Mtv Türkiye
Bir de birşey daha buldum bu da türkiye reklamı ama türkçe konunşmuyorlar.
http://www.youtube.com/watch?v=qmDNYUu170g&NR
http://www.youtube.com/watch?v=qmDNYUu170g&NR
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

arkadaşlar mtv türkiye bence tamamiyle bi fiyasko olmuş...reklamlarla alakası olmayan şarkılar çalıyolar..oysa ki nası da umutlanmıştım,ayrıca genelde ingiliz ağırlıklı gruplar çalınıyo,arada türkçeler de var fakat gördüğüm kadarıyla teoman,hande yener,nil karaibrahimgil gibi isimler,alt yazılar ise çoğunlukla komik ''oha falan oldum'' u oldukça andıran bazı şeyler gözümden kaçmadı değil
hata yayınlanan ilk klip ise yine nil karaibrahimgil'in bir şarkısıydı hayya exclusive adı altında 15 dakika da bi aynı klibini izledik,unutmamak lazım ki geçen günlerde top ten at ten'i teomana ayırmışlar...öyle yani...3-5 klip dışında değişen pek bişi yok
hata yayınlanan ilk klip ise yine nil karaibrahimgil'in bir şarkısıydı hayya exclusive adı altında 15 dakika da bi aynı klibini izledik,unutmamak lazım ki geçen günlerde top ten at ten'i teomana ayırmışlar...öyle yani...3-5 klip dışında değişen pek bişi yok
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

yok ben o kadarını zaten beklemiyodum fakat en azından müzik ödülleri törenlerinin türkiye de yapılma şansı doğdu....herhalde işe yarayacak tek tarafı bu oldu
There'll be war, there'll be peace.
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

digiturk'te kanalın gosterilme ihtimali varmı acaba??? normal Mtv'yi kaldırdılar, yerine trance denilen hanzo bi kanal kodular... elimizde sadece VH1 kaldı ondada Hogan Knows Best gibin beni pek acmayan programlar var... ne yapacaz anlamadım...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio