EWET ARKADAşLAR SEVGİLİLER ARSINDA GEÖEN İLGÄÂ

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Ya abi bu kadinlar yillardir erkek ve kadin esitligini savunmadilarmi?
Evet savundular ama neden bazi konulara gelince hersey erkeklerden bekleniyor arkadasim ben bunu anlamiyorum
NOT: Amras bana gelen ates yamurunu gorunce baya dikkat etmissin :D
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

ElessarTelemnar wrote: NOT: Amras bana gelen ates yamurunu gorunce baya dikkat etmissin :D
eh kardes napilabilir ki baska.bi yolla fikirlerimi soylemem gerekiyo dimi yani.

erkegin her zaman icin daha cok fedakarlik yapmasi bekleniyo bence de,ama benim bununla br sorunum yok gercekten.Yani sevdigim kisi icin her turlu seyi yaparim. Ama tek istedigim ben fedakarlik yapinca en azindan tesekkur eden yada herhangi bi yolla yaptigim fedakarliklarin onu mutlu ettigini belirten bi isaret,bikac kelime duymak.Suanki sevgilimle 1 yil 2 ay 19 gun oldu iliskimiz ve bir suru fedakarlik yaptim seve seve ama hala bole bi isaret fln alamadim--neyse sabir bakalim elbet gelicek :wink:
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Ama tek istedigim ben fedakarlik yapinca en azindan tesekkur eden yada herhangi bi yolla yaptigim fedakarliklarin onu mutlu ettigini belirten bi isaret,bikac kelime duymak
heh benimde tamamen anlatmak istedigim buydu bende yapmaya raziyim ama yeterki bi seferde ya ole degilde sole bole degilde ole demeden "evet canim cok guzel" deseler olmuyo
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Bence erkekler herzaman daha fazla fedarkarlık yaptıklarını düşündükleri için karşılarındaki insanı anlayamıyorlar.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Bence erkekler herzaman daha fazla fedarkarlık yaptıklarını düşündükleri için karşılarındaki insanı anlayamıyorlar.
kesinlikle erkekler daha fazla fedakarlik yapiyorlar ama kadinlar bunun hicbirzaman farkina varmiyorlar hadi diyelimki yapmiyoruz hic degilse sizi anlamaya ugrasiyoruz (her ne kadar imkansiz olsada) ama sizin bizi anlamak adina verdiginiz bir ugras bile yok
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Genelleme yapmak istemiyorum gerçekten anlayışlı erkeklerin olabileceğini düşünüyorum. Sadece ben hiç karşılaşmadım. :) Bana göre bir çok erkek kadınları anlamaya çalıştığını zannediyor. Ã?ünkü zaten kadınları anlamak imkansız geldiği için anlamaya çalışmaları bile fayda etmez diye düşünüyorum.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Genelleme yapmak istemiyorum gerçekten anlayışlı erkeklerin olabileceğini düşünüyorum. Sadece ben hiç karşılaşmadım. Bana göre bir çok erkek kadınları anlamaya çalıştığını zannediyor. Ã?ünkü zaten kadınları anlamak imkansız geldiği için anlamaya çalışmaları bile fayda etmez diye düşünüyorum.
Bende su anda genelleme yapmiyoruma ama kadinlarin coguda kendilerini anlasilmaz kilip karsisindakine hayati zindan ediyor yani bu dunyada sevgiye erkeklerinde ihtiyaci var biraz sevgi biraz sevkat beklemek sucmu ama kadinlarin cogu bunu benimsemeyip tanricayi oynamayi tercih ediyorlar buda dolayisiyla bir erkegi cildirtiyor ve anlam verememesine sebep oluyor yani sonucta kadinlari anlamanin imkensiz oldugu ortaya cikiyor ole yaratilmislarki ortak hicbir noktalarini bulamazsin bi arkadasimiz (ismini hatirlamiyorum) bi erkek kadindan ne bekler diye
1.karnin doyurulmasi
2.televizyon karsisinda kumanda ve yaninda cayiyla yanliz birakilmasi
iste biz erkekleri bu haddeye getiren siz kadin milletine soruyorum bencilligi birakip birazda bizleri dusunseniz ne olurdu ?
siz bole yaptikca bizde bole olmaya devam edicez
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

ElessarTelemnar wrote:

