EWET ARKADAşLAR SEVGİLİLER ARSINDA GEÖEN İLGÄÂ

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Evet o zaman bir çok sorunumuz çözülürdü. Ama ben yine de canlı birini tercih ederim. :)
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Ayrıca chobit yerine kızları anlayacak birşey bulsak daha iyi olur
iyi güzel de belki de biz o kadarda anlaşılmaz değiliz,sadece siz bizi anlayamıyosunuz??

sorun hep bizde olcak değil ya yahu :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Her an değişken olan sizlerin ruh halini nasıl anlayabiliriz ki :) Belkide kendinizi anlatamıyorsunuz bize.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Arkadaşalr başlığın içeriği yeterince açık :) yeterince yorum yapmışsınız geyik tadında :)
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

aransayes wrote:Her an değişken olan sizlerin ruh halini nasıl anlayabiliriz ki :) Belkide kendinizi anlatamıyorsunuz bize.
Kendimizi size nasıl anlatabiliriz? Ã?yle herzaman her şey hazır olarak sunulamaz ki önünüze. :) Biraz çaba göstermeniz lazım anlamak için. :)
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bak hala dalaşıyor :D Adminler kızdı bana zaten geyik yapıyorum diye. Özele gelde orda tartışalım. :evillaugh: Anlaşılmaz şeyler sizi
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Kızları genel olarak anlayan ve onlarla arası iyi olan bir şahsiyetim ama ben yine de chobit leri üretebilecek kadar ileri teknolojiye sahip olmamızı isterdim. Ve bi chobiti bi kıza değişirdim, benim gibi düşünen bir kız da bir chobiti erkeğe değişir eminim.

Ã?ünkü mesele kadın ya da erkeği anlamak değil, onun getirdiği sorumluluktan kaçmak ;) En azından benim meselem o.

Daeyayı da fazlaca kızdırmamak lazım :-P Alın size iki sevgili arasındaki ufak bir diyalog.

A-Erkek
D-Kız

A: Ya başım çok ağrıyo derse girmesem mi
D: Aaaa, evet evet bize gel x lerle takılıcaktık(x : işletmeciler güruhu)
A: ya, ama... derse girsem
D: hani girmiycektin, gelsene işte ya
A: ya aranızda ben yabancı hissediyorum
D: hep böyle yapıyosun A yaaa, sen beni sevmiyosun
A: Olur mu canım, sadece işte siz konuşunca ben bişey söyleyemiyorum
D: Ben varım ya
A: ama...
D: Öl yaaa, öll... (telefon kapanır)

Özet : Erkekler fino gibi dolaştırılmaktan hoşlanmaz, biryerlere gidiyorsanız ortak bir noktada buluşmaya özen gösterin.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

abi bu kadinlari anlamak zor sey orn;
telefonda yaklasik 45 dakikadir konusuluyordur ve sonunda
erkek esnemeye baslar
kadin: Noldu uykunmu geldi canim
erkek: Yooo biraz yorgunumda
kadin: bak uykun geldiyse kapatalim yarin konusuruz
erkek: ya sen bilirsin ama yarin goruselim istersen zaten biraz yorgunum
kadin: demek oyle ha ben senin uykunumu getiriyorum
erkek: ya hayatim yanlis anladin
kadin: yok yok ben anliycami anladim
aradan 30 dk gecer erkek kadinin gonlunu anca almistir ve telefonu kapatmaya karar verirler
Erkek: hadi askim iyi geceler
kadin : sanada bitanem
1dk sessizlik
erkek: telefonu niye kapatmadin
kadin: sen kapat
erkek: ya sen kapat
kadin: olmaz sen kapat
erkek: iyi tamam o zaman yarin gorusuruz
.............
ertesi gun kadin sinirli bi sekilde erkege dogru gelir ve bir tokat atar
erkek: noldu bu tokatta neyin nesi?
kadin: dun telefonu yuzume kaptmadan once dusunecektin bitti hersey bitti herseyi mahvettin
erkek: ?xhjx??

bu kadinlari anlama zor ne yapsan suc arkadas
biz erkekler cokmu zekiyiz yoksa bu kadinlarin kafalari agirmi basiyor
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

İkiside değil ama biz daha anlayışlıyız. :D
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

biraz ağır bi laf olmamış mı?madem o kadar ''zeki''siniz veya bizim kafamız o kadar ''ağır'' basıyor,kendinize layık başka bi canlı türü bulursunuz...zekanızı peşimizde koşup kul köle olarak geçirmezsiniz...nasıl fikir?'
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

ElessarTelemnar wrote:biz erkekler cokmu zekiyiz yoksa bu kadinlarin kafalari agirmi basiyor
Bunu zekayla bağdaştırmanın mantığını anlayamadım ben..
Belki bizim kafamız ağır basıyo da onların düşüncelerini ya da beklentilerini anlayamıyoruz ?
Yanlış bi düşünce di mi benimkisi.. E o zaman o düşünce de aynı derecede yanlış..
Neden genelleme gereği duydun çözemedim.. Hiç hoş değil.. Ki sevmeyen/beğenmeyen gitsin/başka bulsun mantığı da gayet gerekli bi duruma gelir bu "biz erkekler vs yoksa kadınlar mı vs lafından sonra..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama forumlarda yazı yazıyorsunuz, geyik yapıyosanız belli olsun, klavyeniz sürçtü ise bunu belirtmekten çekinmeyin, olmadı mesajınızı düzelttirin.

