beni ormandan gelmiş olarak görmeyecek bi kiz bulurum orada da :evillaugh:
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Aslinda bir player's handbook,monster's manual ve DM screen üçlemesi de iyi olur. Neyin ne kadar nerde olduğunu bilirim,karşıma bi yaratık fırlarsa açar bakarım kitaba baktım ayıcık gibi bişi kaçarım 
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Karşına bir drow çıkarsa ne yapacaksın? Bekle abi 2 sn neymişin sen bir bakalım 
Ya ben drizzt'in palalardan istiyorum
bi de pelerininden(adı neydi karışık ya)
Gururla söylüyorum 4 günde bitirdim Anayurt+Sürgün'ü :king:
Ya ben drizzt'in palalardan istiyorum
Gururla söylüyorum 4 günde bitirdim Anayurt+Sürgün'ü :king:
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
Elamshin <br>
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

korkama aransayes toparlar birazdan ortaligi ben ortaya bi laf atarim ordan bi hatun gelir bana laf atar ordan aransayes gelir ceker kurtarir beni sonunda laf atan hatun bos bos kalir burasi neydi acaba der forumun basina doner ve dorma uygun bir mesajla konuya devam edertesekkür ettim açıklamayada ii karıstırmısınız ortalı bakan asıl anketi unutacak hihihihih
Cok ilginc fotograf makinasi aklima hic gelmemistiBen uyku hapı götürürdüm.
Ne zaman başım sıkışsa ona başvururdum .
Yada fotoğraf makinemi.O da bir gün gelirde geri dönersem bir iki anım olsun yanımda diye...
abi burdada kizlara karsi olan o ince :schemes: hassasiyetini gosterdin ya helal olsun solicek laf bulamiyorum ama gercektende mantikliValla seçenekler az cidden,ama içlerinden bir tek sevgilimi alırım heralde--en azından dişi düşmanları parçalar
Erkek gelirse ve yenemiyeceğimi anlarsam onu da sevgilimle konuştururum.Ağlar,duygu sömürüsü yapar vs yapar ben de o sırada kaçarım.nasil olsa elbet beni ormandan gelmiş olarak görmeyecek bi kiz bulurum orada da
abi karsina bir dragon cikti bole sana ac ac bakiyo tam saldiracak " hooooooop dur bi dakka kardes (o sirada kitabini cikarip) sen nesin inmisin cinmisin bi bakalim ona gore davranalim dimi" mi diyeceksinAslinda bir player's handbook,monster's manual ve DM screen üçlemesi de iyi olur. Neyin ne kadar nerde olduğunu bilirim,karşıma bi yaratık fırlarsa açar bakarım kitaba baktım ayıcık gibi bişi kaçarım
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

valla abi ona da veririm o da baksınElessarTelemnar wrote:abi karsina bir dragon cikti bole sana ac ac bakiyo tam saldiracak " hooooooop dur bi dakka kardes (o sirada kitabini cikarip) sen nesin inmisin cinmisin bi bakalim ona gore davranalim dimi" mi diyeceksinAslinda bir player's handbook,monster's manual ve DM screen üçlemesi de iyi olur. Neyin ne kadar nerde olduğunu bilirim,karşıma bi yaratık fırlarsa açar bakarım kitaba baktım ayıcık gibi bişi kaçarım
Başlığı okurken gülmekten yerlere yattım adeta böyle matrak bir başlık açtığı için ElessarTelemnar' a teşeşür ediyorum bayadır böyle gülmemiştim zuhahaha
.
Özellikle Amras__Fefalas' ın yazdıkları kopardı beni
.
Bide burada da mı sigara ya
zaten bizim oyunlarda bir eleman var adam ne oynasa sigara için bir karekter oynatıyor geçen oyunda da sigara için bir elfim ben diye tutturdu o adam gitse böle bir fantastik dünya ya valla elfleri sigaraya alıştırır
.
şimdi benim yanıma ne alacağım gideceğim dünyaya bağlı, böle weste land, wod dünyası gibi yerlere gidiyorsam daha farklı düşünülebilir ama yinede nereye gidersem gideyim herhalde yanıma bir otomatik silah bir yarı otomatik silah birde sniper rifle alırdım herhalde birde alabildiğim kadar cephane
, düşünsenize DL, FR, MidleEarth gibi bir yere gidersem bu silahlarla tanrı ilan ederler beni valla yenemeyeceğim adam olmaz bu silahlarla
.
Özellikle Amras__Fefalas' ın yazdıkları kopardı beni
Bide burada da mı sigara ya
şimdi benim yanıma ne alacağım gideceğim dünyaya bağlı, böle weste land, wod dünyası gibi yerlere gidiyorsam daha farklı düşünülebilir ama yinede nereye gidersem gideyim herhalde yanıma bir otomatik silah bir yarı otomatik silah birde sniper rifle alırdım herhalde birde alabildiğim kadar cephane
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Aredheliquas
- Kullanıcı