Bende su anda genelleme yapmiyoruma ama kadinlarin coguda kendilerini anlasilmaz kilip karsisindakine hayati zindan ediyor yani bu dunyada sevgiye erkeklerinde ihtiyaci var biraz sevgi biraz sevkat beklemek sucmu ama kadinlarin cogu bunu benimsemeyip tanricayi oynamayi tercih ediyorlar buda dolayisiyla bir erkegi cildirtiyor ve anlam verememesine sebep oluyor yani sonucta kadinlari anlamanin imkensiz oldugu ortaya cikiyor ole yaratilmislarki ortak hicbir noktalarini bulamazsin bi arkadasimiz (ismini hatirlamiyorum) bi erkek kadindan ne bekler diye
1.karnin doyurulmasi
2.televizyon karsisinda kumanda ve yaninda cayiyla yanliz birakilmasi
iste biz erkekleri bu haddeye getiren siz kadin milletine soruyorum bencilligi birakip birazda bizleri dusunseniz ne olurdu ?
siz bole yaptikca bizde bole olmaya devam edicez
abi kalkip yanina gelip sarilasim geldi cidden.iste bu ya-anlatmaya calistigimiz bu sadece. biz de sevgiye ihtiyac duyuyoruz,sizin icin yaptiklarimizin karsiliginda en azindan bi tesekkkur yada hatta kisacik bi gülümseme bekliyoruz.. Genelleme yaparsam( :evillaugh: ) olmaz heralde ondan genelleme yapmadan katiliyorum ben de(geneline katilmiyorum mesela belki :-P )
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

abi kalkip yanina gelip sarilasim geldi cidden.iste bu ya-anlatmaya calistigimiz bu sadece. biz de sevgiye ihtiyac duyuyoruz,sizin icin yaptiklarimizin karsiliginda en azindan bi tesekkkur yada hatta kisacik bi gülümseme bekliyoruz.. Genelleme yaparsam( ) olmaz heralde ondan genelleme yapmadan katiliyorum ben de(geneline katilmiyorum mesela belki )
eywallah abi yani sonunda aransayesden sonra bir ksi daha destek cikti
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ki en azindan bana gore bu fikirler gayet paranoyakca oluyor

buna ben bilem katılıyorum....
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya lütfen ama.Ben şurada 1 yıldır bir kızın peşinden koşuyorum.Ancak kız önüne gelen artistle(şimdi ben burada başka bir terim kuıllanırdım ama) çıkıyor.Gel gelelim benimle çıkmıyor.Yav şişe çevirmecede denk geldi(Allah'tan) en uzun kiminle çıktım diye sordum.Cevap şöyle:
-şimdi Mutlu'yla 1 hafta.O sırada bir arkadaşı sözünü kesti.*YUH, insan sıkılır o kadar zamanda* diye cevap vermez mi?Bana en çok koyan ne oldu biliyor musunuz?Ben daha hayatımda kimse ile çıkmadım :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Ya lütfen ama.Ben şurada 1 yıldır bir kızın peşinden koşuyorum.
sabreden derviş muradına eremiş sne umudunu yitirme yahu,o olmazsa çok daha mutlu olacağın başka biri olur

bu pek konuşma değil ama benim de ''kesinlikle ben o kızla ilişkimi bitirdim,hayatta bir daha olmaz çıkmam'' deyip her haftasonu buluşup ggörüşen bir arkadaşım var hani tamam belki bize söylemek istemiyodur diye düşünceksiniz ama kişi kendisi gelip anlatıyo yahu :D
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Ya lütfen ama.Ben şurada 1 yıldır bir kızın peşinden koşuyorum.Ancak kız önüne gelen artistle(şimdi ben burada başka bir terim kuıllanırdım ama) çıkıyor.Gel gelelim benimle çıkmıyor.Yav şişe çevirmecede denk geldi(Allah'tan) en uzun kiminle çıktım diye sordum.Cevap şöyle:
-şimdi Mutlu'yla 1 hafta.O sırada bir arkadaşı sözünü kesti.*YUH, insan sıkılır o kadar zamanda* diye cevap vermez mi?Bana en çok koyan ne oldu biliyor musunuz?Ben daha hayatımda kimse ile çıkmadım

abi birak cok iyi yapmisiin yasin genc (heralde buraya takilanlarin yas ortalamasi cok yuksek degil) daha onune cok firsatlar cikar Biz ciktikta ne oldu iste bole surunuyoruz ama her ne denilirse denilirsin KIZLARSIZ DA BU DUNYA CEKILMEZDI :schemes:
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

ElessarTelemnar wrote:
(heralde buraya takilanlarin yas ortalamasi cok yuksek degil)
Evet sanırım öyle. Ben kendimi yaşlı hissediyorum artık :)
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Evet sanırım öyle. Ben kendimi yaşlı hissediyorum artık
Ya onemli olan insanin ruh yasidir yani 40-50 yasinda olupta burada bizlerle rp yapacaklarda karsimiza cikabilirdi sende daha gencsin ne varki yasinda aask olsun
Post Reply