Ha yok ciddi ciddi biz erkekler çok zekiyiz ya da kadınların kafası ağır basıyo diyosan sana söyleyecek bi söz var : Sen hangi dünyada yaşıyosun ? Sonra da azcık açıklama yapalım :

Evinde bilgisayarın karşısında kısılıp kalmamışsan, hayatında tanıdığın, konuşup muhabbet ettiğin karşı cins sayısı +(-) msn listenin uzunluğu kadar değilse ya da aşırı gözlem özürlü değilsen fark edersin ki kadınlar hiç de salak yaratımlar değildir, hatta birçoğu haddinden fazla zekidir(Zeka sadece geometri sorusu ya da integral çözebilme yeteneği değildir.) Eğer saçma bi sebepten sizi başından atıyosa bu onun salaklığına değil sizin sıkıcılığınıza, karizma eksikliğinize delalet eder. Aptalca bi nedenle terk ediliyosanız bu muhtemelen karşıdaki artık size bir bahane bulmak için uğraşmayacak kadar sizden bıktığı, ve artık size saygı duymadığı içindir. Çok sıkıcı dahi olsanız en azından adam gibi kıçınıza tekmeyi yiyecek kadar karizmatik olun :-P (Yanlış anlaşılmalar olmasın,kıçıma tekme falan yemedim, yediysemde yemişimdir konu burada tartışılmasa da olur)

Ha erkeklerin o (ulu) zekalarını kız peşinde harcamaları meselesine gelince, dediklerimizi tekrar etmeyelim, siz de biliyosunuz kimin zekasını nereye harcadığını, harcayanların ne kadarını harcadığını ve toplamının da ne kadar olduğunu. Erkeklerle kadınlar toplamda birbirinden çok farklı değildir, birinin bi derdi varsa öbürünün de vardır bi derdi. Kızmayalım lütfen :)

şimdi yukarda o kadar yazdım, bunlar genel geçer midir ? Eğer evet diyorsam o zaman ben hiçbirşey bilmiyorum demektir. Ama eğer bunları sağlayamayacak kişilerle arkadaşlık ediyorsanız zaten size yapılan muameleyi, karşınızdakinin zekasının kıt olmasını hak etmişsinizdir. Neden ?

1-Çok şekilcisinizdir
2-Siz de en az onun kadar sorunlusunuzdur.

Eh be yeminer, dedin dedin de, yok mu sanki dünyada talihsiz adam, çatmıştır bi akılsıza, yanmıştır dili süt içerken, içiyodur yoğurdu üfleyerek diyosanız o da doğrudur ama ne olursa olsun forum gibi genele açık alanlarda kendinizi komik duruma düşürecek genellemeler yapmamanız gerekir. Yapmayınız lütfen.

Yukarıdaki yazım unisex dir, arif olanlar zaten iki versiyonunu da çıkarmıştır yazının, boşverelim böyle konuları, rencide edici mesajlar atmayalım, sadece komik durumları birbirimizle paylaşalım, belli sınırlar dahilinde tartışalım.

Sevgiler, saygılar.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

İkiside değil ama biz daha anlayışlıyız.
Eywallah gercektende daha anlayisliyiz herhalde (Istisnalar kaideyi bozmaz)
++++++
Sevgili celeraen & ombuspider
mesaji sadece geyik uzerine durumla dalga gecmek icn atilmistir hatali kullandiysam hepinizden ozur dilerim
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

forumdaki bayan arkadaslardan ozur dilerim ama bence de biz daha anlayisliyiz.belki anlayis pek dogru bi kelime de diil,ama mesela biz bisi solemeden once sonuna kadar dinliyip bekliyoruz genelde ama hicbir kizin bunu yaptigini gormedim.genelde akillarina ilk gelen seyi dusunuyolar(ki en azindan bana gore bu fikirler gayet paranoyakca oluyor--ama dedigim gibi belki de sadece benim karsima boyleleri cikti) ve ustune ustluk aciklama yapmamiza izin bile vermeden diretiyorlar. eger arada kirici birsey soylediysem ozur dilerim,sadece kendi fikirlerimi anlatmaya calistim..

ama sunu da farkettim: anlasilmaz degil kizlar genel olarak, sadece biz anlayamiyoruz :)
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

bu arada bayaa bi "genel olarak" fln kullanmisim,kirici olmamak icin elimden geleni yapmaya calistim ama sacma olmus biraz... :|
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Post Reply