En kötü "kötü" karakter
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
hımm bir düşünelim...
Morgoth:Hatırladığım kadarıyla yaratılışta başlayan melodileri bozup gürültüye yaklaştırmak" ben black metalciyim laan"tarzı müzik yapma sevdasıyla başlayan "evıl"lığı ne dereceye varmıştı?silmarillionu tekrar okumam gerek en kısa zamanda spoiler vermeyin.
Artemis Entreri:Bence Drizztin dediği kadar da evil değildi hiçbirzaman.Tamam birazcık işkence yapıyordu arada soğukkanlıydı falan ama adam assasin.soğukkanlı katil olcak tabi.birde elaine cunnighamın harpers serisinde "çok da evil olmadığını düşünen"bir yarı elf kadın assasin vardır.assasinlerlere assasin olmadan önce "sen evil" mısın diye mi soruyorlar.benim görüşüme göre Entreri evil davranışlar sergilesede neutral dı çoğu zaman.
Malice:Birçok Matron Mother gibiydi o da sıkı bir araştırma yapmak gerek aslında "kim en evıl"diye.Ã?ünkü drowlar arasında diğer ırkların aşırı kötü bulabileceği ama onların normal olduklarını düşündüğü bir çok şey vardır.Bu yüzden kendilerinin "korku ve güç"ile bağdaştırabileceği en yüksek kişiyi "Lolth"u en evil seçiyorum.
Morgoth:Hatırladığım kadarıyla yaratılışta başlayan melodileri bozup gürültüye yaklaştırmak" ben black metalciyim laan"tarzı müzik yapma sevdasıyla başlayan "evıl"lığı ne dereceye varmıştı?silmarillionu tekrar okumam gerek en kısa zamanda spoiler vermeyin.
Artemis Entreri:Bence Drizztin dediği kadar da evil değildi hiçbirzaman.Tamam birazcık işkence yapıyordu arada soğukkanlıydı falan ama adam assasin.soğukkanlı katil olcak tabi.birde elaine cunnighamın harpers serisinde "çok da evil olmadığını düşünen"bir yarı elf kadın assasin vardır.assasinlerlere assasin olmadan önce "sen evil" mısın diye mi soruyorlar.benim görüşüme göre Entreri evil davranışlar sergilesede neutral dı çoğu zaman.
Malice:Birçok Matron Mother gibiydi o da sıkı bir araştırma yapmak gerek aslında "kim en evıl"diye.Ã?ünkü drowlar arasında diğer ırkların aşırı kötü bulabileceği ama onların normal olduklarını düşündüğü bir çok şey vardır.Bu yüzden kendilerinin "korku ve güç"ile bağdaştırabileceği en yüksek kişiyi "Lolth"u en evil seçiyorum.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Cyric' i nasıl atlarsınız
, kötü bir zad olduğunu söylemekten hiç ama hiç gocunmayan bir şahıs kendisi, kötülükleri tanrı olmadan önceki kısa zamandan itibaren başladı ve tanrılığında da hala sürüyor, Chaotic Evil adam hakkatende ciddi ciddi. Birde burada aday gösterilebilecek bir kişi daha var Lolth oda en kötü şahsiyet ödülüne adaylığını koyabilir rahatlıkla
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Nasıl yagaladlirim wrote:hımm bir düşünelim...
assasinlerlere assasin olmadan önce "sen evil" mısın diye mi soruyorlar.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Abi sauron kotu bi adam degildir bence adamin yaptigi bi sey yok yani kulesine gecmis ole orclari tolleri ekmek parasina calistiran kaybettigi karisindan hatira kalan mucevheri arayan mazlum bi adam yapmayin yawSetsuna wrote:Sauron. Kötü adam dediğin Sauron gibi sağa sola kölelerini yollayıp kendisi efendi efendi kulesinde oturmalı, gizemli olmalı, kitap boyunca gelinlik kız gibi yüzünü göstermemelidir
//Daeya: Kullandığımız kelimlere dikkat edelim lütfen. Mesajınız editlenmiştir.
- darkflarer
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
- darkflarer
- Kullanıcı

kötülün tanrısı olmak var birde katillerin, katliamın, kurban verilmenin ve katliamın tanrısı olmak var bhaal da tam olarak bu oluyor. Yada kaos ve kurban verilmenin intikam ile şerefsizliğin tanrıçası lolth da var.Dragonfire wrote:Bane : God of Evil. Ötesimi var. Ama zalimlik denirse Ertu bayağı iyi.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı